Stiri despre primarie

  7239 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dacă parcați neregulamentar în Oradea riscați să rămâneți fără mașină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă parcați neregulamentar în Oradea riscați să rămâneți fără mașină

  Aveți grijă unde vă parcați mașinile, deoarece municipalitatea și-a dublat numărul de autospeciale pentru ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar. În Ajun de Crăciun, Administraţia Imobiliară Oradea a achiziţionat două autospeciale noi, pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal.

 • Indignare! Stâlpul rupt de pe Centrul Vechi e al nimănui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Indignare! Stâlpul rupt de pe Centrul Vechi e al nimănui

  În mijlocul pavelelor de milioane de euro muncitorii au făcut şi o groapă de toată frumuseţea. Reprezentanţii primăriei spun că nu ştiu cine a săpat groapa şi că stâlpul doborât la pământ nu intră în grija administraţiei.

 • Puiu, Floarea şi Ilie n-au noroc de casă nouă, la acest sfârşit de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puiu, Floarea şi Ilie n-au noroc de casă nouă, la acest sfârşit de an

  Primăria Reşiţa a scos pentru a doua oară la licitaţie poneii de la grădina zoologică din Reşiţa, dar fără rezultat. Niciun cumpărător nu s-a arătat interesat să le ofere patrupedelor un cămin, de sărbători. Preţul este destul de mare, în plină criză, iar numărul doritorilor destul de mic.

 • Un şofer ghinionist trebuie să plătească un tramvai avariat într-un accident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un şofer ghinionist trebuie să plătească un tramvai avariat într-un accident

  Încă un conducător auto plăteşte nepăsarea municipalităţii care permite parcarea autoturismelor pe trotuare, obstrucţionând astfel vederea participanţilor la trafic. Intersecţia străzii Moise Groza cu Bulevardul Revoluţiei din Decembrie 1989 a devenit locul unde se întâmplă aproape săptămânal câte un accident de circulaţie.

 • REVOLTĂTOR Angajaţii primăriei cer şpagă pentru deszăpezire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVOLTĂTOR Angajaţii primăriei cer şpagă pentru deszăpezire

  Primăria Galaţi a primit mai multe sesizări, legate de activitatea celor care se ocupă de înlăturarea zăpezii de pe străzi, cum că aceştia ar cere bani locuitorilor, pentru a intra cu utilajele pe diferite străduţe.

 • Buzău: Pe criză nici recuperatorii nu au de unde scoate bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Pe criză nici recuperatorii nu au de unde scoate bani

  Primăria Râmnicu Sărat a decis să apeleze la o firmă care să-i aducă banii din amenzile neplătite, dar nu s-a ales cu mare lucru. În şase luni, recuperatorii au reuşit să colecteze doar 200.000 de lei din cele 3,8 milioane datorate de râmniceni.

 • „Crăciunul vine doar în buricul târgului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Crăciunul vine doar în buricul târgului“

  Feeria de lumini de pe arterele principale a stârnit nemulţumirea ieşenilor din cartierele în care nu s-a instalat nici măcar un brad de ani de zile. Oamenii sunt revoltaţi că şefii din primărie au uitat de locuitorii de la  marginea oraşului.

 • Sibiu: Bugetul Sibiului nu creşte, dar nici nu scade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Bugetul Sibiului nu creşte, dar nici nu scade

  Municipalitatea sibiană va prezenta proiectul de buget pentru anul viitor, abia în prima şedinţă ordinară a Consilului Local Sibiu, spre deosebire de ultimii ani, când acesta a fost aprobat cel târziu la şedinţa din decembrie.

 • Târgu-Mureş: Piscina oraşului, pericol public?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Piscina oraşului, pericol public?

  Consiliul Local va stabili în ianuarie 2010 dacă aprobă mansardarea Piscinei ing. Mircea Birău. Elementele de beton prefabricat din actualul acoperiş prezintă pericol de prăbuşire.

 • Târgu-Mureş: Mureşenii devin victimele trotuarelor înzăpezite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Mureşenii devin victimele trotuarelor înzăpezite

  Zeci de mureşeni s-au prezentat de urgenţă la Ortopedie cu luxaţii şi fracturi după ce au căzut pe gheaţă. Autorităţile spun că vina pentru trotuarele deszăpezite o au cetăţenii care, ignorând amenzile, nu-şi curăţă aleile din faţa imobilelor.

