Stiri despre profesionalism

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Costul pentru candidat al profesionalismului în recrutare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Costul pentru candidat al profesionalismului în recrutare

  Dacă recrutorul te roagă să povesteşti în detaliu toată experienţa pe care o ai, tot ce ai făcut din şcoală şi până ieri, asta poate fi şi un semnal de alarmă, nu e întotdeauna doar ceea ce pare a fi.

 • Orban,
despre cazul de la Apele Române: Sunt categoric împotriva unor astfel de angajări. Întotdeauna
am ţinut cont de profesionalism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orban, despre cazul de la Apele Române: Sunt categoric împotriva unor astfel de angajări. Întotdeauna am ţinut cont de profesionalism

  Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri, după ce a fost adus în discuţie cazul chelneriţei de la Apele Române, că este categoric împotriva unor astfel de anagajări. Liderul PNL a adăugat că aceste numiri reprezintă greşeli care nu reprezintă Partidul Naţional Liberal şi pe care le critică aspru.

 • „Cred în muncă şi studiu, dar mai ales în inspiraţie.“ Interviu cu basul Sorin Coliban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cred în muncă şi studiu, dar mai ales în inspiraţie.“ Interviu cu basul Sorin Coliban

  O voce generoasă, cu o carieră remarcabilă, basul Sorin Coliban este solist al operei de Stat din Viena şi colaborează cu prestigioase teatre din întreaga lume, printre care Royal Opera House Covent Garden din Londra, Opera Bastille şi Opera Garnier din Paris, Théâtre du Châtelet, Monte Carlo Opera, Staatsoper München, Deutsche Oper am Rhein Düsseldorf, sau Volksoper Viena.

 • Înainte de a se aşterne uitarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înainte de a se aşterne uitarea

  „Mata habar n-ai!“ Cam atât îşi mai amintesc mulţi absolvenţi de studii muzicale despre Rodica Nicolaescu. Era replica substitut de nota 2 pe care o primeau la seminarii unii dintre studenţi.

 • Presa faţă în faţă cu doamna Laura Codruţa Kövesi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa faţă în faţă cu doamna Laura Codruţa Kövesi

  Conferinţa de presă de miercuri seară a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi, mi s-a părut cum nu se poate mai relevantă nu doar pentru determinarea domniei-sale de a-şi duce până la capăt mandatul, ci şi pentru starea actuală a presei din România.

 • Profesionalism înseamnă calitate
înainte de toate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesionalism înseamnă calitate înainte de toate

  Astăzi vă voi povesti despre ce înseamnă să dezvolţi o afacere, despre cum detaliile fac diferenţa, dar mai ales despre faptul că alegerea unor produse de calitate denotă profesionalism.

 • Reacţia UMF Cluj la acuzaţiile France 2: „Imaginea facultăţii a fost asociată cu unele nereuşite profesionale ale unor tineri rezidenţi dintr-un spital francez“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţia UMF Cluj la acuzaţiile France 2: „Imaginea facultăţii a fost asociată cu unele nereuşite profesionale ale unor tineri rezidenţi dintr-un spital francez“

  Jurnaliştii de la France 2 au susţinut într-un reportaj difuzat zilele trecute că studenţii francezi care au învăţat la Universitatea de Medicină din Cluj sunt slab pregătiţi. Oficialii universităţii s-au arătat suprinşi că „imaginea acesteia a fost asociată cu unele nereuşite profesionale ale unor tineri rezidenţi dintr-un spital francez, care nu erau toţi absolvenţi ai universităţii noastre.”

 • Ridicarea
sau consolidarea unei case necesită profesionalism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ridicarea sau consolidarea unei case necesită profesionalism

  Cu siguranţă, fiecare persoană care îşi doreşte să construiască o casă vrea ca aceasta să se realizeze cât mai eficient, iar rezultatul final să fie cel dorit. De asemenea, sunt foarte multe situaţii în care case mai vechi sau care nu au fost realizate corespunzător să necesite anumite reparaţii sau consolidări. Ei bine, pentru ambele variante cea mai bună soluţie este reprezentată de alegerea unor specialişti.

