Stiri despre pozitii

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 poziţii sexuale recomandate în timpul sarcinii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 poziţii sexuale recomandate în timpul sarcinii

  Sexul în timpul sarcinii este sigur de practicat. Dacă medicul nu îţi interzice specific anumite lucruri, există multe poziţii recomandate în timpul sarcinii pe care le poţi încerca.

 • Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de
sex: ce recomandă autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex: ce recomandă autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

  Acelaşi loc, aceeaşi poziţie şi uneori chiar aceeaşi oră. Nimic spectactulos sau ieşit din comun. Fără să-şi dai seam, te poţi transforma într-un partener de sex mediocru, care nu reuşeşte să-i mai ofere iubitei plăcere. Sadie Allison, autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale, oferă şase sfaturi pentru momente de neuitat.

 • Poziţii de sex ideale pentru femeile cu forme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii de sex ideale pentru femeile cu forme

  Majoritatea femeilor plinuţe au tot felul de complexe când vine vorba de sex, însă, ce nu ştiu ele este că, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, 80% dintre bărbaţi preferă femeile cu forme, în detrimentul celor foarte slabe.

 • Poziţii fierbinţi de încercat în weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii fierbinţi de încercat în weekend

  Dacă nu îţi plac weekendurile ploioase şi friguroase, aşa cum se anunţă acesta, şi nici nu ai nimic programat, cel mai probabil vei sta în casă.

 • Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă

  Când vine vorba de sex, oricât de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite poziţii sau cele mai fierbinţi, adevărul este că încă sunt oameni care le preferă pe cele clasice, indiferent în ce colţ de lume s-ar afla. Dar există şi câteva surprize.

 • Cele mai bune poziţii sexuale în funcţie de dimensiunea penisului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune poziţii sexuale în funcţie de dimensiunea penisului

  Când vine vorba de sex, un penis mai mare nu este întotdeauna echivalent cu un orgasm reuşit. Cel puţin, nu la fiecare poziţie sexuală încercată. Vestea cea bună este că poţi experimenta plăcerea maximă cu persoana potrivită, indiferent de dimensiunea penisului.

 • Am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat

  Eşti implicată într-o nouă relaţie şi nu ştii ce-şi doreşte partenerul? Sau vreu să-ţi surprinzi iubitul cu noi poziţii? Dacă îţi pui aceste întrebări, noi am aflat ce-şi doresc bărbaţii în pat!

 • Ce vor, de fapt, femeile în pat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor, de fapt, femeile în pat!

  Departe de noi gândul de a da lecţii preţioase reprezentanţilor sexului tare în materie de amor. Am întrebat un specialist în planificare familială şi câteva femei şi îţi spunem la ce concluzii am ajuns.

 • Cele 5 păcate „capitale“
pe care le fac bărbaţii în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 5 păcate „capitale“ pe care le fac bărbaţii în pat

  Oricât de greu ar fi de acceptat pentru ei, chiar şi cei mai experimentaţi bărbaţi pot face greşeli în intimitate. Sexologul britanic Tracey Cox a identificat cinci dintre cele mai frecvente păcate pe care le fac în pat reprezentanţii sexului tare.

 • 5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le urăsc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le urăsc

  Fiecare corp este diferit şi răspunde în moduri diferite la plăcere, aşa că şi preferinţele din aşternuturi ale bărbaţilor diferă de la unul la altul.

 • Când dragostea
doare: accidentele frecvente în timpul sexului şi topul locurilor periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când dragostea doare: accidentele frecvente în timpul sexului şi topul locurilor periculoase

  Sexul este un sport, iar cei care nu sunt suficient de pregătiţi fizic pentru el nu ar trebui să încerce cascadorii în intimitate. Un  adult din trei se răneşte în timpul partidelor de sex, potrivit unei statistici. De la simple entorse şi până la accidente cu spitalizare, toate acestea sunt urmarea unor „experimente“ nereuşite.

 • FOTO Topul poziţiilor sexuale preferate de bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Topul poziţiilor sexuale preferate de bărbaţi

  Preferinţele din aşternuturi diferă de la un bărbat la altul, dar câteva dintre ele sunt comune. Deşi la prima vedere par mai aventuroşi decât femeile, reprezentanţii sexului masculin apreciază poziţia misionarului.

 • Provocările „vânătorilor de capete“: de la lupta cu reţelele de socializare la poziţii acoperite cu greu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provocările „vânătorilor de capete“: de la lupta cu reţelele de socializare la poziţii acoperite cu greu

  Piata de executive search a fost unul dintre domeniile afectate inca de la debutul crizei, prin scaderea volumului businessurilor, care au dus la volume mai mici de angajare si cautarea de solutii de recrutare fara costuri. Specialistii in domeniu chestionati de wall-street.ro manifesta un optimism moderat pentru 2014, an in care se asteapta la avansul unor nise, dar si la provocari generate de acoperirea cu dificultate a unor pozitii.

Modifică Setările