Stiri despre proprietati

  174 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 7 alimente cu proprietăți terapeutice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 alimente cu proprietăți terapeutice

  Alimentația joacă un rol important în prevenirea problemelor de sănătate. Durerile de cap, crampele abdominale și alte afecțiuni mai serioase pot fi prevenite prin consumul unor alimente comune.

 • Uşor dezgheţ imobiliar. Vine iar îngheţul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uşor dezgheţ imobiliar. Vine iar îngheţul?

  Numărul proprietăţilor imobiliare vândute în primele nouă luni a crescut cu 8% faţă de aceeaşi perioadă din 2010. Specialiştii spun însă că trendul se va schimba.

 • Sarea de mare nu este mai bună decât cea de masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarea de mare nu este mai bună decât cea de masă

  Compoziţia chimică nu diferă prea mult între sarea marină şi cea obişnuită, potrivit unei analize britanice. Specialiştii spun că ambele sunt la fel de nesănătoase în cantitate mare.

 • Raport CRPE: Nouă luni pentru reforma restituirii proprietăţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raport CRPE: Nouă luni pentru reforma restituirii proprietăţilor

  România mai are la dispoziţie nouă luni pentru a rezolva problema despăgubirii foştilor proprietari. Centrul Român pentru Politici Europene face guvernului şi autorităţilor locale câteva recomandări pentru o legislaţie care să respecte cerinţele CEDO.

 • Proprietăţi pierdute de sindicate în Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proprietăţi pierdute de sindicate în Ucraina

  Din zeci de sanatorii şi baze de odihnă deţinute pe vreamea URSS în ţara vecină, uniunile sindicale din Moldova au rămas doar cu şase. Majoritatea sunt pe litoralul Mării Negre, în special în staţiunea Sergheevka, construită în proporţie de 80% de moldoveni.

 • Steve Jobs s-a asigurat că averea sa nu va fi făcută publică după moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steve Jobs s-a asigurat că averea sa nu va fi făcută publică după moarte

  Cofondatorul Apple şi soţia sa şi-au plasat cel puţin trei proprietăţi sub o administrare specială (trust) în 2009, strategie despre care experţii juridici cred că reprezintă o modalitate prin care Steve Jobs a încercat să se asigure că averea sa nu va fi făcută publică după moarte.

 • Nu vom scăpa de taxa pe a doua locuinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu vom scăpa de taxa pe a doua locuinţă

  De la 1 ianuarie 2012, proprietarii care deţin mai multe clădiri cu destinaţie de locuinţă urmau să plătească aceleaşi impozite ca înainte de 1 iulie 2010, dar Guvernul a revenit asupra acestei decizii. Codul fiscal va fi din nou modificat, printr-o ordonanţă aflată în dezbatere la Ministerul Finanţelor. Cele mai mari schimbări intervin în regimul proprietăţilor.

 • China îşi face cuib în inima New York-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China îşi face cuib în inima New York-ului

  Băncile chineze au investit în ultimul an peste un miliard de dolari în credite imobiliare în New York. Chinezii cumpără orice – de la firme la terenuri arabile. În Brazilia, Africa, Europa. Acum au un cap de pod şi în SUA.

 • Fiscul scoate pe tarabă bunurile lui Negoiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiscul scoate pe tarabă bunurile lui Negoiţă

  ANAF vinde apartamente, parcări şi un teren intravilan ale lui Robert Negoiţă, în valoare de cinci milioane de euro, pentru a recupera o parte din datoria acestuia către stat. Datoria lui Robert Negoiţă la bugetul de stat este evaluată la aproximativ 45 de milioane de euro şi include şi majorările de întârziere, şi dobânzile din ultimul an.