Stiri despre pr

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Audienţele morţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audienţele morţilor

  Cu puţin timp înainte să moară, A.P. Cehov i-a spus unui prieten: „Te duc la cimitir, se întorc acasă, se pun pe băut şi încep să spună lucruri ipocrite despre tine. Este înfiorător să te gândeşti la asta“.

 • Cât mă costă un PR?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât mă costă un PR?

  Să-ţi faci PR! Să ai o imagine bună! Să nu ratezi oportunitatea ca să ieşi „pe copertă“! Sunt din ce în ce mai mulţi oameni obsedaţi de PR şi de propria lor imagine. Industria de PR „duduie“ într-o ţară cu puţine, foarte puţine realizări.

 • Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!

  Deşi pare banc deocheat de pe net, de fapt este explicaţia celor care se ocupă de protecţia Mediului la reclamaţia privind o posibilă poluare cu dejecţii a râului Siret. Conform specialiştilor, orgia piscicolă s-a produs, cu totul surprinzător, fix pe 9 februarie (şi doar în acea zi) şi doar cu totul întâmplător a avut loc între staţia de epurare a Galaţiului şi confluenţa Siretului cu Dunărea.

 • Viorica Dăncilă – „Mama Naţiunii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorica Dăncilă – „Mama Naţiunii“

  Viorica Dăncilă pare că a dat ce mai puternică lovitură de PR a anului. Dezvăluirile apărute în mass-media despre adopţia fiului său i-a determinat până şi pe cei mai aprigi contestatari ai premierului să îşi exprime simpatia sau admiraţia faţă de latura umană a acesteia, o latură necunoscută publicului larg până în acest moment.

 • Oferta de Black Friday la LINK Academy şi BusinessAcademy: 2 programe la preţ de 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta de Black Friday la LINK Academy şi BusinessAcademy: 2 programe la preţ de 1

  V-aţi gândit cum să dobândiţi cunoştinţe noi cu care să vă începeţi sau să vă îmbunătăţi cariera? Dacă da, cu siguranţă aţi trecut prin dilema: „Ce ar fi mai bine să învăţ?” „Să învăţ design sau să mă orientez spre programare?” „Ce ar fi mai bine să aleg, PR-ul sau marketingul?”

 • Primul funcţionar virtual din România, scamatorie de PR a primarului Emil Boc. Celebra Antonia este, în realitate, doar un formular online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul funcţionar virtual din România, scamatorie de PR a primarului Emil Boc. Celebra Antonia este, în realitate, doar un formular online

  Emil Boc a anunţat că administraţia clujeană foloseşte „primul funcţionar public virtual din România”. Deocamdată „Antonia” este doar un subdomeniu al site-ului Primăriei unde se pot trimite cereri online. „Adevărul” a vorbit cu specialişti în IT şi în administraţie despre ce înseamnă un funcţionar virtual. Ar fi nevoie de tehnologii similare cu aplicaţia SIRI de la Apple, dar şi de disponibilizări, iar până acolo mai este un drum foarte lung.

 • Cazul dr. Burnei
şi More Than derapajele PR-istice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul dr. Burnei şi More Than derapajele PR-istice

  De ce ne-ar interesa pe noi ce face o agenţie de PR în relaţie cu apărarea propriului client? Păi, ne interesează din două motive: 1) e şi „damage control“-ul ăsta o ştiinţă, unii oameni chiar au nevoie să fie apăraţi de campanii de denigrare, dar ştiinţă fiind, are şi nişte reguli de aur; 2) există sau ar trebui să existe nişte standarde publice de moralitate, care să se aplice nu doar jurnaliştilor, ci şi agenţiilor de PR.

 • IT-istul clujean care a fondat Trilulilu: „Regii manelelor la TIFF e o ispravă de PR mişto. Marea majoritate a românilor ascultă manele”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IT-istul clujean care a fondat Trilulilu: „Regii manelelor la TIFF e o ispravă de PR mişto. Marea majoritate a românilor ascultă manele”

  Sergiu Biriş, fondatorul Trililu, Zonga şi LiveRail - firma vândută la Facebook pe 500 de milioane de dolari-  a explicat de ce crede că prezentarea documentarului despre manele la TIFF a fost o „ispravă” de PR a organizatorilor. „TIFF a fost singurul festival care a avut tupeu să scoată „de sub covor” acest element cultural al ţărişoarei noastre”, a spus acesta.

 • 13 motive pentru care comunicarea nu-i pentru tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  13 motive pentru care comunicarea nu-i pentru tine

  Ai auzit de Facultatea de Comunicare sau de Jurnalism de la prieteni, colegi, profesori, părinţi sau de la şef? Ai dat peste o serie de articole care îţi povestesc despre cât de interesantă, de bine plătită şi de frumoasă este o carieră în comunicare (PR, publicitate, presă, social media)? Eşti „as” în a da din gură non-stop şi te consideri o persoană extrem de „sociabilă”?

 • DNA a solicitat contractele de publicitate şi PR prin care au fost plătiţi bloggerii şi consultanţii la Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DNA a solicitat contractele de publicitate şi PR prin care au fost plătiţi bloggerii şi consultanţii la Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean Bacău

  Contractele unor bloggeri şi consultanţi care au primit bani de la bugetul local sau pe diferite proiecte europene sunt acum pe masa procurorilor Anticorupţie. În ultimii ani, atât la Primăria Bacău, cât şi la Consiliul Judeţean Bacău, a existat practica alocării unor fonduri substanţiale unor bloggeri, jurnalişti, agenţi de publicitate sau consultanţi, în fapt o plată pentru alte servicii de care au fost direct interesaţi decidenţii politici.

