Stiri despre prognoza

  975 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vreme rece şi ploioasă la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme rece şi ploioasă la Buzău

  În primele zile ale săptămânii vremea va fi răcoroasă şi sunt aşteptate ploi în averse, însoţite de tunete.

 • Atenție brăileni: Consumaţi cel puţin doi litri de apă pe zi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenție brăileni: Consumaţi cel puţin doi litri de apă pe zi!

  În zilele călduroase medicii ne recomandă să bem cât mai multe lichide. Ideal ar fi să bem cel puțin doi litri de apă, chiar și de la chiuvetă pentru a ne menține hidratați. Totodată specialiștii spun că nu ar trebui să ne expunem la soare în timpul prânzului.

 • Meteo: Zile ploioase la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meteo: Zile ploioase la Buzău

  Cerul se va menţine mai mult noros, cu şanse destul de mari de precipitaţii, mai ales spre seară şi la noapte. Temperatura maximă nu va depăşi 27 de grade Celsius. Mâine, vremea se va menţine cam în aceleaşi coordonate, cu 70 la sută şanse de precipitaţii în a doua parte a zilei şi temperatura maximă tot de 27 de grade. Meteorologii prognozează vreme frumoasă abia spre sfârşitul săptămânii, când ploile se vor rări iar t

 • Slobozia: Nu scăpăm de umbrele nici mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Nu scăpăm de umbrele nici mâine

  La Slobozia, vremea se menţine instabilă, cu cer variabil şi averse. Dacă astăzi toată ziua a fost soare, acum a venit rândul ploii să îşi facă de cap.

 • Optimism moderat în sectorul construcţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Optimism moderat în sectorul construcţiilor

  Managerii societăţilor comerciale estimează pentru perioada iunie-august o stabilitate relativă a activităţii în industria prelucrătoare şi construcţii în raport cu cele trei luni anterioare.

 • Piteşti: Cod galben de caniculă în acest week-end
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Cod galben de caniculă în acest week-end

  În această după-amiază, meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben de caniculă pentru toată ţara. Atenţionarea este în vigoare de mâine de la ora 12.00 până duminică la ora 18.00, când se vor înregistra temperaturi ridicate ce vor produce un disconfort termic.

 • Prognoza meteo: Cer mai mult noros la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo: Cer mai mult noros la Buzău

  Veşti proaste pentru cei care ar fi dorit să meargă duminică la plajă! Meteorologii spun că vremea va fi închisă, iar cerul va fi mai mult noros. Din fericire, gradele din termometre vor fi destul de generoase: 25-27.  Însă, şansele de ploaie sunt minime, astfel că ar merge programat un picnic.Minimele vor coborî până la 12-14 grade Celsius. Presiunea atmosferică va ajunge la 758 mmHG iar umiditatea va destul de redusă: doa

 • Prognoza meteo: Cer mai mult noros
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo: Cer mai mult noros

  Veşti proaste pentru cei care vor să meargă la plajă mâine! Meteorologii spun că vremea va fi închisă, iar cerul va fi mai mult noros. Din fericire, gradele din termometre vor fi destul de generoase: 25-27. Minimele vor coborî până la 12-14 grade Celsius. Presiunea atmosferică va ajunge la 758 mmHG iar umiditatea va destul de redusă: doar 50%. Meteorologii ne asigură că mâine nu vom vedea stropi de ploaie.

 • Prognoza meteo: Vremea se încălzeşte uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza meteo: Vremea se încălzeşte uşor

  Soarele începe să devină mai generous, iar ploile vor fi izolate. Vineri se anunţă vreme frumoasă în cele mai multe regiuni ale ţării, în prima parte a zilei. După-amiaza însă, vremea va deveni instabilă la munte, dar şi în zonele de sud-vest şi de nord-est, unde se adună norii şi local vor cădea averse. Maximele vor mai creşte puţin în sud şi în est, temperaturile situându-se între 20 şi 28 grade. Temperaturi: Galaţ