Stiri despre premier

  1938 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Boc vrea un pact al funcţiei publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boc vrea un pact al funcţiei publice

  Propunerea vizează stabilizarea posturilor specialiştilor din administraţie şi va stabili până la ce nivel vor fi făcute numirile politice. Pactul va fi discutat de primul-ministru şi de liderii partidelor politice în perioada imediat următoare şi ar putea intra în vigoare anul viitor.

 • Emil Boc: premier interimar, demis şi desemnat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: premier interimar, demis şi desemnat

  Emil Boc, liderul PDL- formaţiune politică la conducerea căreia a ajuns după ce a ocupat de asemenea cea mai importantă funcţie în PD - a ajuns, joi, din premier interimar şi demis, premier desemnat, preşedintele Băsescu nominalizându-l pentru formarea unui nou Cabinet.

 • Ipoteze privind componenţa viitorului cabinet condus de Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ipoteze privind componenţa viitorului cabinet condus de Boc

  Desemnarea lui Emil Boc în funcţia de premier nu este o surpriză pentru clasa politică, deoarece numele preşedintelui PDL a fost vehiculat încă de ieri când aveau loc consultări la Cotroceni. Ipotezele privind componenţa noului Executiv nu au întârziat să apară.

 • A murit Egor Gaidar, reformatorul economiei ruse din perioada Elţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit Egor Gaidar, reformatorul economiei ruse din perioada Elţin

  Autorul reformelor economice din perioada guvernării lui Boris Elţin, fostul prim-ministru rus Egor Gaidar, cel care a controlat cea mai mare tranziţie de la comunism la capitalism, s-a stins din viaţă la vârsta de 53 de ani, potrivit purtătorului său de cuvânt Valeri Natarov, titrează cotidianul britanic The Guardian.

 • PD-L le-ar putea propune premier pe Emil Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PD-L le-ar putea propune premier pe Emil Boc

  Partidul Democrat-Liberal se va prezenta astăzi la consultările de la Cotroceni cu propunerea ca Emil Boc să ocupe funcţia de premier, potrivit unor surse din interiorul partidului citate de NewsIn. Ultimul cuvânt îl va avea, însă, preşedintele Traian Băsescu

 • Boc: Postul de premier nu se negociază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boc: Postul de premier nu se negociază

  Conducerea PDL a adoptat astăzi o rezoluţie în care se spune că democrat-liberalii au fundamentul politic şi moral pentru a solicita postul de prim-ministru într-un Guvern care să fie sprijinit de PDL, PNL, UDMR, minorităţi şi grupul independenţilor din Parlament.

 • Liberalii vor premierul în noul guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberalii vor premierul în noul guvern

  PNL condiţionează intrarea la guvernare alături de PDL de nominalizarea unui premier liberal. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri că aceasta ar fi unica formulă în care se poate deschide discuţia cu PDL despre formarea guvernului.

 • Sibiu: Johannis: „Parcursul meu de posibil premier s-a încheiat aici“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Johannis: „Parcursul meu de posibil premier s-a încheiat aici“

  Primarul Sibiului a declarat în acestă dimineaţă că, dacă rezultatele alegerilor rămân aşa cum au fost prezentate de Biroul Electoral Central, posibilitatea ca el să devină premier este exclusă. Acestea îl dădeau pe traian Băsescu învingător, cu 50,43% dintre voturi.

 • Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici

  Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidatul susţinut pentru funcţia de premier de către PSD, PNL, PC şi UDMR, i-a asigurat pe liderii politici, printr-un comunicat de presă, că va colabora cu ei, declarându-se onorat de propunerea de a conduce un guvern după turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Modifică Setările