Stiri despre prezidentiabili

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce prezidenţiabilii au preferat doar televiziunile prietene în campanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce prezidenţiabilii au preferat doar televiziunile prietene în campanie

  Teama de a ieşi din zona de confort a propriilor declaraţii politice şi frica de un junalist potrivnic l-au împins pe Victor Ponta să aleagă să fie intervievat numai de jurnaliştii de la Antena 3 şi România TV, iar pe Klaus Iohannis şi Elena Udrea să accepte numai invitaţii în platourile de la Realitatea TV şi B1 TV. Toţi candidaţii, în schimb, au participat la emisiunile de la Digi24, televiziune considerată neutră.

 • Preşedintele
rosteşte cuvinte sub acoperire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele rosteşte cuvinte sub acoperire

  L-am auzit pe preşedintele meu afirmând că unul din candidaţii la prezidenţiale ar fi ofiţer acoperit. Dincolo de nelămuririle este/a fost ofiţer acoperit, e legal sau nu să îl deconspiri, m-a întristat joaca preşedintelui cu cuvinte sub acoperire. Nerostite, dar dureroase.

 • Băsescu ameninţă cu deconspirarea candidatului 007
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu ameninţă cu deconspirarea candidatului 007

  ATAC Traian Băsescu i-a avertizat pe prezidenţiabili că funcţia supremă în stat îi obligă să spună dacă au colaborat cu serviciile secrete, în caz contrar fiind de datoria sa să-i deconspire.

 • Revolta prionilor sau Oamenii fără  carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revolta prionilor sau Oamenii fără  carte

  Scena politică e agitată. Înfierbântată, chiar. Ceva nu e în regulă. Un virus necunoscut pare să se răspândească rapid. Nu e vechiul politicianism, ar fi fost încă ceva normal, nu, e vorba de ceva care, se pare, intră în cap, probabil nişte proteine anormale, care la oi şi capre se numesc prioni. Ni se spune că boala care apare, encefalopatia spongiformă, este transmisibilă. Pe scurt, ea se numeşte EST.

 • O situaţie din care câştigă doar Dracu' alegerile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O situaţie din care câştigă doar Dracu' alegerile

  Dincolo de dispreţul naţional perfect indreptăţit faţă de „boacăna“ de ţară comisă de generaţii de politicieni rataţi odată cu ea, managementul politic al ultimului preşedinte de sorginte comunistă din capul statului nostru are un bilanţ demn de „zbor deasupra unui cuib de cruci“.

 • Preşedintele are dreptate - românii s-ar putea să facă o surpriză..., dar tuturor prezidenţiabililor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele are dreptate - românii s-ar putea să facă o surpriză..., dar tuturor prezidenţiabililor!

  În seara zilei de 20 august 2014, actualul preşedinte al României - stat membru al NATO şi al UE, ţară latină pe care SUA o consideră egala Poloniei, ca al doilea pilon de sprijin al defensivei euroatlantice disuasive, la graniţa de est a NATO - a declarat că românii s-ar putea să voteze surprinzător la viitoarele alegeri. O afirmaţie care merită o corectură. Surpriza ar putea să fie pentru toţi actualii candidaţi la funcţia supremă în stat...

 • Scrisoare deschisă pentru prezidenţiabilii noştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă pentru prezidenţiabilii noştri

  Doamnelor şi domnilor prezidenţiabili, dincolo de bătălia din ce în ce mai joasă şi murdară în care este angrenată întreaga noastră clasă politică, unul dintre dumneavoastră, peste câteva luni, va trebui să reprezinte România în cele două mari alianţe din care facem parte: Uniunea Europeană şi NATO.

 • Prezidenţiabilii în joc de glezne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezidenţiabilii în joc de glezne

  Problema românilor este că nu au nicio ofertă politică adevărată, pentru o reală Românie democrată. Problema românilor este că nu prea au din ce alege, că nu există alternative, proiecte concrete pentru viitorul României şi nu doar propagandă dusă cu toate mijloacele murdare şi sub toate formele pentru câştigarea cursei.

 • Agentul religios 007 sau Cacealmaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul religios 007 sau Cacealmaua

  Identificarea credinţei şi expunerea ei ca armă electorală în spaţiul public al campaniei electorale mi se pare un act dezgustător, anti-democratic şi, finalmente, un act laş. Cartea credinţei religioase e jucată  la cacealma de acei jucători care nu cred ei în ceva, altceva decât minciuna, negarea realităţii şi inconştienţa privind “miza”: evoluţia unui stat modern în perioada următoare.

 • Statul de drept se îndoaie sub loviturile corupţilor aleşi şi nealeşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul de drept se îndoaie sub loviturile corupţilor aleşi şi nealeşi

  Ceea ce se întâmplă în România, în acest an, care nu se dovedeşte doar electoral cu tot ceea ce decurge de aici, ci un an de o importanţă capitală pentru viitorul ţării. Este ceva nemaiîntâlnit, de neimaginat într-o societate în care mult propăvăduita democraţie devine tot mai fragilă şi victimă a propriilor alegeri ale românilor.