Stiri despre primavara

  550 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revigorează-te cu trufandale de primăvară!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revigorează-te cu trufandale de primăvară!

  Adăugate în dieta zilnică, verdeţurile de primăvară stimulează apetitul şi detoxifierea organismului. În plus, nutrienţii conţinuţi au efecte terapeutice pentru o serie de boli cronice.

 • Târgu-Mureş:Curăţenie generală de primăvară pe străzile mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Curăţenie generală de primăvară pe străzile mureşene

  Până la sfârşitul lunii aprilie, toate străzile din Târgu-Mureş vor fi curăţate de autorităţile locale. În cadrul campaniei vor fi colectate deşeurile rezultate în urma curăţeniei efectuate de către localnici în gospodării şi la asociaţii de proprietari.

 • A început curăţenia de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început curăţenia de primăvară

  Până pe data de 27 martie se va desfăşura acţiunea de colectare a deşeurilor vegetale de la cetăţeni. Uscăturile adunate de prin curţi şi grădini vor fi scoase în stradă urmând ca operatorul de salubritate, Florisal, să le ridice gratuit.

 • Operaţiunea „primul grătar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea „primul grătar“

  Temperaturile care au ajuns în unele zone şi până la 20 de grade Celsius i-au scos pe români din case. Un mititel  fript la jar lângă pădure, o plimbare prin parc sau, de ce nu, o oră de plajă cu soare de munte sau de mare. Aşa a arătat prima zi adevărată de primăvară.

 • Aşa previi alergiile sezoniere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa previi alergiile sezoniere!

  Primăvara pluteşte în aer, însă odată cu ea se pot dezlănţui strănutul, lăcrimarea ochilor şi tusea. Dacă eşti predispus către astfel de neplăceri, este bine să iei măsuri din timp, deoarece o alergie netratată triplează riscul de astm.

 • A început curăţenia de primăvară pe bulevarde!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început curăţenia de primăvară pe bulevarde!

  Angajaţii Seroplant au ieşit pe străzi pentru a face curăţenie. De câteva zile, muncitorii pot fi văzuţi prin cartiere, pentru a aduna resturile menajere şi a pregăti terenul pentru noi specii de plante.

 • Festival de fulgi de nea la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival de fulgi de nea la Focşani

  Meteorologii cred că ninsoarea din această după amiază este o ultimă răbufnire a iernii înainte de venirea cu adevărat a primăverii.

 • Primăvara s-a trezit la viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăvara s-a trezit la viaţă

  Am scăpat de ninsori şi de ger, iar temperaturile se vor ridica la maximum 10 grade Celsius. Primăvara se va instala definitiv după 20 martie. Până atunci, cerul va fi mai mult înnorat.

 • Primăria a anunţat graficul curăţeniei de primăvară, care începe luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria a anunţat graficul curăţeniei de primăvară, care începe luni

  A început numărătoarea inversă pentru firmele de salubrizare şi gospodărie comunală până la debutul curăţeniei de primăvară, campanie care anul acesta va dura o lună şi jumătate. Peste 300 de salariaţi vor fi mobilizaţi pe străzile oraşului, pentru a face oraşul boboc.

 • Cum ne pregătim tenul pentru primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne pregătim tenul pentru primăvară

  Schimbarea anotimpului sensibilizează pielea şi implică folosirea unor cosmetice mai uşoare. După agresiunile la care a fost supus în timpul iernii, tenul va avea nevoie acum de produse speciale. Primele riduri, înroşirile şi pistruii impun o grijă aparte.

 • Slatina: Ravagiile zăpezii de primăvară: drumuri blocate şi trafic îngreunat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Ravagiile zăpezii de primăvară: drumuri blocate şi trafic îngreunat

  Codul galben de viscol şi ninsori anunţat de meteorologi a intrat în vigoare încă de aseară, iar la primele ore ale dimineţii circulaţia pe drumurile din judeţ, dar şi străzile din oraş a fost paralizată. Circulaţia pe DN 65, la Jitaru, a fost blocată câteva ore de un tir care a derapat.

 • Aglomeraţie fără mici şi bere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie fără mici şi bere

  În prag de primăvară, chinezii se înghesuie să primească unul din cele 220.000 de ghivece de flori pe care autorităţile locale din oraşul Wuhan le donează.

 • Primăvara apar cele mai multe cazuri de varicelă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăvara apar cele mai multe cazuri de varicelă

  75 la sută din copiii de până la 15 ani fac varicelă, cele mai multe cazuri înregistrându-se între lunile februarie şi aprilie. Femeile însărcinate, nou-născuţii, copiii cu vârsta peste 15 ani şi persoanele cu sistemul imunitar slăbit pot dezvolta o formă gravă a bolii.

 • Slatina: Curăţenia de primăvară aduce incendii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Curăţenia de primăvară aduce incendii

  Un foc lăsat nesupravegheat în gospodărie poate provoca un adevărat dezastru, avertizează pompierii, iar lunile martie şi aprilie sunt perioade „de vârf“ pentru incendii.

 • Primăvara vine la sfârşitul lunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăvara vine la sfârşitul lunii

  Vremea rea se menţine şi weekendul acesta, iar meteorologii anunţă că primăvara va veni abia după 20 martie.

 • Concertele primăverii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concertele primăverii

  Iris, Tudor Gheorghe sau Tiesto sunt câteva nume care vor cânta în această primăvară pe scenele bucureştene. Snowy White, chitaristul legendarei trupe Pink Floyd vine în Hard Rock Cafe, la 12 martie.

 • Primăvara vine cu babe şi mărţişoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăvara vine cu babe şi mărţişoare

  În satele din Ardeal, femeile îşi pun fusul deoparte câtă vreme ţin „babele“, ca să nu le blesteme Baba Dochia. În marile oraşe, datina mărţişorului se schimbă însă după „modă“. Tradiţiile românilor se reinventează în ţară, spun etnologii. Pe de altă parte, mărţişorul a ajuns în Italia, Spania sau Statele Unite ale Americii, dus de emigranţi.

Modifică Setările