Stiri despre prognoza

  975 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prognoza meteo: Vremea se îmbunătăţeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo: Vremea se îmbunătăţeşte

  Aceasta nu va mai fi la fel de capricioasă ca în ultimele zile. Umbrelele ne vor mai fi utile doar în această seară, când mai sunt posibile câteva averse, în judeţele din sud-est. De mâine, probabilitatea producerii de precipitaţii se reduce mult, deşi cerul va fi parţial noros.

 • Populaţia este sfătuită să stea în casă în acest week-end
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Populaţia este sfătuită să stea în casă în acest week-end

  Pompierii îi sfătuiesc pe cetăţeni să evite pe cât posibil să-şi părăsească locuinţele, sâmbătă şi duminică, pentru a preveni eventuale incidente, în condiţiile unor prognoze de vânt puternic, ploi torenţiale şi descărcări electrice.

 • Prognoza meteo: Vin ploile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo: Vin ploile!

  În următoarele 24 de ore Sud Estul României va fi lovit de un val de precipitaţii, temperaturile urmând să se situeze între 15 şi 25 de grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori, şansele apariţiei soarelui fiind destul de reduse.La Galaţi şi Buzău se vor înregistra la amiază 25 de grade Celsius, în timp ce la Brăila şi Focşani vor fi cu un grad, două, mai mici. Vânt slab, adieri uşoare, plăcute. Doar noaptea va fi răcoar

 • Vreme mai caldă de la o zi la alta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme mai caldă de la o zi la alta

  Zilele următoare se anunţă însorite şi cu temperaturi în creştere. Norii vor dispărea, iar condiţiile de ploaie vor fi aproape nule.

 • Meteo:Ploaie în averse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meteo:Ploaie în averse

  La noi, presiunea va scădea uşor, îndeosebi în cursul nopţii, şi va ajunge la valori normale, iar un front atmosferic va aduce nebulozitate accentuată şi ploi pe arii relativ extinse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

 • Vreme bună în prima zi de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme bună în prima zi de Paşte

  Românii se vor bucura de o vreme frumoasă doar în prima zi de Paşte, după care va începe să plouă în multe regiuni ale ţării. În Vinerea Mare, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale ale ţării, dar picături de ploaie izolate vor cădea şi în restul teritoriului.

 • Vreme rece şi închisă în următoarele zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme rece şi închisă în următoarele zile

  Meteolorgii nu au veşti prea bune pentru următoarele zile. Vremea se va răci şi este posibil să plouă. Însă de marţi vremea de primăvară şi soarele se vor întoarce.

 • Vremea se răceşte uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea se răceşte uşor

  După o duminică însorită şi călduroasă, prognozele indică pentru începutul săptămânii, temperaturi în scădere.

 • Soare cu dinţi ziua şi temperaturi scăzute noaptea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soare cu dinţi ziua şi temperaturi scăzute noaptea

  Astăzi soarele se arată printre nori. Temperatura aerului la ora amiezii se va situa în jurul valorii de 6º Celsius. Meteorologii spun că există posibilitatea ca astăzi, la amiază, să avem chiar şi temperaturi mai ridicate.