Stiri despre primarie brasov

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Să nu uităm de traseismul politic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să nu uităm de traseismul politic!

  Agenda noastră publică e mereu plină de surprize, de la dramele Biancăi şi ale lui Victor Slav, la noul 007 fără talent, domnul Ponta. Asta ne face însă de multe ori să uităm de indignarea legitimă faţă de unele măsuri. De ce? Pentru că între timp, şi relativ rapid, „s-a mai întâmplat ceva". Este ceva normal, mai ales în societatea alertă în care trăim.

 • Izolarea termică, la cheremul locatarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izolarea termică, la cheremul locatarilor

  Sute de blocuri din toate cartierele arată ca nişte table de şah, după ce locatarii s-au apucat să îşi izoleze apartamente fără nicio noimă.

 • Braşov: Banii de necesitate, blocaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Banii de necesitate, blocaţi

  Încă un meci Prefectură - Consiliul Judeţean. Cheltuirea banilor din fondul de rezervă al judeţului, circa 8 milioane de lei, a fost blocată de prefectul Ion Gonţea.

 • Braşov: Primăria repară găurile din asfalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Primăria repară găurile din asfalt

  Mai multe străzi din oraş au intrat în reabiltare, iar lucrările realizate în această săptămână le vor aduce braşovenilor mai multe locuri de parcare.

 • Topul oficial al nemulţumirilor braşovenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul oficial al nemulţumirilor braşovenilor

  Cele mai multe „plângeri" se referă la iluminatul public, reparaţia străzilor ori trotuarelor şi starea spitalelor. În urma demersurilor noastre, reprezentanţii Primăriei Braşov ne-au transmis rezultatele sondajului de opinie realizat de IPP.

 • Braşov: Circulaţia rutieră, în curând doar cu 45 km/h!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Circulaţia rutieră, în curând doar cu 45 km/h!

  Consiliul Local Braşov a aprobat în şedinţa de plen un raport care propune impunerea de restricţii de viteză pe raza întregului oraş la valoarea de 45km/h.  Ideea este prevăzută într-un plan de acţiune în vederea reducerii zgomotului ambiental pentru Municipiul Braşov.