Stiri despre pro europa

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Opoziţia îi cheamă la muncă pe parlamentarii din vacanţă şi cere o dezbatere pentru abrogarea OUG 114
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opoziţia îi cheamă la muncă pe parlamentarii din vacanţă şi cere o dezbatere pentru abrogarea OUG 114

  După ce zilele trecute a strâns semnături, Opoziţia a depus marţi la Camera Deputaţilor o cerere pentru convocarea unei sesiuni extrordinare. Documentul a fost semnat de PNL, USR, PMP şi PRO Europa şi îi cheamă pe parlamentari la muncă în intervalul 26-30 august. Pe ordinea de zi se află o dezbatere pentru abrogarea OUG 114 sau abrogarea Legii recursului compensatoriu.

 • Republica Moldova: timpul Marilor Aşteptări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica Moldova: timpul Marilor Aşteptări

  Avem rezultatele votului. Se confirmă posibilitatea continuării drumului european. Dar timpul Marilor Aşteptări de-abia acum începe. Nu e simplu, presupune necunoscute majore, este o perioadă în care se deschid întrebări extrem de complicate pentru că de-abia acum s-a restartat jocul.

 • LIVE BLOG FOTO VIDEO Alegeri Republica Moldova. Votul s-a încheiat. Au votat 1.565.591 de moldoveni (55,86%)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE BLOG FOTO VIDEO Alegeri Republica Moldova. Votul s-a încheiat. Au votat 1.565.591 de moldoveni (55,86%)

  Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut – sunt două opţiuni care au stat duminică, 30 noiembrie 2014, în faţa moldovenilor cu drept de vot. După o campanie electorală liniştită la început, dar plină de controverse pe ultima sută de metri, peste jumătate din moldovenii cu drept de vot au venit la urne pentru a-şi alege deputaţii.

 • Evroluţia: EuroMaidanul, EuroViolenţă, EuroPace, EuroBani. Reportaj de la miezul nopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evroluţia: EuroMaidanul, EuroViolenţă, EuroPace, EuroBani. Reportaj de la miezul nopţii

  Ucraina prinsă între UE şi Rusia, am scris acum cîteva zile, înainte de summit-ul de la Vilnius. Rezultatul îl ştim: Ucraina nu a semnat acest tratat de preaderare la UE. Au semnat doar Republica Moldova şi Georgia. Mult entuziasm de partea semnatarilor dar să nu uităm că Turcia a semnat Acordul de Asociere în 1963. Nu e cazul să disperăm. Important e că “piaţa liberă” şi capitalul au întîietate. Oamenii mai aşteaptă. Dar e o altă discuţie.

 • Miting pro-european impresionant la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miting pro-european impresionant la Chişinău

  Piaţa Marii Adunări Naţionale din centrul Chişinăului s-a umplut duminică sub drapelele Uniunii Europene. Aproximativ 100.000 de basarabeni au participat la un miting menit să convingă UE de faptul că în Republica Moldova, în pofida migraţiei fără precedent şi a unei minorităţi cu viziuni pro-ruse, există suficient spirit european.

 • Târgu-Mureş: Scriitoarea Hertha Müller împotriva statuii generalului Guşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Scriitoarea Hertha Müller împotriva statuii generalului Guşă

  Scriitoarea Hertha Müller s-a alăturat altor 116 personalităţi publice şi reprezentanţi ai societăţii civile şi a semnat protestul iniţiat de Liga Pro Europa împotriva deciziei administraţiei publice locale de a amplasa bustul generalului Ştefan Guşă în Piaţa din apropierea Cetăţii Medievale.

Modifică Setările