Stiri despre profu de religie

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Excelsior Teen –Fest – o primă ediţie de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Excelsior Teen –Fest – o primă ediţie de succes

  Bogată şi extrem de variată oferta festivalieră a toamnei teatrale. Atât de bogată încât nu doar că a generat o neaşteptată şi lăudabilă concurenţă, ci şi nemulţumiri mai curând de imagine şi de ifose decât reale în rândul acelor critici de teatru care încă mai cred că festivalurile s-ar face pentru ei.

 • Mihaela Michailov, critic de teatru şi
dramaturg: „Arta poate să activeze un simţ al conectării la realitate”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihaela Michailov, critic de teatru şi dramaturg: „Arta poate să activeze un simţ al conectării la realitate”

  BRD-Groupe Société Générale, partener al Festivalului Ideo Ideis, face cunoscuţi artiştii implicaţi în cadrul evenimentului desfăşurat între 1 şi 9 august, la Alexandria, prin intermediul unui proiect editorial care include o serie de 10 interviuri publicate de adevarul.ro. Astăzi, adevarul.ro continuă seria cu un interviu cu criticul de teatru şi dramaturgul Mihaela Michailov.

 • Ora de religie şi efectul de bumerang
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora de religie şi efectul de bumerang

  Ca mai toate dezbaterile de la noi şi aceasta privind ora de religie în şcoli a degenerat în felcăreală disgraţioasă. În stilul obişnuit al ziselor noastre televiziuni de ştiri, mai toţi s-au grăbit să facă rating şi din acest subiect atât de sensibil şi atât de greşit abordat.

 • „Profu` de religie”, la FNT 2014. Extrem - contemporan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Profu` de religie”, la FNT 2014. Extrem - contemporan

  Extrem contemporană, dar nu extrem-extrem contemporană e piesa „Profu’ de religie” scrisă de Mihaela Michailov şi montată de Bobi Pricop în versiune scenică şi scenografie proprie la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

 • Piese despre realitate la FNT 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piese despre realitate la FNT 2014

  O bună parte şi poate cea mai interesantă din programul Festivalului Naţional de teatru aduce în atenţia noastră acele texte şi spectacole care ne-au făcut să conchidem că în ultima vreme asistăm la o revenire, cred necesară pe scenă a teatrului angajat politic.

Modifică Setările