Stiri despre pozitia misionarului

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 6 tehnici Kama Sutra pentru a experimenta senzaţii noi în poziţia misionarului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 tehnici Kama Sutra pentru a experimenta senzaţii noi în poziţia misionarului

  Există o singură problemă legată de poziţia misionarului: repetitivitatea - aceeaşi viteză, aceeaşi adâncime, aceeaşi mişcare a şoldului, mereu aceeaşi poveste, care poate deveni plictisitoare. Ceea ce nu ştiu bărbaţii este că există mult mai multe feluri în care poate fi făcută penetrarea, astfel încât să experimentaţi amândoi senzaţii noi. Iată şase idei din Kama Sutra.

 • Câte partide de sex sunt
necesare pe săptămână pentru a reduce riscul afecţiunilor
cardiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte partide de sex sunt necesare pe săptămână pentru a reduce riscul afecţiunilor cardiace

  Sexul are efecte benefice asupra întregului organism. În urma a mai multe studii efectuate de cercetători din Statele Unite, Australia şi Franţa, s-a constatat că persoanele care fac dragoste cu regularitate se află într-o formă fizică şi psihică mai bună decât cei care nu au o viaţă sexuală activă. Iată mai jos cele mai importante beneficii ale sexului şi sfaturile unui sexolog.

 • Detaliul anatomic care influenţează poziţiile sexuale preferate de o femeie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detaliul anatomic care influenţează poziţiile sexuale preferate de o femeie

  Poziţiile sexuale în care femeia resimte cea mai intensă plăcere sunt determinate de anumiţi factori psihologici, dar şi anatomici, precizează un psihanalist. Acesta explică de ce detaliile anatomice sunt însă cele care joacă cel mai important rol în stabilirea poziţiilor sexuale preferate de o femeie sau de alta.

 • Obiceiuri sexuale care pot dăuna grav căsniciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri sexuale care pot dăuna grav căsniciei

  Unul dintre cele mai grele lucruri într-o căsnicie este să menţii vie pasiunea, aşa că viaţa sexuală are de suferit, iar multe cupluri nu realizează că există anumite obiceiuri care sapă încet, dar sigur, la temelia mariajului.

 • Poziţii sexuale care fac diferenţa: trei modalităţi prin care poziţia misionarului te va duce pe culmile plăcerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale care fac diferenţa: trei modalităţi prin care poziţia misionarului te va duce pe culmile plăcerii

  Poziţia misionarului este utilizată cel mai frecvent de cupluri. În ciuda faptului că este adesea prezentată ca una dintre poziţiile sexuale mai puţin incitante, un studiu recent arată că 45% din femei o apreciază în mod deosebit pentru că permite o conexiune emoţională intensă, din moment ce partenerii se pot privi şi urmări reacţiile.

 • Poziţii sexuale pe care femeile le urăsc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale pe care femeile le urăsc

  Printre pozitiile sexuale pe care le urasc femeile se numără „doggy style”, pozitia 69 şi aşa-zisa „văcăriţă inversată”, după cum arată un studiu realizat de publicaţia Women's Health. Potrivit acestuia, multe poziţii sexuale apreciate de bărbaţi şi considerate deja clasice sunt, de fapt, detestate de femei.

 • Sexul în sarcină – permis sau interzis?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sexul în sarcină – permis sau interzis?

  Eşti însărcinată şi, după perioada neplăcută a greţurilor şi a oboselii devastatoare, vrei să faci dragoste cu partenerul. Te temi însă că asta dăunează bebeluşului din burtică...

Modifică Setările