Stiri despre primar bucuresti

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei: „Promit să lucrez cu artiştii independenţi pentru a îmbunătăţi situaţia acestora”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei: „Promit să lucrez cu artiştii independenţi pentru a îmbunătăţi situaţia acestora”

  Prim-ministrul Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, primarul Bucureştiului, s-au întâlnit marţi seară, alături de viceprim-ministrul Raluca Turcan şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, şi ministrul Finanţelor publice, Florin Cîţu, cu reprezentanţi ai sectorului cultural independent pentru a căuta soluţii de sprijin al acestuia, puternic afectat de criza sanitară.

 • CiorbeaLisBăsescu VideanuOprescuFirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CiorbeaLisBăsescu VideanuOprescuFirea

  Deja tradiţional, după ce a nins mai zdravăn, Capitala este semiblocată de nămeţi de zăpadă. Tot tradiţional, disconfortul şi furia aferentă a bucureştenilor se revarsă asupra edililor, cu accent pe Primarul General. În 2017, Gabriela Vrânceanu Firea.

 • Cătălin Predoiu - pur şi simplu un om bun. De votat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Predoiu - pur şi simplu un om bun. De votat!

  Adriana Săftoriu: „Predoiu şi-a arătat toată disponibilitatea de a găsi soluţii care să unească votanţii anti-PSD.Voi vota Cătălin Predoiu, pentru că a arătat ceea ce rar întâlneşti în vechile şi noile partide: îi pasă mai mult de oamenii din jur, decât de sine şi de cariera lui“.

 • Legătura dintre Nicuşor Dan
şi MRU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legătura dintre Nicuşor Dan şi MRU

  Dacă ai urmărit în ultimii ani încercările sisifice de spargere a monopolului politic deţinut de Sistemul transpartinic, prin venele căruia curge blatul, legătura dintre cei doi îţi sare în ochi. Se poate citi în felul în care Sistemul, când se află în pericol de a fi penetrat, reacţionează pentru că nu tolerează spărgătorii de monopol, ci îi înghite şi anihilează, cu ajutorul victimelor. Cauza: căderea în hybris.

 • Se tulbură
apele în PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se tulbură apele în PNL

  Apropierea datei la care electoratul va fi chemat la urne spre a-i alege pe viitori primari, preşedinţi de Consilii judeţene, consilieri municipali, locali şi judeţeni pare mai degrabă să tulbure apele în PNL decât să le limpezească.

 • Adevărul Live, ora 11.00: Un primar pentru Capitală. Noi cu cine votăm?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live, ora 11.00: Un primar pentru Capitală. Noi cu cine votăm?

  Cu numai 3 luni înainte de alegerile locale, partidele încă negociază pentru găsirea candidatului care să preia conducerea Capitalei. În vreme ce PNL l-a desemnat pe Ludovic Orban, după ce încercarea de a-l impune pe Cristian Buşoi a eşuat sub critica publicului, alianţa PSD- ALDE- UNPR, încă nu s-a hotărât.

 • Candidează Băsescu? Boicotul din 2012 şi relegitimarea electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidează Băsescu? Boicotul din 2012 şi relegitimarea electorală

  Capitala României. Jocuri politice. Glorie, putere şi influenţă. Bugete uriaşe. Corupţie. Înţelegeri şi alianţe subterane. Şpăgi şi trafic de influenţă. Indolenţă şi cinism. Nepăsarea unui edil independent politic, dar prizonier al cercurilor de interese, precum şi dominaţia PNL şi PSD în Consiliul General, şi la primăriile de sector au adus Bucureştiul în pragul colapsului.

 • La Bucureşti, PNL şi PSD = aceeaşi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Ştefănel?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Bucureşti, PNL şi PSD = aceeaşi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Ştefănel?

  Printre multe dezbateri care nu ne afectează direct - războiul din buze între Ponta şi unguri, decesul unui mare calomniator sau discursurile în faţa unui Parlament de şpăgari - e păcat să treacă neobservată laşitatea ”marilor” partide politice când a fost vorba de problemele cu care se confruntă zilnic două milioane de oameni.

 • Misterele Bucureştilor. Cine va fi primar general?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele Bucureştilor. Cine va fi primar general?

  Mai puţin de un an ne desparte de scrutinul local de anul viitor. Cum se ştie, alegerile locale din România, desfăşurate vara, îndeobşte, prefigurează noile majorităţi ce se vor constitui în toamnă. Reduta Bucureştilor s-a dovedit, nu de puţine ori, mai ales după anul 2000, crucială pentru scorurile finale ale partidelor.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: O nefericită aniversare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: O nefericită aniversare

  Prin 2003, primăvara, ambiţionat să înfrumuseţez pajiştea din faţa Navei Amiral a Teatrului românesc, sufocată de parcările vestite sub firma Dali (pe care nu le putusem înlătura, oricât m-am zbătut) şi înaintea începerii lucrului la reîntinerirea faţadei iniţiale, Horia Maicu, a Naţionalului, poveste imaginată pe planşeta arhitectului Belea din echipa din urmă cu decenii (vezi imaginea de azi),

 • Sorin Oprescu: „USL n-are faţă de ananghie”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu: „USL n-are faţă de ananghie”

  Primarul Capitalei Sorin Oprescu crede că USL nu are nevoie de sprijinul său pentru alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât starea lor actuală este foarte bună, motiv pentru care spune că USL nu are ”faţă de ananghie”. Acesta a infirmat, de asemenea, zvonurile privind candidatura sa pentru şefia statului, chiar dacă rezultatele sondajelor îi sunt favorabile.

Modifică Setările