Stiri despre proces

  3643 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fetiţele care au îngenuncheat statul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetiţele care au îngenuncheat statul

  Suma reprezintă indemnizaţiile neacordate timp de doi ani pentru una dintre copile. Orice mămică poate să obţină acelaşi lucru, dar numai după un proces.

 • Botoşani: Premieră :Statul învins şi pus la plată de două fetiţe!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Premieră :Statul învins şi pus la plată de două fetiţe!

  După doi ani de procese, părinţii unor gemene au primit aproape 100.000 de lei. Suma reprezintă indemnizaţiile neacordate timp de doi ani pentru una dintre fetiţe. Deşi au primit banii prin hotărârea defintivă, irevocabilă şi executorie, părinţii sunt puşi acum să dea banii înapoi.

 • Doctorul Ciomu chemat la tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctorul Ciomu chemat la tribunal

  Spitalul „Theodor Burghele“ din Capitală vrea să-şi recupereze de la doctorul Ciomu banii pe care i-a dat pacientului Ioan Jiga.

 • Țeapă de miliarde la Rafo Onești
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Țeapă de miliarde la Rafo Onești

  Procurorii de la DIICOT au reușit să facă lumină într-o anchetă care durează de opt ani și în urma căreia sunt acuzați Mihai Iacob, directorul firmei Dramiral Group și Teodor Nicolăescu, președintele Băncii Române de Scont.

 • Italia se zbate pentru a menţine crucifixul în şcoli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia se zbate pentru a menţine crucifixul în şcoli

  O sentinţă din 3 noiembrie 2009 a Curţii Drepturilor Omului de la Strasbourg a decis că prezenţa crucifixului în sălile de clasă din şcolile italine încalcă libertarea religioasă a elevilor. Mai exact, sentinţa forului european se referă la faptul că prezenţa simbolului religios catolic ar împiedica părinţii să-şi educe copiii în spiritul libertăţii religioase.

 • Datoriile pot fi recuperate la masa medierii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datoriile pot fi recuperate la masa medierii

  Peste o săptămână va intra în vigoare o lege prin care magistraţii şi poliţiştii sunt obligaţi să aducă la cunoştinţa părţilor aflate într-un conflict că pot apela la mediatorului înainte de a ajunge la judecată. 14 mediatori autorizaţi încearcă să îi împace pe vrâncenii între care există litigii.

 • Mitropolia Moldovei cere daune pentru o maşină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolia Moldovei cere daune pentru o maşină

   Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a cerut judecătorilor să oblige două firme din Iaşi să-i plătească 11.806 lei despăgubiri pentru maşina pe care i-a distrus-o. Reprezentanţii instituţiei de cult arată în plângerea adresată instanţei că pe 11 noiembrie 2008 peste maşina Peugeot Expert  a căzut o macara aparţinând SC RKMAC.

 • Tatăl acuzat de viol a cerut să fie judecat în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatăl acuzat de viol a cerut să fie judecat în libertate

  Procurorii au renunţat la acuzaţiile aduse împotriva mamei fetei din lipsă de probe. Judecătorii din cadrul Tribunalului Bihor au dispus, faţă de mama adolescentei abuzate, măsura obligării de a nu părăsi ţara.

 • Brăila: Falimentarea fabricii de chibrituri, condamnată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Falimentarea fabricii de chibrituri, condamnată

  Tribunalul Brăila obligă firma MERONA din Elveţia să plătească despăgubiri uriaşe fostului FPS. După trei ani de procese, judecătorii i-au condamnat pe cei care au adus fosta fabrică de chibrituri în sapă de lemn. Principalul vinovat a murit însă înainte de proces.

 • EXCLUSIV: Părinţii copilului ucis de indiferenţa din maternitatea groazei cer deshumarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Părinţii copilului ucis de indiferenţa din maternitatea groazei cer deshumarea

  Claudia şi Augustin Leahu încearcă să uite drama prin care au trecut din cauza medicilor de la maternitatea Bega şi să lupte pentru viitorul copiilor lor. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste încă de la început. Şi-au dorit foarte mult copii şi, după ce au încercat aproape şase ani să-şi împlinească visul, au apelat la o procedură costisitoare de inseminare artificială. Au aflat că vor avea nu unul, ci trei copii, iar bu

 • Doar 5% dintre străzi au scăpat de cratere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar 5% dintre străzi au scăpat de cratere

  Din cei aproape 600 de kilometri cât însumează arterele din Iaşi, doar 30 de kilometri sunt în stare bună. Şoferii care şi-au rupt maşinile în gropile oraşului intenţionează să acţioneze Primăria în instanţă.

 • EXCLUSIV Radarele fixe se întorc pe şosele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Radarele fixe se întorc pe şosele

  Edilii comunei clujene Izvorul Crişului se pregătesc să repună în funcţiune mijloacele de supraveghere de pe marginea DN1 E60. Funcţionarea radarelor din localitatea clujeană au fost suspendate în 2009. Tribunalul Cluj a stabilit, zilele trecute, că aparatele de supraveghere pot fi folosite din nou, după obţinerea mai multor avize.

 • Craiova: Ziariştii, ameninţaţi de primarul Solomon cu judecata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Ziariştii, ameninţaţi de primarul Solomon cu judecata

  Primarul Antonie Solomon a ameninţat azi reprezentanţii instituţiilor de media prezenţi la conferinţa de presă organizată la primărie că îi va chema în faţa instanţei dacă nu vor putea proba „afirmaţiile calomnioase” făcute la adresa sa.

 • Craiova: S-a dus la proces cu pumnalul în mână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: S-a dus la proces cu pumnalul în mână

  Un tânăr de 24 de ani, C. Sebastian, din comuna Coşoveni a vrut să intre în sala de judecată înarmat cu un cuţit. A fost observat imediat de jandarmi, pentru că avea un comportament suspect. Oamenii legii l-au legitimat, moment în care au observat că tânărul are asupra sa un pumnal şi l-au împiedicat să îşi ducă planul la bun sfârşit.

 • Paul Tecuceanu: „Un euro pentru moartea lui Toni“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paul Tecuceanu: „Un euro pentru moartea lui Toni“

  Fratele actorului de la „Cronica Cârcotaşilor“ susţine că are de gând să dea în judecată conducerea Institutului „Matei Balş“. Paul Tecuceanu este nemulţumit că directorul spitalului de boli infecţioase, Adrian Streinu-Cercel, refuză în continuare să îi dea foaia de observaţii referitoare la moartea fratelui său

 • Târgu-Mureş:Nou termen în procesul permiselor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Nou termen în procesul permiselor

  Judecătorul cauzei privind eliberarea frauduloasă a permiselor auto din judeţul Argeş a stabilit azi un nou termen în dosar. Astfel, în 15 februarie va avea loc următoarea înfăţişare la Târgu-Mureş.

Modifică Setările