Stiri despre populatie

  588 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Creditul de stat s-a dublat, cel privat scade. Cum comentaţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creditul de stat s-a dublat, cel privat scade. Cum comentaţi?

  Ultimele date anunţate de Banca Naţională a României (BNR) arată că soldul creditului acordat firmelor şi populaţiei a scăzut în luna februarie, faţă de ianuarie, cu 0,1%, până la nivelul de 199,16 miliarde de lei. Soldul creditului neguvernamental consemnează, astfel, cea de-a patra scădere consecutivă raportată la luna anterioară. De cealaltă parte, creditul guvernamental a crescut faţă de ianuarie cu 2,7%, la 509,2 miliar

 • 30% din românii adulţi suferă de obezitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30% din românii adulţi suferă de obezitate

  România se află printre primele zece ţări din Europa, în ceea ce priveşte rata obezităţii. Hrana bogată în grăsimi şi lipsa de mişcare a făcut ca 30% din populaţia adultă a ţării să sufere de obezitate, potrivit medicului Constantin Dumitrache de la Institutul Naţional de Endocrinologie "C. I. Parhon".

 • Şomajul nu va coborî sub 9% în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomajul nu va coborî sub 9% în acest an

  Economiştii spun că numărul celor care vor rămâne fără loc de muncă depăşeşte prognozele mult prea optimiste ale autorităţilor. Finanţele se aşteaptă ca nivelul CAS să crească în acest an, în condiţiile în care Guvernul va introduce, temporar şi pentru angajatorii activi, o scutire de la plata acestora.

 • Căldură mai scumpă cu 30% la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căldură mai scumpă cu 30% la Focşani

  Consilierii locali au aprobat în această seară majorarea costului gigacaloriei, începând cu 1 aprilie. Noul preţ al gigacaloriei este de 195 de lei.

 • Iaşiul, în topul celor mai locuite oraşe din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşiul, în topul celor mai locuite oraşe din ţară

  Miile de stundeţi, naşterile numeroase şi gradul de sărăcie sunt doar câteva dintre cauzele care au determinat ca Iaşiul să fie considerat cel mai populat oraş, după Bucureşti.

 • Termocentralele trec de pe gaz pe păcură, pentru a nu fi majorate importurile şi facturile pentru populaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Termocentralele trec de pe gaz pe păcură, pentru a nu fi majorate importurile şi facturile pentru populaţie

  O parte din termocentralele aparţinând Electrocentrale Bucureşti, Brăila şi Galaţi au trecut pe consumul de păcură în locul gazelor, pentru a se asigura alimentarea cu gaze a populaţiei, unde consumul a crescut foarte mult în urma temperaturilor scăzute din aceste zile, a declarat, astăzi, pentru „Adevărul“, secretarul de stat pe probleme energetice din cadrul Ministerului Economiei, Tudor Şerban.

 • “Avatar” te ajută să-ţi descoperi problemele de vedere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Avatar” te ajută să-ţi descoperi problemele de vedere

  Filmul "Avatar" a ajuns un subiect de discuţie nu doar în domeniul cinematografiei. Pelicula lui James Cameron a ridicat noi întrebări în domeniul oftalmologiei, în contextul în care vizionarea filmului se desfăşoare în cinematografele IMAX şi 3D din întreaga lume.

 • Focşani: Se pregăteşte scumpirea gigacaloriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Se pregăteşte scumpirea gigacaloriei

  Consiliul local Focşani va lua în discuţie la sfârşitul acestei luni majorarea preţului gigacaloriei la energia termică livrată populaţiei de către ENET, în condiţiile în care bugetul municipalităţii nu mai poate susţine ca în alţi ani subvenţia acordată populaţiei.

 • Constanţa: Mazăre taie din ajutoarele către populaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Mazăre taie din ajutoarele către populaţie

  Criza face ravagii şi în bugetul local al Constanţei, iar pentru ca balanţa să fie pe zero, edilii au decis să mai taie din fonduri. Primarul Radu Mazăre a anunţat că tinerii căsătoriţi nu vor mai primi bunuri de uz casnic din partea Consiliului Local, făcându-se astfel o economie la buget de 3,7 milioane de lei.

 • Braşov: Populaţie tot mai îmbătrânită la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Populaţie tot mai îmbătrânită la Braşov

  Conform directorului coordonator al Direcţiei Judeţene de Statistică, Aurelian Danu, populaţia judeţului Braşov este tot mai îmbătrânită. Aşadar, dacă în 1990 un procent de 22,27 % din total populaţiei judeţului avea 50 şi peste 50 de ani, iar în anul 2009 acest procent a ajuns la 33,19 %.

 • Cine e de vină pentru breşa „porcină“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine e de vină pentru breşa „porcină“?

  La început a fost vaccin, dar lipsă de interes, acum e isterie şi cozi de ore întregi la spitale. Informare deficitară, medici care au contestat serul antiporcină, zvonurile despre efectele secundare ale vaccinului şi lipsa de implicare a medicilor de familie au derutat populaţia.

Modifică Setările