Stiri despre ppcd

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iurie Roşca versus Vladimir Plahotniuc, un război cu parfum unionist şi iz de KGB?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iurie Roşca versus Vladimir Plahotniuc, un război cu parfum unionist şi iz de KGB?

  Fostul lider al mişcării unioniste din Republica Moldova de la începutul anilor '90, adept al ideologului curentului putinist, Aleksandr Dughin, Iurie Roşca încearcă să redevină un jucător politic activ, graţie unui dosar penal deschis de procurorii anti-corupţie de la Chişinău, din postura de victimă a „oligarhului cel bun“, Vladimir Plahotniuc.

 • Iurie Roşca cere dezgroparea trecutului lui Filat şi cercetarea suplimentară a acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iurie Roşca cere dezgroparea trecutului lui Filat şi cercetarea suplimentară a acestuia

  Liderul PPCD, Iurie Roşca, susţine că Vlad Filat a comis mult mai multe infracţiuni decât i se încriminează în prezent şi crede că acesta trebuie să stea ani buni la închisoare. Fostul deputat a prezentat, în cazul unei conferinţe de presă, mai multe fapte de corupţie pe care le-ar fi comis Vlad Filat începând cu anul 1998, când a căpătat funcţia de Director al Departamentului Privatizării şi Administrării Proprietăţii de Stat.

 • Sabia şi programul lui Iurie Roşca, explicate
pe înţelesul tuturor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sabia şi programul lui Iurie Roşca, explicate pe înţelesul tuturor

  Relansarea pe scena politică a Partidului Popular Creştin Democrat este cu siguranţă interesantă: o siglă nouă, slogan nou şi chiar o ideologie nouă. Vechea inimă cu silueta lui Ştefan cel Mare înconjurat de stelele europene a fost abandonată în favoarea unei săbii pe fundal kaki, însoţită de textul „Planul Roşca”.

 • Se poate oare reinventa Filat?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se poate oare reinventa Filat?

  În Republica Moldova în ultimele două decenii au existat mai mulţi politicieni care au dezamăgit iremediabil electoratul şi nu au mai putut reveni pe scena politică.

 • EDITORIAL Zece ani de taine în „dosarul Cubreacov“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EDITORIAL Zece ani de taine în „dosarul Cubreacov“

  Exact acum un deceniu dispărea nitam-nisam, din faţa casei sale din centrul Chişinăului, un aşa-zis politician de talie europeană, lăsându-i fără grai pe mai-marii Europei şi ai Americii. Chiar şi temutul Vladimir Putin îşi exprima îngrijorarea faţă de păţania din Capitala Moldovei.

 • „Profesorul de sport mi-a ruinat visele“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Profesorul de sport mi-a ruinat visele“

  Una dintre victimele antrenorului acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe eleve minore, a povestit pentru „Adevărul" de ce şi-a schimbat declaraţiile la Poliţie. Între timp, Nicolae Şerpul a venit la redacţie pentru a-şi cere dreptul la replică, învinuind jurnaliştii că ar fi parte la un „scenariu murdar".

 • EXCLUSIV Scandal sexual la Liceul Sportiv din Chișinău. Profesor acuzat că și-a violat elevele scapă basma curată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Scandal sexual la Liceul Sportiv din Chișinău. Profesor acuzat că și-a violat elevele scapă basma curată

  Un profesor de la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv din Chișinău, acuzat că a întreținut relații sexuale cu mai multe eleve minore, a fost achitat de instanță. Paradoxal, procurorii nu au atacat sentința. Potrivit unor surse de la școală, pedagogul „s-a iubit" cu discipolele lui ani în șir, iar numărul victimelor a trecut de 20.

Modifică Setările