Stiri despre ponta ofiter acoperit

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit. Bogdan: Omul este lipsit de caracter şi fără busolă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit. Bogdan: Omul este lipsit de caracter şi fără busolă

  Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, în contextul informaţiilor privind vizita sa în Dubai, că „de când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”. Rareş Bogdan a răspuns că premeirul nu a găsit altceva mai bun de făcut, după înfrângerea de la alegeri, decât să se vadă spionat peste tot.

 • Comunismul a căzut, comuniştii nu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunismul a căzut, comuniştii nu!

  La 25 de ani de la căderea Zidului Berlinului, la 25 de ani de la prăbuşirea comunismului în România mi se pare nefiresc să fie votaţi continuatorii regimului care l-au exilat pe Regele Mihai. La alegerile din 1992 unora nu le plăcea până şi vocea lui Emil Constantinescu, li se părea piţigăiată, se lăsau manipulaţi în cel mai mic detaliu de maşinăria cripto-comunistă.

 • Gabriel Giurgiu: Mandat fără happy-end
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gabriel Giurgiu: Mandat fără happy-end

  Acum vreo 20 de ani, făceam o emisiune săptămînală care se bucura de oarecare notorietate. Era un talk-show ca oricare altul, dar pe vremea aia nu exista nici ProTV, nici Antena 1, nici Facebook, nici Twitter, aşa că alergam de unul singur şi ar fi fost greu să ies pe locul 2.

 • Cine ne apără de serviciul cel rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine ne apără de serviciul cel rău

  Ce a făcut Victor Ponta ca ofiţer acoperit, dacă a fost, ştie Cătălin Harnagea fost şef SIE care l-a angajat, dacă l-a angajat. Cătălin Harnagea care a simţit nevoia inexblicabilă să explice  de ce funcţia de magistrat nu era incompatibilă cu cea de ofiţer acoperit: pentru că ofiţerul acoperit nu era angajat cu contract de muncă! Probabil că era pe drepturi de autor.

 • În aşteptarea lebedei negre. Analiza săptămânii electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În aşteptarea lebedei negre. Analiza săptămânii electorale

  Avem doi candidaţi care joacă deja pentru finala din 16 noiembrie şi alţi patru care, în funcţie de propriile calcule, se bat (conform propriilor declaraţii) pentru locurile II şi III pe 2 noiembrie. Din această divergenţă de obiective strategice se naşte imaginea unor campanii autonome. Doar gafele candidaţilor mai animă atmosfera, în lipsa dezbaterilor electorale.

 • Alegeri prezidenţiale 2014. Ce formidabilă harababură!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014. Ce formidabilă harababură!

  Vulnerabilităţile de orice fel ale oricărui deţinător ori aspirant la demnităţi publice, cu atât mai mult la cea mai înaltă funcţie în Stat, sunt, orice s-ar spune, chestiuni de interes public.

 • Traian Băsescu: Victor Viorel Ponta a fost un fripturist care s-a băgat în SIE ca să fie trimis la seminarii în afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traian Băsescu: Victor Viorel Ponta a fost un fripturist care s-a băgat în SIE ca să fie trimis la seminarii în afară

  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, că nu a încălcat nicio lege atunci când l-a deconspirat pe Victor Ponta, pentru că identitatea rezerviştilor poate fi făcută publică.  Totodată, şeful statului  a spus că serviciile secrete caută să-şi extindă puterea şi influenţa, în acest sens fiind necesară îmbunătăţirea legislaţiei privind controlul parlamentar.

 • Emil Boc, despre acuzaţiile aduse premierului de preşedinte: „Ponta să lămurească transparent şi responsabil acuzaţiile că ar fi fost ofiţer acoperit SIE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc, despre acuzaţiile aduse premierului de preşedinte: „Ponta să lămurească transparent şi responsabil acuzaţiile că ar fi fost ofiţer acoperit SIE“

  Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, miercuri, 15 octombrie, într-o conferinţă de presă, că actualul şef al Guvernului, Victor Ponta, trebuie să lămurească "transparent, deschis şi responsabil" acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit cărora ar fi fost ofiţer acoperit SIE, având această obligaţie în faţa cetăţenilor cărora le cere votul.

 • Cine a greşit în scandalul „Ponta - ofiţer acoperit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a greşit în scandalul „Ponta - ofiţer acoperit“

  „Adevărul“ vă prezintă o fotografie completă a deconspirării lui Victor Ponta, de la articole de legi încălcate până la mărturia foştilor şefi SIE, şi de la reacţii din PSD până la replicile contracandidaţilor la Preşedinţie

 • De la Mickey Mouse la James Bond: Ponta. Victor Ponta.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Mickey Mouse la James Bond: Ponta. Victor Ponta.

