Stiri despre primarie

  7266 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tupeu de city manager: 70.000 de euro pe an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tupeu de city manager: 70.000 de euro pe an

  Pe criză, există şi bugetari fericiţi: Florin Popa, ajuns la şefia primăriei, câştigă lunar doar de la stat chiar şi 15.000 de lei.Totodată, el apare şi pe statul de plată a două firme particulare, de la unde mai ridică peste 10.000 de lei. Edilul susţine că nu are nicio vină şi că nu este vorba de incompatibilitate, atât timp cât legea îi permite.

 • Copil omorât de leagănul primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil omorât de leagănul primăriei

  Paul Cristian Văduva, un băiat în vârstă de şase ani, a fost strivit ieri de balansoarul în care se juca împreună cu doi prieteni. Reprezentanţii Primăriei Târgovişte spun că leagănul pentru copii a fost construit fără sisteme de fixare.

 • Vecinii şi prietenii au aprins lumânări în locul în care a murit Paul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vecinii şi prietenii au aprins lumânări în locul în care a murit Paul

  Paul era lăsat de părinţi la joacă împreună cu băieţii din cartier. Familia locuieşte în blocul vecin la doar câţiva metri de locul tragicului accident. În jurul orei 15.00 băieţelul împreună cu un alt copil s-au prăbuşit cu tot cu leagănul în care se dădeau. Peste ei a căzut schela leagănului care nu era fixată în pământ. Paul a fost ucis pe loc.

 • TERIBIL! A murit la joacă, ucis de un leagăn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TERIBIL! A murit la joacă, ucis de un leagăn

  Paul Cristian Văduva, un copil în vârstă de numai şase ani, a plecat la joacă şi nu s-a mai întors. Părinţii l-au găsit într-o baltă de sânge, strivit de leagănul în care se dădea cu alţi copii. Leagănul ucigaş, instalat în parc de angajaţii primăriei, nu era fixat în pământ.

 • Atârnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atârnă "lianele"pe trotuarele din Târgovişte

  Pe unul dintre trotuarele străzii Poet Grigore Alexandrescu, cablurile ajung până la nivelul pietonilor. La reinstalarea reţelelor pe noii stâlpi de iluminat public, operatorii de televiziune şi internet nu au întins suficient cablurile.

 • Sibiu: Octogenari premiaţi de primărie la Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Octogenari premiaţi de primărie la Mediaş

  Municipalitatea medieşeană doreşte ca în cursul acestei luni să premieze înainte de sărbătorile de iarnă pe locuitorii oraşului care au împlinit în acest an vârsta de 80 de ani.

 • Sibiu: Cupluri de aur şi argint, sărbătorite la Copşa Mică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Cupluri de aur şi argint, sărbătorite la Copşa Mică

  Locuitorii din Copşa Mică s-au obişnuit deja ca Nunta de Argint şi Nunta de Aur, organizate de Primăria oraşului aflat la 13 kilometri de Mediaş, prin Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanelor, să devină aproape o sărbătoare tradiţională ce va fi celebrată în fiecare an.

 • Viorel Marinoiu predă artele marţiale pe ringul de dans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Marinoiu predă artele marţiale pe ringul de dans

  Practică artele marţiale de aproape 20 de ani şi acum este sensei. Asta nu îl împiedică însă să se mişte la fel de bine pe ritmuri de muzică populară sau muzică sud-americană. Studiile de psihologie l-au ajutat să se apropie mai mult de cei din jur iar ceea ce face, face cu plăcere.

 • Premiu de longevitate pentru nonagenari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiu de longevitate pentru nonagenari

  Aproximativ 50 de focşăneni care, în 2009, au împlinit sau vor împlini vârsta de 90 de ani, sunt în atenţia Primăriei Municipiului, urmând a fi premiaţi cu suma de 500 de lei.

 • Constanța: Radu Mazăre dă Primăria pentru Brazilia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Radu Mazăre dă Primăria pentru Brazilia

  Primarul Constanţei spune că se va muta în Brazilia, ţara lui de suflet, dacă nu va mai putea atrage fonduri pentru municipalitate şi nu va mai realiza proiectele deja începute. Mazăre a declarat că sesizarea pe care a făcut-o Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este „o ultimă zvâcnire politică“.

 • Se repară sensul giratoriu de la Doi Brazi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se repară sensul giratoriu de la Doi Brazi

  Şase muncitori  executau lucrări la sensul giratoriu de la Doi Brazi, spre disperarea şoferilor, care au fost nevoiţi să suporte traficul „sugrumat”.

 • Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş

  Primăria din Mediaş a decis atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

 • Timisoara: Căldură din gunoi în loc de groapă eco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timisoara: Căldură din gunoi în loc de groapă eco

  Tocmai când s-a finalizat licitaţia pentru deponeul ecologic de la Ghizela şi firma câştigătoare şi-a achiziţionat un parc auto nou pentru lucrările la deponeu, primăria vrea să iasă din schemă. Reprezentanţii municipalităţii s-au săturat să aştepte construirea deponeului şi vor să cumpere o staţie care să ardă gunoiul şi să îl transforme în căldură.

 • Angajaţii primăriei nu-şi iau liberele obligatorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii primăriei nu-şi iau liberele obligatorii

  Funcţionarii preferă să lucreze ca să nu fie copleşiţi de dosare.Mai mult de un sfert dintre angajaţii primăriei preferă să vină la muncă şi în cele trei zile şi două ore pentru care nu vor fi plătiţi, de teamă că, ulterior ar fi depăşiţi de volumul de muncă.

 • Planuri de reducere a birocrației
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planuri de reducere a birocrației

  80.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru ca oamenii care intră într-o instituție publică să fie tratați profesionist, iar problemele lor să-și găsească rezolvare

 • Medicii şi asistenţii, voluntari de nevoie timp de opt zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii şi asistenţii, voluntari de nevoie timp de opt zile

  Aceasta este consecinţa legii privind reducerea cheltuielilor bugetare. Guvernul a decis ca toţi bugetarii să-şi ia opt zile libere, fără plată. Funcţionarii şi-au programat concediul spre finalul lunii sau au optat pentru reducerea timpului de lucru.

Modifică Setările