Stiri despre prepay

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Senatorii elimină prevederile adoptate de Guvern privind vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senatorii elimină prevederile adoptate de Guvern privind vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul

  La propunerea senatorului PSD Şerban Nicolae, senatorii au eliminat miercuri din proiectul de adoptare a ordonanţei prevederile cu privire la obligativitatea vânzării cartelelor de telefon prepay doar cu buletinul. Aceasta era una dintre principalele modificări implementate de guvernul Dăncilă pentru eficientizarea sistemului 112. Ordonanţa va produce în continuare efecte, până la promulgarea acestui proiect de preşedintele Iohannis.

 • Protestul de sâmbătă, la amiază: cum au luptat cetăţenii cu „legile supravegherii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protestul de sâmbătă, la amiază: cum au luptat cetăţenii cu „legile supravegherii“

  Going, July 12 at 5:00pm. Aşa m-am lipit de evenimentul „Protest împotriva Legilor Supravegherii“, ziua care va rămâne copiilor, nepoţilor, ziua în care le-am apărat viaţa privată cu lacrimi, sânge, portavoce şi like-uri. Am dat şi eu going, nu te joci cu istoria, ci o trăieşti. Alături de mine alţii 900 de oameni au going. Ceilalţi 30.000 invited au spus ignore. Viaţă privată, zi „sărumâna“, că te-am apărat!

 • Prepay cu buletinul, raport pozitiv în Comisii. Se votează săptămâna viitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prepay cu buletinul, raport pozitiv în Comisii. Se votează săptămâna viitoare

  Utilizarea cartelelor telefonice preplătite (prepay) va fi posibilă, începând cu 1 ianuarie 2016, doar dacă deţinătorul va comunica operatorului de telefonie datele personale de identificare, potrivit unei iniţiative legislative votate de Comisiile Juridică şi de IT din Camera Deputaţilor.

 • Cum să votez o aberaţie
ca asta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să votez o aberaţie ca asta?

  În calitate de membru al delegaţiei României la APCE, am participat la multe dezbateri privind drepturile omului în condiţiile unei ere a tehnologiei, iar cea mai des întâlnită întrebare este următoarea: cum putem menţine echilibrul între drepturile şi libertăţile individuale întru-un spaţiu virtual al cărui avantaj dar şi blestem este liberatatea?

 • Supravegherea României în numele securităţii: De ce vom fi indexaţi pentru că folosim WiFi public sau cartele prepay
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supravegherea României în numele securităţii: De ce vom fi indexaţi pentru că folosim WiFi public sau cartele prepay

  În aprilie, Guvernul României iniţia o procedură prin care ar fi devenit obligatorie identificarea abonaţilor prepay pe baza buletinului. Acum, legea a trecut de Senat şi mai este aşteptat raportul a două comisii de la Camera Deputaţilor. Odată cu această lege, cetăţenii ar trebui identificaţi şi când se conectează la reţele WiFi gratuite. Ce înseamnă toate acestea pentru intimitate sau siguranţă naţională?

 • Ponta, Ghiţă, Cazanciuc, Erdogan, cartelele şi argumentaţiile proaste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta, Ghiţă, Cazanciuc, Erdogan, cartelele şi argumentaţiile proaste

  E dreptul meu, domnilor. Şi eu nu sunt un infractor. Şi e dreptul meu la anonimat. Şi e dreptul vostru să mă căutaţi în caz că am făcut ceva ilegal sau bănuiţi asta. Dar e dreptul meu să mă ascund. Şi voi aveţi capacitatea de a mă identifica, staţi liniştiţi.

 • Buletinul la control! Cei care au cartele pre-pay trebuie să-şi dea datele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buletinul la control! Cei care au cartele pre-pay trebuie să-şi dea datele

  Guvernul dezbate, în şedinţa de miercuri, la solicitarea CSAT, un proiect de lege privind regimul cartelelor telefonice pre-plătite, care va fi aprobat şi transmis Parlamentului, au anunţat premierul Victor Ponta şi ministrul pentru Societate Informaţională, Răzvan Cotovelea, la începutul şedinţei.

 • De sărbători, la Orange ai parte de magie (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De sărbători, la Orange ai parte de magie (P)

  Ofertele cu minute nelimitate, telefoanele performante la preţuri accesibile, Colecţia cu poveşti de Ion Creangă şi noile accesorii vestimentare inteligente, pentru vreme rece, sunt doar câteva dintre surprizele pe care Orange ţi le-a pregătit.

 • 6.000 de lei pentru cei care aleg PrePay (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6.000 de lei pentru cei care aleg PrePay (P)

  Ofertele generoase de la Orange continuă. Acum clienţii PrePay vor putea comunica gratuit mai mult, pentru că primesc cadouri greu de refuzat.

 • România, a doua în topul mondial al tentativelor de fraudă online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, a doua în topul mondial al tentativelor de fraudă online

  În urma localizării de către specialiştii companiei ePayment a persoanelor care au efectuat tentativele de fraudă a reieşit că aceştia provin din Statele Unite (33%), România (24%), Italia (8%), Marea Britanie (7%). Tentativele mai provin şi din alte ţări precum Franţa, Brazilia, Spania, Germania sau Columbia, anunţă compania de servicii de securitate online.

 • CJPC Cluj a amendat compania Orange cu 10.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CJPC Cluj a amendat compania Orange cu 10.000 de lei

  Compania de telefonie mobilă Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC) Cluj, pentru comportament incorect cu consumatorii, după suspendarea unor cartele înainte de expirarea perioadei de valabilitate.