  Este momentul să spunem lucrurilor pe nume: campania electorală s-a transformat într-un film cu agenţi secreţi, iar jurnaliştii, vrând-nevrând, nu mai publică articole, ci cronici de cinema. Agentul secret a fost desecretizat: Ponta. Victor Ponta. Rămâne să aflăm în ce film suntem. Sperăm că nu în "Din Rusia, cu dragoste".

 • Ce spun foştii şefi ai SIE despre deconspirarea lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun foştii şefi ai SIE despre deconspirarea lui Victor Ponta

  Declaraţiile de luni seară ale preşedintelui Traian Băsescu, care a afirmat că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE, nu i-au lăsat indiferenţi pe foştii şefi ai Serviciului de Informaţii Externe. Aceştia susţin că, în perioada în care Victor Ponta se presupune că a fost ofiţer acoperit, o legislaţie neclară permitea recrutarea magistraţilor de către serviciile secrete.

 • Ce spune SIE despre scandalul ofiţerului acoperit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune SIE despre scandalul ofiţerului acoperit

  Serviciul de Informaţii Externe precizează, după acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta, că SIE nu este abilitat să răspundă întrebărilor referitoare la identitatea ofiţerilor acoperiţi şi subliniază că, în cazul Hotărârii de Guvern 223/2013, instituţia nu avea nevoie de avizul CSAT.

 • Cine este Valer Marian, senatorul care a spus primul că Ponta ar fi ofiţer acoperit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este Valer Marian, senatorul care a spus primul că Ponta ar fi ofiţer acoperit

  În şedinţa Senatului din 2 august 2013, senatorul Valer Marian a avut o interpelare, iar cea de-a şasea întrebare viza colaborarea lui Victor Ponta cu SIE. Şeful statului a explicat că „neliniştea“ i-a fost stârnită în momentul în care senatorul Valer Marian a făcut o interpelare privind calitatea de ofiţer SIE a lui Victor Ponta. „Nu atât interpelarea, cât lipsa de răspuns şi pe urmă discuţiile din presă“, explica Traian Băsescu.

 • Teodor Meleşcanu: Băsescu e primul preşedinte care a cerut informaţii de la SIE. E ilegal să ai copii ale documentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teodor Meleşcanu: Băsescu e primul preşedinte care a cerut informaţii de la SIE. E ilegal să ai copii ale documentelor

  Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat marţi că nu l-a protejat pe premierul Victor Ponta, însă ar fi fost ilegal să dezvăluie informaţii către Preşedinţie cu privire la lista ofiţerilor acoperiţi. Băsescu, a mai spus fostul şef SIE, e primul preşedinte de după 1989 care a cerut informaţii referitoare la activitatea serviciilor.

 • Cinci lucruri de urmărit în scandalul ofiţerului acoperit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci lucruri de urmărit în scandalul ofiţerului acoperit

  Cea mai simplă cheie de citire a situaţiei este că preşedintele oferă dreptei şi electoratului său un liant suplimentar pentru mobilizarea în turul al doilea. În acelaşi timp, îl fixează pe Meleşcanu în tabăra Ponta-Tăriceanu şi caută să-i taie accesul la electoratul de dreapta (din perspectiva turului al doilea).

 • LIVE BLOG Ponta, ofiţer acoperit al SIE. Ce reacţii şi consecinţe au acuzaţiile preşedintelui Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE BLOG Ponta, ofiţer acoperit al SIE. Ce reacţii şi consecinţe au acuzaţiile preşedintelui Băsescu

  După ce preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat pe Victor Ponta că a fost ofiţer acoperit al SIE şi, în acelaşi timp, procuror, între 1997 şi 2001, premierul a replicat, la Iaşi, unde participă la sărbătoarea Sfintei Parascheva, spunând că „sunt numai minciuni”. Şi jurnaliştii şi politicienii au reacţionat la informaţiile prezentate luni seară de Băsescu.

 • VIDEO Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Meleşcanu l-a protejat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Meleşcanu l-a protejat

  Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, la Realitatea TV, că premierul României, Victor Ponta, a fost ofiţer SIE în perioada 1997-2001, pe vremea când era procuror, timp în care a fost propulsat brusc de la Parchetul de sector la Parchetul General, fără a avea performanţe profesionale. Astfel, Ponta a încâlcat legea. Băsescu a mai arătat că fostul director al SIE, Teodor Meleşcanu, l-a protejat pe Ponta.

Modifică Setările