Stiri despre prajitura

  257 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se face prăjitură Imperială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face prăjitură Imperială

  Nu va rezista mai mult de 1-2 zile această prăjitura în frigider, deoarece toată lumea va mai lua pe furiş câte o pătrăţică. Nici nu este de mirare, având în vedere cât de bună este prăjitura Imperială.

 • Cum se face prăjitura „deşteapă“ cu lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face prăjitura „deşteapă“ cu lămâie

  Deşi în tavă vei pune un singur strat, atunci când o vei scoate din cuptor vei vedea că prăjitura s-a împărţit în trei straturi diferite. Nu degeaba i se spune prăjitura „deşteapă“!

 • Prăjitură cu biscuiţi şi lapte condensat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu biscuiţi şi lapte condensat

  Dacă nu ai timp să faci foi pentru prăjituri, poţi apela oricând la biscuiţi. Încearcă această prăjitură cu biscuiţi şi lapte condensat şi nu vei fi dezamăgită de gustul ei divin.

 • Cum se face prăjitura armenească Mikado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face prăjitura armenească Mikado

  Bucătăresele din Armenia sunt maestre în arta culinară. Un exemplu este prăjitura Mikado, cu foi fragede şi cremă fină. Iată cât de simplu se prepară!

 • Prăjitură cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de vanilie

  Ai poftă de un desert apetisant, cu cremă de vanilie? Merită să încerci această reţetă şi să te bucuri din plin de o prăjitură pufoasă cu cremă.

 • Biluţe cu rom, desertul de odinioară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biluţe cu rom, desertul de odinioară

  Acesta era desertul care nu lipsea de pe nicio masă festivă din trecut. Poate că vremurile s-au schimbat, dar biluţele cu rom sunt un desert clasic.

 • Prăjitură cu mere, nucă şi stafide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mere, nucă şi stafide

  Sunt fructe puţin pretenţioase putând fi păstrate pentru perioade îndelungate. Merele sunt gustoase proaspete, dar şi în diverse prăjituri. Una dintre ele este aceasta.

 • Prăjitură cu brânză şi nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu brânză şi nucă de cocos

  Este un desert cremos, dulce şi foarte aromat datorită cocosului. Încearcă reţeta şi vei vedea cât de repede va dispărea această prăjitură cu brânză şi nucă de cocos din tavă. Recomandăm respectarea reţetei pentru aluat întocmai, pentru că e bine de evitat un aluat sfărâmicios din biscuiţi.

 • Prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi

  Secretul acestei prăjituri constă în faptul că toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. De asemenea, evită să deschizi des cuptorul în timpul coacerii, pentru că nu vei mai obţine o prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi, ci una puţin uscată.