 • De ce facultatea nu va mai cântări atât de mult în ochii viitorului şef
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce facultatea nu va mai cântări atât de mult în ochii viitorului şef

  Trăim într-o lume în care lucrurile se schimbă de la oră la oră, iar piaţa muncii este mai flexibilă decât oricât. Unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din ţară, Lorand Soares Szasz, spune că angajatul-model al viitorul va fi cel care nu doar a absolvit o facultate, ci care va manifesta interes instruindu-se permanent cu ceea ce cere piaţa.

 • 7 situaţii când ai nevoie de un PR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 situaţii când ai nevoie de un PR

  Indiferent dacă vrei să începi o afacere sau vrei să-ţi construieşti brandul personal, comunicarea dintre tine şi publicul tău este esenţială. Iar de buna funcţionare a acestei componente-cheie se ocupă specialistul în relaţii publice.

 • Frexit la
piciorul de lemn al UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frexit la piciorul de lemn al UE

  Brexit nu este un şoc. Brexit este urmarea firească a educaţiei, a (lipsei) valorilor, a profitorilor erei informaţionale, a populiştilor care sunt atât de slabi încât cu victoria în braţe se scuză şi nu ştiu ce să facă. Oamenii ăştia au obţinut majoritatea voturilor pentru că majoritatea votanţilor s-au identificat cu aceşti politruci mediocri, cu alte cuvinte sunt la fel de mediocri, sau chiar mai mediocri decât ei.

 • Mesajele electorale în România lui 2016: crispare şi disperare cruntă. „Candidaţii mizează pe maşinăria de partid“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajele electorale în România lui 2016: crispare şi disperare cruntă. „Candidaţii mizează pe maşinăria de partid“

  Privită din prisma afişelor şi bannerelor, campania electorală din acest an e descrisă drept una plicticoasă, cu creativitate limitată. Specialiştii în PR şi publicitate consideră că mesajele din unele afişe sunt de multe ori confuze, iar postura crispată a candidaţilor aduce mai degrabă a fotografie de familie din secolul al XIX-lea.

 • PR-ul autoritar şi reţelele din opoziţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PR-ul autoritar şi reţelele din opoziţie

  Comunicarea în masă dintr-o sursă autoritară (companie, instituţie publică, ziar etc.), complet lipsită de interesul privind obţinerea unui feedback din partea publicului, ţine de domeniul trecutului.

 • Cum a ajuns o reclamă la coniac să curme un etnonim românesc celebru. Preot: „De 13 ani, n-am mai botezat niciun Dorel“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns o reclamă la coniac să curme un etnonim românesc celebru. Preot: „De 13 ani, n-am mai botezat niciun Dorel“

  O reclamă la o băutură ieftină crea, în urmă cu câţiva ani, un nou personaj în folclorul urban românesc: Dorel. Specialiştii în PR şi publicitate spun că Dorel de azi e coşmarul oricărui antreprenor cu mai mult de 10 angajaţi, un Bulă ajuns la maturitate într-o Românie săracă, dar plină de băieţi ”descurcăreţi”.

 • Moţiunea de cenzură: PR for free pentru PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moţiunea de cenzură: PR for free pentru PSD

  Este dreptul constituţional al opoziţiei sa depună moţiuni de cenzură. În fond, moţiunea reprezintă un instrument democratic menit să genereze schimbari la nivel guvernamental. Să iniţieze dezbateri publice asupra politicii de ansamblu a Guvernului şi să testeze susţinerea politică a acestuia.

 • Profesor american de comunicare: „În SUA, profesorii 
care predau jurnalism au trecut printr-o redacţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesor american de comunicare: „În SUA, profesorii care predau jurnalism au trecut printr-o redacţie“

  Unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de Relaţii Publice din Statele Unite, Dennis Wilcox, a vizitat România cu prilejul unei conferinţe organizate de Universitatea din Bucureşti (UB), în luna noiembrie. Înainte să se întoarcă în California, unde predă la Universitatea San Jose (de lângă Silicon Valley), renumitul profesor american le-a vorbit tinerilor absolvenţi români de la UB despre alegerile făcute în carieră.

 • Mass-media de business, bătălie pentru afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mass-media de business, bătălie pentru afaceri

  Business Days (BD), ediţia sa de Cluj, propune clujenilor şi nu numai o nouă publicaţie de afaceri. Revista Business Days editată în versiune de lux, oferă interviuri din mai toate domeniile de afaceri clujene. De remarcat însă, că în această ediţie cel puţin, sunt prezentaţi, în principal, partenerii şi susţinătorii evenimentului care se desfăşoară în aceste zile în Cluj.

 • Responsabilitatea socială – Va fi o abordare strategică sau nu va fi deloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Responsabilitatea socială – Va fi o abordare strategică sau nu va fi deloc

  Adoptarea celui mai nou text legislativ care reglementează responsabilitatea socială corporativă la nivel european a produs rafale de entuziasm printre cei mai mulţi dintre aşa-zişii cunoscători ai subiectului. Asistăm la creşterea unui domeniu nou din care ţâşnesc noi profesii, norme şi direcţii de business.

 • Urmările restructurărilor din trustul Pro: Acasă TV fără emisiuni şi fără Irina Fodor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmările restructurărilor din trustul Pro: Acasă TV fără emisiuni şi fără Irina Fodor

  Urmările restructurărilor masive efectuate asupra personalului care aparţinea de televiziunile din trustul Pro au început să se facă simţite. Postul Acasă TV, de la care au plecat nume precum Dan Cruceru, Ioana Moldovan sau Irina Fodor, a difuzat în cursul zilei de astăzi doar seriale, iar emisiunile consacrate au lipsit din grila de programe.

Modifică Setările