Stiri despre post

  589 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reţeaua faraonică de spionaj a Americii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeaua faraonică de spionaj a Americii

  Sistemul menit să apere cetăţenii statelor Statele Unite este atât de mare încât este imposibil să spui dacă este sau nu eficient.

 • A fost coadă la peşte în Piaţa Concordia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost coadă la peşte în Piaţa Concordia

  Astăzi, în ziua Sfântului Apostol Iuda, Biserica a rânduit să fie dezlegare la peşte - deşi ne aflăm în plin post -, astfel că brăilenii au venit dis-de-dimineaţă la piaţă, ca să se aprovizioneze.

 • Destăinuiri: Eu, pe post de... Passepartout
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri: Eu, pe post de... Passepartout

  Trăiesc o mare dezamăgire. Mi se întăreşte convingerea că în România, deşi există legi, regulamente, fişe ale postului şi obligaţii de serviciu, nimeni nu face mai nimic dacă nu e fie stimulat suplimentar, fie ameninţat că-şi pierde postul. 

 • Slujba la înălţime, la mare căutare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujba la înălţime, la mare căutare

  Aproape 200 de persoane visează să fie steward la compania Qatar Airways.Candidaţii au trebuit să treacă astăzi de o probă preliminară. Au depus CV-urile şi au susţinut o scurtă conversaţie în engleză.

 • Angajaţii MAE sunt încurajaţi să plece la post în tandem, soţ-soţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii MAE sunt încurajaţi să plece la post în tandem, soţ-soţie

  Ministerul de Externe a precizat astăzi că încurajează, din raţiuni financiare, participarea la concurs şi plecarea la post în tandem a angajaţilor MAE soţ-soţie, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor posturilor respective şi promovării concursului.

 • Cărţi de post şi rugăciune la ofertă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cărţi de post şi rugăciune la ofertă

  Librarii îşi tentează clienţii cu reduceri la culegerile de reţete dietetice şi la volumele despre vieţile sfinţilor. Pentru copii există mici manuale care-i învaţă să confecţioneze iepuraşi din hârtie şi alte decoraţiuni specifice Paştelui.

 • Botoşani: Post de voie de nevoie la ,,Mavromati,,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Post de voie de nevoie la ,,Mavromati,,

  Carnea a fost scoasă din meniul bolnavilor din cauza datoriilor către furnizorii de alimente. Conducerea spitalului este convinsă că postul impus le va prinde bine bolnavilor.

 • Serviciile secrete din Marea Britanie angajează români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serviciile secrete din Marea Britanie angajează români

  Agenția britanică de luptă împotriva crimei organizate, SOCA (Serious Organized Crime Agency), caută români pentru angajare pe un post care are rolul de la facilita comunicarea dintre reprezentanții agenției și România.

 • Postul, un alt fel de terapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Postul, un alt fel de terapie

  Te întrebi probabil ce legătură există între post şi sănătate? Una foarte strânsă, dacă ţinem cont că restricţiile alimentare din post pot deveni în acelaşi timp o metodă foarte eficientă de detoxifiere dacă ştim ce şi cât să mâncăm. Pe plan psihic, postul ne aduce echilibru şi bună dispoziţie.

 • Atenţie la caloriile din dieta de post!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la caloriile din dieta de post!

  Unele alimente consumate de cei care ţin post îngraşă mai mult decât cele „de dulce“. În general, dieta permisă în această perioadă are un indice glicemic ridicat şi multe calorii. Astfel, până la ieşirea din post putem acumula aproximativ două kilograme.

 • Criză de medici la Spitalul Judeţean Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză de medici la Spitalul Judeţean Bacău

  90 de angajaţi s-au pensionat anul trecut, iar Ministerul Sănătăţii ţine posturile blocate. Direcţia de Sănătate Publică Bacău a solicitat Ministerului Sănătăţii deblocarea măcar a 15% din posturi, dar nu s-a primit niciun răspuns.

 • Student la Teologie: „De ce să ţinem post? Contează să nu facem prostii!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Student la Teologie: „De ce să ţinem post? Contează să nu facem prostii!”

  Peste jumătate dintre studenţii de la Facultatea de Teologie a Universităţii din Craiova spun că nu ţin post, pentru că le place prea mult mâncarea, ca să se poată înfrâna de la unele alimente. Teologii îşi justifică alegerea şi susţin că mai importantă decât postul este credinţa din sufletul omului.

 • Botoşani: Urzicile şi-au făcut apariţia pe piaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Urzicile şi-au făcut apariţia pe piaţă

  Încălzirea bruscă a vremii a adus urzicile pe piaţă. Trufandalele culese de prin preajma pădurilor sunt considerată o delicatesă pentru cei care vor să ţină un post sănătos.

 • De ce este bine să ţinem post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să ţinem post

  Pauza de la grăsimile animale, precum şi consumul de soia, legume, fructe şi de nuci aduc beneficii pentru sănătate. Persoanele care ţin post perioade îndelungate trebuie să aibă grijă să-i ofere organismului necesarul de substanţe nutritive, atenţionează specialiştii.

 • Târgu-Mureş:Localnicii au dat iama la fructe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Localnicii au dat iama la fructe

  Pieţarii din Târgu-Mureş au înregistrat creşteri foarte mari la vânzările fructelor, profitând de faptul că localnicii care postesc consumă extrem de multe fructe în această perioadă.

 • Târgu-Mureş: Joia gurmanzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Joia gurmanzilor

  Greco-catolicii din Târgu-Mureşu se bucură astăzi de Joia Gurmanzilor. Un obicei importat din Ungaria prin care se intră în postul mare al Paştelui.

 • Zece femei au început postul Paştelui la Urgenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece femei au început postul Paştelui la Urgenţe

  Pacientele sunt tinere de până în 40 de ani care au fost aduse la medic cu stări de leşin şi ameţeală după ce şi-au supus organismul la grele încercări din cauza foamei.

 • Buzău: Ciupercile champignon, o afacere de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Ciupercile champignon, o afacere de post

  Încă de ieri buzoienii care au început să ţină post au luat cu asalt pieţele din oraş pentru a-şi cumpăra produse pentru această perioadă. La mare căutare sunt legumele şi fructele care se vând imediat.

 • „Adevărul de Seară“ a făcut lista de cumpărături de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul de Seară“ a făcut lista de cumpărături de post

  Credincioşii care ţin postul Paştelui nu întâmpină mari dificultăţi, datorită ofertei variate de produse permise. Nutriţioniştii spun că perioada postului este un prilej bun pentru curăţirea organismului, consumul de legume şi fructe asigurând necesarul de lipide, proteine şi glucide.

Modifică Setările