Stiri despre premier

  1942 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Căderea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Căderea "cancelarului de fier" al Marii Britanii, Gordon Brown

  Căderea nu ar fi putut fi mai dramatică, titrează CNN. După unul dintre cele mai scurte mandate din Downing Street, Gordon Brown a demisionat din funcţia de lider al Partidului Laburist, şi din funcţia de prim-ministru al Marii Britanii, comentează postul american.

 • Premierul Gordon Brown şi-a dat demisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul Gordon Brown şi-a dat demisia

  Brown a demisionat de la conducerea Partidului Laburist, implicit el nu va mai fi premier. Brown a sugerat că liderul Conservatorilor, David Cameron ar trebui să-i ia locul. El şi-a anunţat retragerea după ce negocierile între laburişti şi liberal-democraţi au eşuat.

 • Silvio Berlusconi scapă de un divorţ costisitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvio Berlusconi scapă de un divorţ costisitor

  Premierul italian Silvio Berlusconi ar putea evita încheierea unei înţelegeri care l-ar aduce printre persoanele care au trecut prin cel mai costisitor divorţ. Cea de-a doua sa soţie, Veronica Lario, pare a fi dispusă să accepte şi o sumă de doar 4,1 milioane de euro pe an, faţă de cei aproape 50 de milioane de euro, cât a cerut prima oară.

 • Piteşti: Emil Boc nu-şi permite un Duster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Emil Boc nu-şi permite un Duster

  Aflat ieri în vizită la uzina Dacia de la Mioveni unde a văzut linia de montaj şi fabrica de cutii de viteze, premierul României a declarat că nu îşi permite un Duster.

 • Sistemul de sănătate din Bulgaria, „în comă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sistemul de sănătate din Bulgaria, „în comă“

  Sistemul de sănătate al Bulgariei se confruntă cu o criză fără precedent. La doar două luni de la numirea în funcţie, directoarea Casei de Asigurări de Sănătate (CNAS), Jeni Naceva, a fost demisă.

 • Victor Ponta:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta: "Nu doresc să fiu prim ministru"

  Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat marţi că nu se gândeşte la funcţia de prim ministru, liderul PSD nedorind să deschidă subiectul asupra unei posibile candidaturi la preşedinţie.

 • Emil Boc a petrecut prima zi a Sărbătorilor Pascale alături de familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc a petrecut prima zi a Sărbătorilor Pascale alături de familie

  Premierul Emil Boc a ales să-şi petrreacă prima zi a Sărbătorilor Pascale în satul Răchiţele, din judeţul Cluj, la părinţii săi. Boc a fost aşteptat la masa de Paşte cu bucate tradiţionale, primul ministru glumind cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

 • Emil Boc:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: "După intrarea în NATO şi UE, România va adera şi la Spaţiul Schengen"

  Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Cluj, că cel mai important obiectiv politic al ţării noastre este aderarea la Spaţiul Schengen, lucru propus să fie îndeplinit în martie 2011. Conform spuselor lui Boc, autorităţile statului vor lua toate măsurile necesare pentru a duce la bun sfârşit aceast lucru.

 • Villa, victorie pe terenul lui Wigan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Villa, victorie pe terenul lui Wigan

  Echipa de fotbal Aston Villa a câştigat, aseară, meciul pe terenul lui Wigan Athletic, scor 2-1, în cadrul etapei 30 din Premier League.

 • Berceanu: S-ar putea ca joi să nu avem grevă la metrou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berceanu: S-ar putea ca joi să nu avem grevă la metrou

  Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, s-au întâlnit astăzi cu reprezentanţii transportatorilor pentru a găsi o soluţie la revendicările acestora şi pentru a dezamorsa astfel conflictul care ameninţa să blocheze Capitala mâine.

 • „Să se împuşte! Asta le-aş cere guvernanţilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Să se împuşte! Asta le-aş cere guvernanţilor“

  Ieşenii le-au transmis mesaje celor 200 de membri ai Executivului care vin miercuri în oraş. În şedinţa programată peste două zile, premierul Emil Boc şi echipa sa va ţine la Iaşi prima şedinţă de Guvern în teritoriu.

 • O armată de guvernanţi descinde la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O armată de guvernanţi descinde la Iaşi

  Circa 200 de consilieri şi angajaţi ai Executivului vor pregăti şedinţa extraordinară de miercuri. Întâlnirea cabinetului Boc va avea loc în sala Senat a Universităţii „Al.I.Cuza“. Pe ordinea de zi se află două proiecte esenţiale pentru Iaşi: Aeroportul şi un nou Spital de Urgenţe.   

 • VIDEO Iliescu atacă „Misterele Revoluţiei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Iliescu atacă „Misterele Revoluţiei“

  Fostul preşedinte s-a enervat din cauza dezvăluirilor făcute de ziarul „Adevărul“. Liderul PSD a susţinut, ieri, la Consiliul Naţional al partidului că informaţiile publicate de „Adevărul“ în campania privind „Misterele Revoluţiei“ sunt nişte „minciuni ordinare“.

 • Ucraina are un nou premier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucraina are un nou premier

  Parlamentul de la Kiev a aprobat numirea în funcţia de prim-ministru a lui Mikola Azarov, un apropiat al preşedintelui Viktor Ianukovici. Noua coaliţie pro-prezidenţială „Stabilitate şi Reforme“, formată ieri în Legislativul de la Kiev, l-a propus pe Azarov în postul de premier.

 • UPDATE Noul premier ucrainean, un vechi aliat al preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Noul premier ucrainean, un vechi aliat al preşedintelui

  Parlamentul ucrainean a aprobat numirea lui Mikola Azarov în funcţia de prim-ministru al Ucrainei, în urma cererii înaintate de preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici. Azarov este fost ministru de Finanţe şi un apropiat al şefului de stat ucrainean.

 • Boc: Privilegiile de lux pentru unii taie resursele pentru ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boc: Privilegiile de lux pentru unii taie resursele pentru ţară

  Premierul Emil Boc a spus în timpul unei vizite la Timişoara că pensiile de lux şi salariile de lux trebuie să scadă, altfel o parte din banii de investiţii va fi alocată pentru plata veniturilor lunare către „persoanele privilegiate de legi speciale".

 • Premierul Boc trage de fiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul Boc trage de fiare

  Primul-ministru Emil Boc are abonament la un centru de sănătate de pe Calea Victoriei unde obişnuite să vină săptămânal.

 • Inspectorii fiscali, certaţi de şefi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspectorii fiscali, certaţi de şefi

  Premierul şi ministrul Finanţelor i-au îndemnat pe funcţionarii Fiscului să iasă din birouri şi să-i alerge pe datornicii la stat. ANAF a reuşit să colecteze în 2009 134 de miliarde de lei, mai puţin cu 6,4% faţă de 2008. Valoarea prejudiciilor din evaziune fiscală a crescut cu 45,6%.

Modifică Setările