 • Singurul român medaliat la Campionatele Europene de Box pentru Tineret, brăileanul Robert Jitaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singurul român medaliat la Campionatele Europene de Box pentru Tineret, brăileanul Robert Jitaru

  Pugilistul român Robert Eusebiu Jitaru, născut la Făurei şi pregătit de George Perţea şi Gigi Moise a rămas cu medalia de bronz la Campionatele Europene de box pentru tineret desfăşurate în Polonia. Jitaru a fost de altfel singurul sportiv din România medaliat la aceste campionate, alţi doi sportivi clasându-se pe locul 5. Campionatul s-a încheiat aseară.

 • Guvernul de la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul de la Bruxelles

  Premierul desemnat Dacian Cioloş a ales ca o bună parte a echipei sale – mai bine de o treime - să vină dinspre Comisia Europeană, persoane cu experienţa la Bruxelles.

 • O oportunitate aproape irosită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O oportunitate aproape irosită

  România are mult mai mulţi prieteni decât crede. Îi includ între prieteni mai ales pe cei care te critică cu onestitate, te ajută să corectezi erorile, să depăşeşti obstacole sau să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Sunt prietenii cei mai greu de acceptat. De această prietenie te vei îndoi de fiecare dată când privirea lor obiectivă pune în discuţie tipare şi erori vechi, perpetuate de atâta vreme, încât par un fapt de normalitate.

 • Unde sunt banii din energie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde sunt banii din energie?

  Trebuie să ne intereseze pe toţi cum sunt gestionate societăţile cu capital de stat, cum se cheltuiesc bugetele acestora. Ar trebui să putem înţelege dacă activitatea lor contribuie la „mai binele” nostru. În două feluri, cel puţin, putem pune în practică acest deziderat.

 • De bine, despre medici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De bine, despre medici

  În ultima vreme se vorbeşte mai mult de corupţi şi şpăgi, aşa că, ce spun eu aici sigur nu o să fie ceva care să acopere zăngănitul cătuşelor.  Şi deşi ce vă povestesc eu e parte a sistemului medical românesc, n-aş putea să spun nici că e o regulă şi nici că e senzaţional. E o poveste banală despre suferinţă şi speranţă, despre medici  şi despre recunoştinţă.

 • Deşteptăciune şi profesionalism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deşteptăciune şi profesionalism

  Regizorul Theodor -Cristian Popescu a avut în urmă cu vreo trei-patru ani o întâlnire mai mult decât reuşită cu scrisul pentru scenă al catalanului Jordi Galcerá. Întâlnire prilejuită de spectacolul cu piesa Metoda G, înscenat la Teatrul “Nottara”.

 • Vintilă Mihăilescu: Onoare muncii...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vintilă Mihăilescu: Onoare muncii...

  Vă mai aduceţi aminte (mă rog, cei care au ce să-şi amintească)? Toate cererile şi alte hîrtii similare se încheiau, maiestuos, cu „onoare muncii“. Munca era foarte „onorată“, era un fel de zeiţă războinică a unei lupte revoluţionare fără preget.

 • Umilinţa în sistemul
public din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umilinţa în sistemul public din România

  Parcă dintotdeauna în sistemul public din România cel mai bine a funcţionat exerciţiul umilinţei. Umilul nu comentează, te linguşeşte permanent şi are grijă să îţi bage limba în urechi atât de adânc, că aproape devine o voce a subconştientului personal al şefului.

 • Torţionarii şi cocalarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torţionarii şi cocalarii

  Ȋnainte vreme, marele public nu găsea nimic comic ȋn prostia brută sau ȋn mârlănia afişată ostentativ. Purtătorii acestor „daruri” nu aveau nici măcar şanse teoretice de a prinde rubrica „Fapt divers” ȋn ziarele centrale.

 • Profesionalismul
poliţiştilor gălăţeni, răsplătit cu 133 de avansări în grad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesionalismul poliţiştilor gălăţeni, răsplătit cu 133 de avansări în grad

  Cu ocazia festivităţilor dedicate Zilei Poliţiei Române, a fost lansată o amplă monografie a acestei instituţii intitulată „Din istoria poliţiei române. Poliţia oraşului Galaţi, între anii 1832 şi 1949. Istoric şi documente” al cărei autor este Adrian Pohrib, directorul Arhivelor Statului – secţia Galaţi

Modifică Setările