Stiri despre portsmouth

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Astronomii au creat cea mai detaliată hartă 3D a Universului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astronomii au creat cea mai detaliată hartă 3D a Universului

  Astronomii britanici au făcut publică cea mai detaliată hartă 3D a Universului. Harta 2MRS (2MASS Redshift Survey) cuprinde distanţe de până la 380 de milioane de ani lumină şi a fost realizată în zece ani.

 • Anglia s-a colorat în „albastru“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anglia s-a colorat în „albastru“!

  Deja campioană în Premier League, Chelsea a reuşit ieri eventul, câştigând Cupa Angliei după finala cu Portsmouth (1-0).

 • Un viermişor „fabrică“ biocombustibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un viermişor „fabrică“ biocombustibil

  Invazia crustaceelor marine numite gribble ar putea fi cheia progresului în domeniul biocombustibililor, spun câţiva cercetători britanici, citaţi de cotidianul „The Times“.

 • Sol Campbell atacă în justiţie clubul Portsmouth
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sol Campbell atacă în justiţie clubul Portsmouth

  Fundaşul englez Sol Campbell a atacat în justiţie clubul de fotbal Portsmouth, pentru a cere fostei sale echipe primele neplătite, a anunţat gruparea într-un comunicat. Portsmouth se află în mare criză financiară şi este urmărit din toate părţile de creditori.

 • Meciul Portsmouth - Birmingham City a fost amânat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meciul Portsmouth - Birmingham City a fost amânat

  Meciul Portsmouth - Birmingham City, care trebuia să aibă loc sâmbătă în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Angliei, a fost amânat din cauza terenului îmbibat cu apă, a anunţat clubul gazdă, citat de AFP.

 • Cociş, la Portsmouth?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cociş, la Portsmouth?

  Liber de contract, internaţionalul român negociază un transfer la echipa clasată pe ultimul loc în Premier League. Astfel, Răzvan ţinteşte şi revenirea la naţională. Principala piedică în realizarea tranzacţiei este embargoul la transferuri impus „datornicilor“ de la Portsmouth de către federaţia engleză.

 • Sindicatul jucătorilor englezi, îngrijorat de situaţia de la Portsmouth
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicatul jucătorilor englezi, îngrijorat de situaţia de la Portsmouth

  Sindicatul jucătorilor profesionişti englezi (PFA) şi-a exprimat îngrijorarea faţă de situaţia financiară delicată pe care o traversează clubul de fotbal Portsmouth, cerând informaţii despre cu privire la plata viitoarelor salarii. "Portsmouth nu poate continua aşa", a declarat directorul general al PFA, Nick Cusack, după ce lanterna roşie a campionatului a întârziat cu salariile jucătorilor săi pentru a 3-a oară în acest sez

 • Portsmouth, in pragul falimentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portsmouth, in pragul falimentului

  Clubul englez de fotbal Portsmouth a fost lovit de o cerere de dizolvare din partea administraţiei fiscale britanice, riscând să fie declarat în faliment dacă nu-şi reglementează problema datoriilor faţă de alte cluburi din Premier League.