Stiri despre proprietati

  174 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Călăraşi: Nereguli în comuna Sohatu privind dreptul de proprietate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Nereguli în comuna Sohatu privind dreptul de proprietate

  Prefectul judeţului, Emil Muşat, a stat, ieri, de vorbă cu mai mulţi cetăţeni nemulţumiţi din comuna Sohatu. Oamenii sunt revoltaţi pentru că întâmpină greutăţi în legătură cu obşinerea unor terenuri şi eliberarea titlurilor de proprietate.

 • Citiţi eticheta înainte de a cumpăra apa minerală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citiţi eticheta înainte de a cumpăra apa minerală!

  Produsul trebuie să aibă inscripţionat izvorul de provenienţă, compoziţia chimică, data ultimei analize, precum şi termenul de valabilitate. Specialiştii spun că apa minerală naturală are proprietăţi curative, fiind benefică pentru sănătate. Totuşi, cea carbogazoasă ar trebui evitată de persoanele cu anumite afecţiuni.

 • Războiul Primăriei Slatina cu Bercea Mondial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul Primăriei Slatina cu Bercea Mondial

  Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, deţine nenumărate imobile şi terenuri în Drăgăneşti şi în Slatina, majoritatea pe numele altor persoane. Primăria Slatina încearcă să demoleze mai multe construcţii ridicate fără autorizaţie, al căror proprietar este auto-intitulatul „preşedinte al ţiganilor“.

 • Naţionalizarea, „un bun al poporului” ascuns de urechile acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naţionalizarea, „un bun al poporului” ascuns de urechile acestuia

  Ziua de 11 iunie 1948 a intrat în calendarul realizărilor comuniste drept „vinerea patimilor burghezilor". Puţini cunoşteau însă dimensiunea deciziei Partidului Muncitoresc Român, dat fiind că această „binefacere" făcută după modelul moscovit a fost atent ascunsă de urechile celor mulţi. Simţul proprietăţii private la acea dată se manifesta autentic, iar o „iobăgizare" a întregii populaţii nu ar fi fost pe placul nimă

 • Statul le declară război „săracilor“ bogaţi în 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul le declară război „săracilor“ bogaţi în 2011

  Autorităţile vor ca de la anul să scoată la suprafaţă proprietăţile neimpozitate ale celor cu averi semnificative. Experţii fiscali văd şanse slabe de reuşită şi o serie de procese cu statul. Monitorizarea conturilor bancare, a patrimoniului şi a sursei veniturilor va fi calea prin care inspectorii ANAF vor să-i „prindă“ pe cei mai bogaţi 200 de evazionişti.

 • Galaţi: Camera de Comerţ îşi vinde proprietăţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Camera de Comerţ îşi vinde proprietăţile

  În ultima şedinţă a Consiliului Judeţului Galaţi s-a aprobat cumpărarea de către instituţie a unui imobil care se află în proprietatea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi. Este vorba de clădirea Euro-Info şi a Bursei de Mărfuri, de pe strada Eroilor nr. 13.

 • Bucureştenii care se lăfăie în lux vor plăti, din 2011, impozite duble
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştenii care se lăfăie în lux vor plăti, din 2011, impozite duble

  Toţi cei care deţin mai mult case în Capitală ar putea plăti, de la anul, impozite majorate cu până la 300 la sută. La fel se va întâmpla şi cu bucureştenii care au în proprietate mai multe maşini puternice, şi care vor fi nevoiţi să plătească impozite de două ori mai mari decât până acum, conform unui proiect de hotărâre al Consiliului General.

 • Ce beneficii terapeutice are dovleacul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce beneficii terapeutice are dovleacul

  De la orice varietate de dovleac, poţi folosi şi miezul, şi seminţele pentru a trata problemele de sănătate de ­care suferi, începând cu migrene şi ­terminând  cu probleme digestive şi sterilitate.

 • Remedii fel şi fel cu pătrunjel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii fel şi fel cu pătrunjel

  Specialiştii spun că puţine plante medicinale se pot compara ca eficienţă cu pătrunjelul. Iar proprietăţile terapeutice ale plantei nu se regăsesc doar în frunze şi în tulpini, ci şi în rădăcină şi în seminţe. 

 • Sunătoarea reechilibrează balanţa emoţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunătoarea reechilibrează balanţa emoţională

  Are proprietăţi sedative, antiseptice, astringente, antiinflamatoare, vasodilatatoare  şi cicatrizante. Însă cea mai populară proprietate terapeutică a acestei plante rămâne cea de antidepresiv.

 • Berea rehidratează organismul după efort fizic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berea rehidratează organismul după efort fizic

  Consumul moderat de bere, cu sau fără alcool, ajută la recuperarea pierderilor de apă şi de minerale determinate de transpiraţie, arată un studiu recent realizat de cercetătorii spanioli.

 • Impozite mai mari pentru medieşenii cu mai multe locuinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impozite mai mari pentru medieşenii cu mai multe locuinţe

  În conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 59/30.06.2010, persoanele fizice care au în proprietate 2 sau mai multe clădiri vor plăti un impozit pe clădiri majorat cu 65% pentru prima clădire în afara celei de domiciliu, cu 150% pentru a doua clădire şi cu 300% pentru a treia  clădire şi următoarele în afara celei de domiciliu.

 • Saschiul stimulează activitatea creierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saschiul stimulează activitatea creierului

  Proprietăţile sedative, antispastice, vasodilatatoare şi depurative recomandă saschiul pentru tratarea cefaleei, insomniilor şi stărilor de ameţeală.