Stiri despre portugalia

  674 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ramona Maier nu face deplasarea în Portugalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ramona Maier nu face deplasarea în Portugalia

  Echipa feminină de handbal a României va disputa săptămâna aceasta ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European. Ea va juca în Portugalia, miercuri, şi cu Elveţia, la Tg. Mureş, sâmbătă.

 • Ce se întâmplă cu statele europene? Măsurile de austeritate înfurie populația, dar guvernele se încăpățânează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă cu statele europene? Măsurile de austeritate înfurie populația, dar guvernele se încăpățânează

  Europa se îndreaptă către o cale greșită prin impunerea măsurilor de austeritate, care ar putea conduce la un dezastru, crede economistul Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel în 2001. Grecia ar putea fi forţată să negocieze ieşirea din zona euro, iar germanii încep să-și arate resentimentele față de ajutorarea statului elen, considerându-se "din nou fraierii Europei". Pe fondul acestor declarații, guvernele

 • Şi Portugalia anunţă noi măsuri de securitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi Portugalia anunţă noi măsuri de securitate

  Guvernul portughez a aprobat joi un nou plan de măsuri anticriză, care include majorarea TVA-ului şi a taxelor, precum şi reducerea cheltuielilor publice, totul pentru a accelera reducerea deficitului bugetar, transmite BBC.

 • Băncile, atrase în furtuna euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băncile, atrase în furtuna euro

  Instituţiile bancare din Portugalia, Spania, Italia, Irlanda şi Marea Britanie sunt ameninţate de problemele fiscale ale Europei. Creditarea excesivă a vulnerabilizat băncile în faţa instabilităţii financiare a Europei, consideră experţii agenţiei de evaluare Moody’s.

 • VIDEO Tragedia greacă produce primii morţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tragedia greacă produce primii morţi

  Două femei şi un bărbat şi-au pierdut ieri viaţa după ce demonstranţii au incendiat o bancă din centrul Atenei. Grecia s-a mutat în stradă, în timp ce ţări precum Spania şi Portugalia se simt din ce în ce mai ameninţate de riscul unei contagiuni.

 • Agenţiile de rating, parte la criza Greciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţiile de rating, parte la criza Greciei

  După ce oficialii europeni au pus o parte din vină pe umerii speculatorilor, acum, agenţiile de evaluare sunt luate în vizor. Retrogradarea Greciei, Spaniei şi Portugaliei a zguduit pieţele financiare. Oficialii europeni spun că evaluările agenţiilor de rating ar trebui să fie mai responsabile.

 • Un văl peste ochii Franţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un văl peste ochii Franţei

  Grecia scârţâie rău şi nici Belgiei nu-i merge mai bine. Polonia e decapitată şi, când nici Italia nu mai poate, Portugalia strânge din fese. În tot acest timp, în Franţa noastră, care seamănă din ce în ce mai mult cu o Elveţie ruptă de realitate, se discută despre văl.

 • A venit rândul Spaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A venit rândul Spaniei

  După Grecia şi Portugalia, economia spaniolă are probleme. Reducerea ratingului Spaniei la doar o zi după Portugalia şi Grecia a alimentat temerile investitorilor privind lărgirea crizei datoriilor în zona euro.

 • Lista ţărilor care au cele mai mari datorii publice din UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista ţărilor care au cele mai mari datorii publice din UE

  Chiar dacă economia din Peninsula Iberică nu se confruntă cu o datorie publică comparabilă cu a Greciei, datoria privată şi ritmul lent de creştere a PIB o fac vulnerabilă. Investitorii care încearcă să-şi protejeze portofoliile şi-ar putea retrage deţinerile din ţările mici din zona euro. Asta ar pune Portugalia în aceeaşi spirală în care Grecia deja se află.

 • Animatorii din Reşiţa binedispun tinerii din Uniunea Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Animatorii din Reşiţa binedispun tinerii din Uniunea Europeană

  Tineri din cinci ţări europene au umplut de energie străzile portugheze. Reşiţa a fost reprezentată de un grup de voluntari la un training de animaţie stradală desfăşurat în localitatea Amarante din Portugalia. Pentru nouă zile, voluntarii i-au atras pe portughezi cu animaţia stradală.

 • Întărirea monedelor est-europene, un risc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întărirea monedelor est-europene, un risc

  Reorientarea investitorilor dinspre state din zona euro, precum Portugalia sau Spania, spre ţările est-europene a provocat aprecierea monedelor din regiune. Economiştii atrag atenţia că aprecierea rapidă a monedelor poate încetini redresarea economică şi să reducă competitivitatea pe pieţele internaţionale.

