Stiri despre pr

  54 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Audienţele morţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audienţele morţilor

  Cu puţin timp înainte să moară, A.P. Cehov i-a spus unui prieten: „Te duc la cimitir, se întorc acasă, se pun pe băut şi încep să spună lucruri ipocrite despre tine. Este înfiorător să te gândeşti la asta“.

 • Cât mă costă un PR?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât mă costă un PR?

  Să-ţi faci PR! Să ai o imagine bună! Să nu ratezi oportunitatea ca să ieşi „pe copertă“! Sunt din ce în ce mai mulţi oameni obsedaţi de PR şi de propria lor imagine. Industria de PR „duduie“ într-o ţară cu puţine, foarte puţine realizări.

 • Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!

  Deşi pare banc deocheat de pe net, de fapt este explicaţia celor care se ocupă de protecţia Mediului la reclamaţia privind o posibilă poluare cu dejecţii a râului Siret. Conform specialiştilor, orgia piscicolă s-a produs, cu totul surprinzător, fix pe 9 februarie (şi doar în acea zi) şi doar cu totul întâmplător a avut loc între staţia de epurare a Galaţiului şi confluenţa Siretului cu Dunărea.

 • Viorica Dăncilă – „Mama Naţiunii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorica Dăncilă – „Mama Naţiunii“

  Viorica Dăncilă pare că a dat ce mai puternică lovitură de PR a anului. Dezvăluirile apărute în mass-media despre adopţia fiului său i-a determinat până şi pe cei mai aprigi contestatari ai premierului să îşi exprime simpatia sau admiraţia faţă de latura umană a acesteia, o latură necunoscută publicului larg până în acest moment.

 • Oferta de Black Friday la LINK Academy şi BusinessAcademy: 2 programe la preţ de 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta de Black Friday la LINK Academy şi BusinessAcademy: 2 programe la preţ de 1

  V-aţi gândit cum să dobândiţi cunoştinţe noi cu care să vă începeţi sau să vă îmbunătăţi cariera? Dacă da, cu siguranţă aţi trecut prin dilema: „Ce ar fi mai bine să învăţ?” „Să învăţ design sau să mă orientez spre programare?” „Ce ar fi mai bine să aleg, PR-ul sau marketingul?”

 • Primul funcţionar virtual din România, scamatorie de PR a primarului Emil Boc. Celebra Antonia este, în realitate, doar un formular online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul funcţionar virtual din România, scamatorie de PR a primarului Emil Boc. Celebra Antonia este, în realitate, doar un formular online

  Emil Boc a anunţat că administraţia clujeană foloseşte „primul funcţionar public virtual din România”. Deocamdată „Antonia” este doar un subdomeniu al site-ului Primăriei unde se pot trimite cereri online. „Adevărul” a vorbit cu specialişti în IT şi în administraţie despre ce înseamnă un funcţionar virtual. Ar fi nevoie de tehnologii similare cu aplicaţia SIRI de la Apple, dar şi de disponibilizări, iar până acolo mai este un drum foarte lung.

 • Cazul dr. Burnei
şi More Than derapajele PR-istice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul dr. Burnei şi More Than derapajele PR-istice

  De ce ne-ar interesa pe noi ce face o agenţie de PR în relaţie cu apărarea propriului client? Păi, ne interesează din două motive: 1) e şi „damage control“-ul ăsta o ştiinţă, unii oameni chiar au nevoie să fie apăraţi de campanii de denigrare, dar ştiinţă fiind, are şi nişte reguli de aur; 2) există sau ar trebui să existe nişte standarde publice de moralitate, care să se aplice nu doar jurnaliştilor, ci şi agenţiilor de PR.

 • IT-istul clujean care a fondat Trilulilu: „Regii manelelor la TIFF e o ispravă de PR mişto. Marea majoritate a românilor ascultă manele”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IT-istul clujean care a fondat Trilulilu: „Regii manelelor la TIFF e o ispravă de PR mişto. Marea majoritate a românilor ascultă manele”

  Sergiu Biriş, fondatorul Trililu, Zonga şi LiveRail - firma vândută la Facebook pe 500 de milioane de dolari-  a explicat de ce crede că prezentarea documentarului despre manele la TIFF a fost o „ispravă” de PR a organizatorilor. „TIFF a fost singurul festival care a avut tupeu să scoată „de sub covor” acest element cultural al ţărişoarei noastre”, a spus acesta.

 • 13 motive pentru care comunicarea nu-i pentru tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  13 motive pentru care comunicarea nu-i pentru tine

  Ai auzit de Facultatea de Comunicare sau de Jurnalism de la prieteni, colegi, profesori, părinţi sau de la şef? Ai dat peste o serie de articole care îţi povestesc despre cât de interesantă, de bine plătită şi de frumoasă este o carieră în comunicare (PR, publicitate, presă, social media)? Eşti „as” în a da din gură non-stop şi te consideri o persoană extrem de „sociabilă”?

 • DNA a solicitat contractele de publicitate şi PR prin care au fost plătiţi bloggerii şi consultanţii la Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DNA a solicitat contractele de publicitate şi PR prin care au fost plătiţi bloggerii şi consultanţii la Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean Bacău

  Contractele unor bloggeri şi consultanţi care au primit bani de la bugetul local sau pe diferite proiecte europene sunt acum pe masa procurorilor Anticorupţie. În ultimii ani, atât la Primăria Bacău, cât şi la Consiliul Judeţean Bacău, a existat practica alocării unor fonduri substanţiale unor bloggeri, jurnalişti, agenţi de publicitate sau consultanţi, în fapt o plată pentru alte servicii de care au fost direct interesaţi decidenţii politici.

 • De ce facultatea nu va mai cântări atât de mult în ochii viitorului şef
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce facultatea nu va mai cântări atât de mult în ochii viitorului şef

  Trăim într-o lume în care lucrurile se schimbă de la oră la oră, iar piaţa muncii este mai flexibilă decât oricât. Unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din ţară, Lorand Soares Szasz, spune că angajatul-model al viitorul va fi cel care nu doar a absolvit o facultate, ci care va manifesta interes instruindu-se permanent cu ceea ce cere piaţa.

 • 7 situaţii când ai nevoie de un PR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 situaţii când ai nevoie de un PR

  Indiferent dacă vrei să începi o afacere sau vrei să-ţi construieşti brandul personal, comunicarea dintre tine şi publicul tău este esenţială. Iar de buna funcţionare a acestei componente-cheie se ocupă specialistul în relaţii publice.

 • Frexit la
piciorul de lemn al UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frexit la piciorul de lemn al UE

  Brexit nu este un şoc. Brexit este urmarea firească a educaţiei, a (lipsei) valorilor, a profitorilor erei informaţionale, a populiştilor care sunt atât de slabi încât cu victoria în braţe se scuză şi nu ştiu ce să facă. Oamenii ăştia au obţinut majoritatea voturilor pentru că majoritatea votanţilor s-au identificat cu aceşti politruci mediocri, cu alte cuvinte sunt la fel de mediocri, sau chiar mai mediocri decât ei.