Stiri despre premier

  1939 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Putin „nu e obsedat“ de putere, dar nu renunţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin „nu e obsedat“ de putere, dar nu renunţă

  Premierul rus, Vladimir Putin, a dat asigurări că nu face „o obsesie" din prezidenţialele care vor avea loc în 2012, într-un interviu publicat ieri de cotidianul „Kommersant".

 • Ponta, premierul de serviciu al PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta, premierul de serviciu al PSD

  Social-democraţii plănuiesc instalarea unui guvern Ponta care să organizeze alegerile înainte de termen.Constituţia prevede că decizia dizolvării Parlamentului este la mâna preşedintelui.

 • Radu Vasile, internat după chimioterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Vasile, internat după chimioterapie

  Fostul premier Radu Vasile, în vârstă de 68 de ani, este internat de câteva zile în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), din cauza unor probleme gastro-intestinale care au apărut după un tratament cu citostatice.

 • Colecţia de bonuri Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţia de bonuri Boc

  Ce asemănare există între creatorii de modă şi premierul României? Şi unii, şi celălalt lansează colecţii.

 • Orban „redă ungurilor mândria naţională“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orban „redă ungurilor mândria naţională“

  Majoritatea de dreapta a premierului maghiar ia toate măsurile populiste pe care le-a promis în campania electorală. Premierul Orban a dat cu tifla FMI, explicând că ţara sa nu mai doreşte niciun împrumut şi că preferă să se bazeze pe propria economie. Guvernul a făcut şi primul pas pentru a pune presei botniţă.

 • Victor Ciorbea: „Jaful naţional trebuie redus măcar cu 75%”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ciorbea: „Jaful naţional trebuie redus măcar cu 75%”

  Fostul premier Victor Ciorbea spune că, dacă ar fi astăzi în fruntea guvernului, ar scădea fiscalitatea şi ar încerca readucerea în ţară a banilor depozitaţi de români în străinătate. Retras din viaţa politică de aproape şase ani, Victor Ciorbea judecă la rece mandatul său în fruntea guvernului din perioada 1997-1998.

 • Cu Guvernul la apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu Guvernul la apă

  E greu de explicat, în termeni raţionali, de ce preşedintele, premierul şi atâţia miniştri s-au dus în localităţile afectate de inundaţii.

 • Ultima oră: Boc, Blaga şi Borbely sunt aşteptaţi în inspecţie la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima oră: Boc, Blaga şi Borbely sunt aşteptaţi în inspecţie la Brăila

  Primul ministru Emil Boc, însoţit de miniştrii Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, şi cel al Mediului, Lazlo Borbely, sunt aşteptaţi, astăzi, în jurul orei 12.00, la Brăila, pentru a analiza măsurile care au fost luate şi pentru a stabili ce alte măsuri se impun pentru protejarea populaţiei.

 • Presa iese în stradă contra lui Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa iese în stradă contra lui Berlusconi

  În marile oraşe din Italia, ziariştii îşi exprimă public nemulţumirea faţă de unele acuzaţii ale premierului italian. „Il Cavaliere“ arată cu degetul înspre jurnalişti, pe care-i învinuieşte că dezinformează. Aceştia susţin, la rândul lor, că premierul este alergic la adevăr.

 • Premierul moldovean Vlad Filat, pe urmele lui Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul moldovean Vlad Filat, pe urmele lui Putin

  Premierul Republicii Moldova este în plină ofensivă de şarm, adoptând tactici în genul celor folosite de premierul rus. După ce a boxat în raionul Briceni, a tras de fiare într-o sală de forţă, a jucat biliard şi a aruncat la coş cu mingea de baschet, Vlad Filat a luat la picior şantierele ţării.

 • Pălăria premierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pălăria premierului

  Corabia ia apă din toate părţile şi preşedintele nu observă. Pompele trebuie puse în funcţie, trebuie lăsat lest, dar preşedintele pare cataleptic.

 • Premier socialist şi valon în Belgia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premier socialist şi valon în Belgia?

  După victoria separatiştilor flamanzi în alegerile legislative de duminică, analiştii belgieni avansează trei scenarii postelectorale. Bart de Wever, liderul Noii Alianţe Flamande (N-VA), formaţiunea căştigătoare a alegerilor, va încerca să impună un sistem confederal, ca primă etapă înainte de independenţa Flandrei şi, implicit, dispariţia Belgiei ca stat.

 • Un marţian: E. Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un marţian: E. Boc

  Premierul Emil Boc este dotat cu o capacitate remarcabilă de a se transborda în realităţi paralele.

 • VIDEO Ministrul de finanţe japonez, Naoto Kan, a fost numit premier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ministrul de finanţe japonez, Naoto Kan, a fost numit premier

  Naoto Kan, ministru de finanţe şi vicepremier, unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari ai partidului de guvernământ din Japonia, a fost ales vineri de Parlament pentru a ocupa funcţia de prim-ministru, rămasă neocupată după demisia lui Yukio Hatoyama, transmite postul CNN.

 • Mircea Geoană:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Geoană: "Traian Băsescu pregăteşte un nou premier"

  Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, este de părere că preşedintele Traian Băsescu lucrează, în aceste zile, la formarea unui alt Guvern, fiind gata să propună un alt prim ministru în locul premierului Emil Boc.

 • Oamenii din umbra premierului Cameron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii din umbra premierului Cameron

  Echipa pe care noul premier britanic, David Cameron, şi-a adus-o în reşedinţa din Downing Street 10 include două personaje puternice, fără de care acesta nu ia nicio decizie importantă, dar care sunt rar văzute de către public.

 • VIDEO Căderea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Căderea "cancelarului de fier" al Marii Britanii, Gordon Brown

  Căderea nu ar fi putut fi mai dramatică, titrează CNN. După unul dintre cele mai scurte mandate din Downing Street, Gordon Brown a demisionat din funcţia de lider al Partidului Laburist, şi din funcţia de prim-ministru al Marii Britanii, comentează postul american.

 • Premierul Gordon Brown şi-a dat demisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul Gordon Brown şi-a dat demisia

  Brown a demisionat de la conducerea Partidului Laburist, implicit el nu va mai fi premier. Brown a sugerat că liderul Conservatorilor, David Cameron ar trebui să-i ia locul. El şi-a anunţat retragerea după ce negocierile între laburişti şi liberal-democraţi au eşuat.

Modifică Setările