 • VIDEO-Porto, umilită de Benfica în finala Cupei Ligii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-Porto, umilită de Benfica în finala Cupei Ligii

  Benfica Lisabona e câştigătoarea trofeului Cupei Ligii, pentru cel de-al doilea an consecutiv, după ce a dispus clar de FC Porto, cu scorul de 3-0, pe stadionul din Algarve. Acesta este primul trofeu pe plan naţional obţinut de Jorge Jesus, antrenorul Benficăi Lisabona, care a mai câştigat Cupa Intertoto cu Sporting Braga.

 • Rugby/România, aproape de Cupa Mondială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rugby/România, aproape de Cupa Mondială

  Reprezentativa României a învins, în deplasare, formaţia similară a Portugaliei, cu scorul de 20-9 (10-3), într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul Universitar din Lisabona, contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor.

 • EXCLUSIV: Alin Petrache a participat la antrenamentul „stejarilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Alin Petrache a participat la antrenamentul „stejarilor”

  Preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (FRR), Alin Petrache a făcut joncţiunea cu lotul naţional tot astăzi, doar că el a ajuns la Lisabona cu escală la Frankfurt. Fostul internaţional a asistat la antrenamentul căpitanului, participând chiar la el (a înapoiat cu şut baloanele trimise de transformeri în spatele buturilor).

 • STATISTICĂ: În 1996 România a zdrobit Portugalia, cu 92-0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STATISTICĂ: În 1996 România a zdrobit Portugalia, cu 92-0

  Meciul de mâine, de la Lisabona, este cel de-al 17-lea din istoria confruntărilor dintre echipele de rugby ale României şi Portugaliei. „Stejarii” s-au impus de 14 ori, iar „lupii” în două rânduri.

 • EXCLUSIV: Portughezii au vrut să-i scoată pe români de pe stadion!?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Portughezii au vrut să-i scoată pe români de pe stadion!?

  Gazdele meciului Portugalia – România, din preliminariile Rugby World Cup 2011, au făcut şi astăzi figuri. După ce au cerut 600 de euro pentru a permite „stejarilor” să se antreneze, miercuri şi joi, acum au uitat să aducă apă şi scuturi la Stadio Universitario!

 • EXCLUSIV: Rugbiştii români ar prefera să plouă cu găleata la Lisabona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Rugbiştii români ar prefera să plouă cu găleata la Lisabona

  Vremea în Lisabona, oraşul ce va găzdui mâine, de la ora locală 15.00 (17.00 la Bucureşti), meciul Portugalia – România, din ultima etapă a Cupei Europene a Naţiunilor, este de primăvară autentică. „Stejarii” şi-ar dori să plouă, un teren alunecos avantajându-i.

 • Portughezii vor miza pe treisferturi în faţa României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portughezii vor miza pe treisferturi în faţa României

  Antrenorul Tomaz Morais a făcut cunoscut astăzi lotul cu care echipa de rugby a Portugaliei va aborda sâmbătă (ora 17.00 / în direct, la TVR2), meciul cu România, contând pentru ultima etapă din Cupa Europeană a Naţiunilor.

 • Aşa arată Cristiano Ronaldo cu mustaţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa arată Cristiano Ronaldo cu mustaţă!

  Imaginaţia fanilor nu are limite. Ultima găselniţă a portughezilor a fost să-şi transforme echipa favorită într-o naţională a mustăcioşilor. Astfel, toţi componenţii selecţionatei lusitane s-au "căptuşit" cu câte o mustaţă de toată frumuseţea. Inclusiv idolul femeilor, Cristiano Ronaldo. Care arată acum ca un zlătar.

 • VIDEO Madeira, un paradis turistic înecat de noroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Madeira, un paradis turistic înecat de noroi

  Ploile torenţiale care au afectat sâmbătă insula portugheză au provocat moartea a 38 de oameni. Armata portugheză a trimis ieri echipe speciale de salvare în insula Madeira, iar oficialii spun că bilanţul victimelor ar putea creşte.

 • Georgia şi Rusia s-au detaşat în Cupa Europeană a Naţiunilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Georgia şi Rusia s-au detaşat în Cupa Europeană a Naţiunilor

  Formaţiile Georgiei şi Rusiei au câştigat meciurile cu Germania (77-3), respectiv cu Portugalia (14-10) din a 6-a etapă a Cupei Europene a Naţiunilor, detaşându-se în clasament. Întâlnirea România - Spania a fost amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Bucureşti.

 • Queiroz, susţinut de federaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Queiroz, susţinut de federaţie

  Preşedintele federaţiei portugheze de fotbal, Gilberto Madail, şi-a reiterat încrederea sa deplină în selecţionerul Carlos Queiroz, care sâmbătă l-a lovit cu pumnul pe un jurnalist, pe un aeroport din Lisabona.

Modifică Setările