Stiri despre premii salon geneva

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Marele premiu la Salonul de inventică de la Geneva, adjudecat de români sub steag elveţian. Lista medaliilor obţinute de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Marele premiu la Salonul de inventică de la Geneva, adjudecat de români sub steag elveţian. Lista medaliilor obţinute de România

  Marele premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva de anul acesta a fost obţinut de o companie elveţiană pentru OnAirCamera, o tehnologie creată de trei români, cercetători în cadrul Centrului Est-European pentru Cercetare Aplicativă Interdisciplinară (CEECAI), condus de Mircea Tudor (MBTelecom), el însuşi laureat cu Marele Premiu, la Geneva, în 2009 şi în 2013. Toate invenţiile României au fost premiate, susţin oficialii Ministerului Educaţiei.

 • DOCUMENT Cele 24 de invenţii ale României la Salonul de la Geneva 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DOCUMENT Cele 24 de invenţii ale României la Salonul de la Geneva 2014

  La ediţia cu numărul 42 a Salonului Internaţional de Invenţii, care se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie, la Geneva, România participă cu 24 de invenţii, în cadrul unui stand naţional cu o suprafaţă de 32 de metri pătraţi. Printre invenţiile de pe lista oficială de anul acesta se numără şi o instalaţie pneumatică de scuturat pomii.

 • Lista completă a invenţiilor cu care România merge la Salonul de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista completă a invenţiilor cu care România merge la Salonul de la Geneva

  30 de invenţii au fost selectate pentru a participa la ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional de Invenţii de la Geneva, care a început astăzi şi se încheie pe 14 aprilie 2013, statul român finanţând participarea inventatorilor la eveniment. Cele mai multe invenţii sunt din sfera medicală, însă câteva vizează stilul de viaţă al românilor: curcubeul din grădină sau scaunul cu reglaj pe lăţime.

Modifică Setările