Stiri despre programari

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pașaport? În două ore, dar la toamnă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pașaport? În două ore, dar la toamnă!

  Aglomerația de la Serviciul de Pașapoarte Satu Mare alungă „căpșunarii” sătmăreni în alte județe. Pentru a-și depune actele pentru pașaportul care se eliberează în două ore, sătmărenii întorși de la muncă din străinătate sunt programați să revină în septembrie.

 • Vaslui: Analizele gratuite, refuzate în clinici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Analizele gratuite, refuzate în clinici

  În mai au fost investigaţi bolnavi înscrişi pe liste săptămânile trecute, iar peste 1.000 de vasluieni ori îşi plătesc analizele ori aşteaptă două luni.

 • Vaslui: Stranierii fac rând la dentiştii de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Stranierii fac rând la dentiştii de acasă

  Cabinetele stomatologice din Vaslui sunt neîncăpătoare din cauza numărului mare al celor întorşi de peste graniţă. Tarifele practicate de stomatologii din oraş sunt mult mai mici decât în străinătate, aşa că vasluienii imigranţi profită de concediu pentru a se trata.

 • Neamţ: Se pot face programări pentru «Rabla 2011»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Se pot face programări pentru «Rabla 2011»

  De astăzi, nemţenii se pot înscrie în programul naţional de înlocuire a parcului auto, iar de luni pot duce maşinile la casat în cele trei centre autorizate din judeţ ale Remat.

 • Saloanele de înfrumuseţare, în focuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saloanele de înfrumuseţare, în focuri

  Odată cu pregătirile pentru seara de Revelion, saloanele au fost luate cu asalt de doamne şi domnişoare. Nici nu s-a terminat bine Crăciunul, că reprezentantele sexului frumos şi nu numai, au început să se pregătească pentru Anul Nou. Se poartă unghiile ascuţite şi părul buclat.

 • Unitatea de Primire Urgenţe, alternativă pentru medicii de familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unitatea de Primire Urgenţe, alternativă pentru medicii de familie

  Limitarea numărului de consultaţii la cabinetele medicilor de familie îi determină pe pacienţi să se trateze la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon", secţie care devine din ce în ce mai aglomerată.

 • Localuri libere pentru nunţi doar din 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Localuri libere pentru nunţi doar din 2011

  Restaurantele din Satu Mare au deja rezervate, pentru anul 2010, toate zilele de sâmbătă şi duminică pentru petrecerea de nuntă. Cei care vor să se căsătorească vara trebuie să îşi facă programarea cu cel puţin un an şi jumătate înainte.

 • Frumuseţe pe muchie de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumuseţe pe muchie de Crăciun

  Pentru că există o cerere enormă din partea clientelor, angajatele saloanelor de înfrumuseţare vor lucra şi în ajun de Crăciun. În acest moment, saloanele sunt rezervate în proporţie de 80%. Angajatele cabinetelor de înfrumuseţare din oraş fac faţă cu greu numărului mare de cliente.

Modifică Setările