Stiri despre politruci

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Caramitru, USR: 70% din banii românilor sunt aruncaţi în reţelele corupte ale PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caramitru, USR: 70% din banii românilor sunt aruncaţi în reţelele corupte ale PSD

  Economistul Andrei Caramitru, recent înscris în Uniunea Salvaţi România, aminteşte că anul trecut, prin „Revoluţia fiscală”, statul a redus dramatic fondurile oraşelor mari, prin acel „artificiu” – vândut ca o exemplificare (transferul contribuţiilor de la angajator la angajat) şi mica reducere de taxe pentru oameni, PSD a redus cu 30% sumele alocate bugetelor locale din taxa pe venit.

 • Guvernul vrea management profesionist la încă 145 de companii de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul vrea management profesionist la încă 145 de companii de stat

  Guvernul forţează autorităţile publice locale şi centrale să aducă echipe profesioniste de manageri la încă 145 de societăţi cu capital majoritar sau integral de stat, după ce a constatat că doar 35 din 180 de entităţi asupra cărora se aplică OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă se supun în acest moment regulilor.

 • Frexit la
piciorul de lemn al UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frexit la piciorul de lemn al UE

  Brexit nu este un şoc. Brexit este urmarea firească a educaţiei, a (lipsei) valorilor, a profitorilor erei informaţionale, a populiştilor care sunt atât de slabi încât cu victoria în braţe se scuză şi nu ştiu ce să facă. Oamenii ăştia au obţinut majoritatea voturilor pentru că majoritatea votanţilor s-au identificat cu aceşti politruci mediocri, cu alte cuvinte sunt la fel de mediocri, sau chiar mai mediocri decât ei.

 • Preasfânta campanie electorală sau când popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preasfânta campanie electorală sau când popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

  Discursuri politice în biserică, bileţele cu mesaje electorale împărţite în curtea mănăstirilor, lăcaşuri de cult transformate în locuri de pelerinaj pentru politicieni şi titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR şefilor Guvernului. Aşa şi-au arătat, în acest an electoral, trimişii Domnului susţinerea pentru anumiţi oameni politici. Aceştia din urmă au fost parcă mai darnici cu finanţarea bisericilor, făcută din bani publici.