 • Focşani: S-a deschis piaţa de porci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: S-a deschis piaţa de porci

  Încă de la primele ore ale dimineţii, cele o sută de tarabe amenajate special de Primărie în Piaţa Moldovei din Focşani au fost luate cu asalt de crescătorii de porci veniţi din toate colţurile judeţului.

 • Orăşelul Copiilor se deschide înveşmântat în zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orăşelul Copiilor se deschide înveşmântat în zăpadă

  Pe lângă zăpada căzută din abundenţă la începutul săptămânii micuţii au un nou prilej de bucurie. Astăzi se deschide Orăşelul Copiilor din Pacul Crâng. Locul tradiţional de distracţie pentru copii în perioada sărbătorilor de iarnă va rămâne deschis până pe 3 ianuarie, sau dacă va ninge, chiar până mai târziu.

 • Disponibilizările sunt excluse la Primărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disponibilizările sunt excluse la Primărie

  La nivel local nu se pune problema incapacităţii de plată în administraţie în ianuarie 2010, cel puţin aşa susţin autorităţile locale.

 • Sibiu: Vacanţă prelungită la Primărie de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Vacanţă prelungită la Primărie de Sărbători

  Angajatii din administratia locala vor avea cea mai lungă vacanţă de sărbatori de iarnă din ultimii 20 de ani. Miniconcediul de aproape 2 săptămâni de datorează deciziei guvernantilor care impune angajaţilor din sistemul bugetar să îşi ia obligatoriu zile de concediu fără plată.

 • Slatina: Viscol pe drumurile din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Viscol pe drumurile din judeţ

  Viscolul şi zăpada de câţiva centimetri care s-a aşezat pe carosabil creează probleme drumarilor. Pe toate şoselele din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

 • FOCŞANI: Medicii sunt în război deschis cu Primăria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOCŞANI: Medicii sunt în război deschis cu Primăria

  Primăria Focşani îi obligă pe medici să-şi cumpere cabinetele medicale cu 600 de euro metru pătrat, fără a le justifica însă acest preţ. Un medicii ar trebui să plătească aproximativ 20.000 de euro pentru a-şi cumpăra cabinetul în care profesează, preţul total al clădirii Dispensarului din Sud ridicându-se la 200.000 de euro.

 • Sibiu: Retrospectiva anului 2009, în imagini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Retrospectiva anului 2009, în imagini

  Sub denumirea de „Focus Sibiu 2009“, 120 de lucrări cu şi despre Sibiul anului în curs vor fi expuse timp de o lună în curtea interioară a Primăriei Sibiu. Scopul proiectului este unul caritabil, fondurile strânse urmând să fie donate Asociaţiei „Animal Life“, care îngrijeşte animalele fără stăpâni din Sibiu.

 • Ieşenii puşi să-şi aleagă formaţia de Revelion pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii puşi să-şi aleagă formaţia de Revelion pe ultima sută de metri

  Primăria Iaşi a anunţat cu câteva zile înainte de concertul dintre ani că nu va mai aduce formaţia anilor '80 Baccara, aşa cum a anunţat iniţial. În schimb, şefii din Palatul Roznovanu au postat un sondaj pe site-ul Primăriei prin care ieşenii pot alege artistul care  va cânta de Revelion "şlagăre" ale aceloraşi ani.

 • Târgu-Mureş: Colinde în Balconul Primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Colinde în Balconul Primăriei

  Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară în faţa Primăriei, unde vor fi colindaţi din balconul instituţiei de către mai multe coruri religioase din oraş.

 • Se deszăpezeşte “contrar” normelor în vigoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deszăpezeşte “contrar” normelor în vigoare

  Potrivit legii, drumarii nu ar trebui să intervină cu niciun utilaj atât timp cât nu s-a oprit ninsoarea. Angajaţii de la salubritate au ieşit însă de noaptea trecută pe străzi cu toate cele 19 utilaje pentru a face faţa căderilor masive de zăpadă.

Modifică Setările