Stiri despre politisti comunitari

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prea săraci ca să avem Poliţie Locală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prea săraci ca să avem Poliţie Locală!

    Poliţia locală Alexandria funcţionează doar pe hârtie, deşi a trecut mai bine de o jumătate de an de la înfiinţare. Siguranţa oraşului e la mâna a 41 de agenţi care prestează doar activităţi de pază şi patrulare şi care nu pot prelua atribuţiunile în alte domenii, pentru că sunt prea puţini şi nu sunt şcoliţi.

 • Zalău: Amendaţi pentru că s-au dat în leagăn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Amendaţi pentru că s-au dat în leagăn

  Două persoane din Zalău au fost amendate săptămâna aceasta de poliţiştii comunitari după ce au fost prinse că se dădeau în leagănele dintr-un parc din Zalău, deşi aveau peste vârsta maximă permisă pentru utilizatorii echipamentelor de joacă.

 • Poliţia locală s-a înfiinţat la Alexandria, doar pe hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia locală s-a înfiinţat la Alexandria, doar pe hârtie

  Consilierii locali alexăndreni au aprobat înfiinţarea Poliţiei locale, doar pentru că aşa cere legea. Instituţia nu va funcţiona pentru că nu există personal specializat şi nici suport tehnic, iar primarul Victor Drăguşin susţine că va cere desfiinţarea ei, dacă Guvernul nu aprobă o organigramă extinsă.

 • Vaslui: Amendează şoferii şi aduc acuzaţii la instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Amendează şoferii şi aduc acuzaţii la instanţă

  Poliţiştii comunitari vor deveni agenţi locali cu noi atribuţii. Noua structură va fi înfiinţată de la 1 ianuarie în subordinea Consiliului Local Vaslui. Legea privind înfiinţarea Poliţiei Locale intră în vigoare la începutul anului viitor, însă şefii Poliţiei Comunitare Vaslui au dat deja dispoziţie ca maşinile să fie inscripţionate cu noua titulatură.

 • Slobozia: Şcolile din oraş vor fi din nou păzite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Şcolile din oraş vor fi din nou păzite

  Moş Crăciun le va aduce elevilor cuminţi în dar agenţi de pază, care să vegheze la siguranţa lor. Înfiinţarea unei firme private de pază a ajuns pe ultima sută de metri. După ce a primit avizul favorabil de la Poliţie, firma îşi înregistrează acum emblema şi îşi depune documentele pentru licenţiere.

 • BĂTAIE LA PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE. Consilierul Teodor Vasiliu a făcut cunoştinţă cu podeaua în urma îmbrâncelilor cu poliţiştii comunitari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BĂTAIE LA PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE. Consilierul Teodor Vasiliu a făcut cunoştinţă cu podeaua în urma îmbrâncelilor cu poliţiştii comunitari

  Poliţiştii comunitari au dat dovadă de exces de zel, astăzi, cu câteva minute înainte de începerea sedinţei Consiliului Local Târgovişte. Aceştia au blocat intrarea consilierului Teodor Vasiliu care venise însoţit de un tânăr fără adăpost şi pentru care vroia să pledeze în faţa Consiliului. Oamenii însărcinaţi cu paza i-au îmbrâncit iar în ambuscadă, atât consilierul cât şi tânărul au căzut pe gresia din Primăr

 • Penibil: Poliţiştii comunitari ţin sub observaţie intrările pe Centrul Vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Penibil: Poliţiştii comunitari ţin sub observaţie intrările pe Centrul Vechi

  Unităţile de învăţământ în schimb au fost lăsate fără pază din lipsă de oameni, iar elevii sunt permanent în pericol. Comunitarii au şi însărcinarea specială de a înlătura gardurile din faţa baştanilor: angajaţii primăriei, consilierii locali şi patronii spaţiilor comerciale din zonă.

 • Slobozia: Agenţii de pază, şomeri începând de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Agenţii de pază, şomeri începând de mâine

  Peste 20 de angajaţi ai Poliţiei Comunitare Slobozia vor rămâne fără job-uri începând de mâine. Disponibilizarea acestora vine pe fondul eşecului înfiinţării unei societăţi private de pază, care să preia agenţii de Ordine Publică şi pe cei comunitari din oraş, trecuţi pe linie moartă după noile organigrame impuse autorităţilor locale de către Executiv.

 • Poliţiştii comunitari, salvaţi de Brâncuşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii comunitari, salvaţi de Brâncuşi

  Primăria Târgu-Jiu a cerut ca 54 din cei 230 de poliţişti comunitari trimişi în şomaj să revină la lucru. Cei 96 de angajaţi ai Poliţiei Comunitare sunt insuficienţi pentru paza obiectivelor din oraş, în condiţiile în care trebuie asigurată paza la operele lui Brâncuşi.

 • Poliţiştii comunitari îl păzesc gratuit pe Oprişan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii comunitari îl păzesc gratuit pe Oprişan

  Contractul de pază dintre Poliţia Comunitară şi Consiliul Judeţean a încetat de câteva zile, odată cu expirarea preavizului agenţilor care au fost disponibilizaţi. Consiliul Judeţean Vrancea nu şi-a angajat încă firmă pentru paza instituţiei, folosindu-se tot de poliţiştii comunitari

 • Amenzi pentru cerşetori şi pentru cei care aruncă ţigările pe jos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenzi pentru cerşetori şi pentru cei care aruncă ţigările pe jos

  Poliţiştii comunitari au amendat 17 persoane în  perioada 16 -  23 septembrie. Sancţiunile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii publice, pentru nepăstrarea curăţeniei şi pentru parcarea maşinilor în alte locuri decât cele special amenajate.

 • Târgu-Jiu: Maşinile parcate ilegal, ridicate de comunitari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Maşinile parcate ilegal, ridicate de comunitari

  Zeci de şoferi care au parcat neregulamentar au fost amendaţi de poliţiştii comunitari. O amplă acţiune de ridicare a autoturismelor parcate ilegal a avut loc astăzi pe arterele aglomerate din municipiul Târgu-Jiu.

 • Vocea Oltenia: De veghe la iarbă şi la comisariat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vocea Oltenia: De veghe la iarbă şi la comisariat

  Stau ore în şir pe bancă, în parc. Din când în când, se mai plimbă pe alei, să se dezmorţească.Vreun copil care calcă pe iarbă le salvează ziua: îl pot beşteli sau chiar amenda, le justifică existenţa profesională, salariul.

 • 63 de angajaţi ai Primăriei Carei vor fi disponibilizaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  63 de angajaţi ai Primăriei Carei vor fi disponibilizaţi

  Primăria Carei va disponibiliza nu mai puţin de 63 de angajaţi pentru a face faţă noilor structuri Guvernamentale. Noua structură a Primăriei Carei prevede un număr de 171 de angajaţi, din care 22 poliţişti comunitari, iar restul angajaţi ai diferitelor Direcţii şi Servicii Publice Locale.

 • Concedierile poliţiştilor comunitari, pentru unii mumă, pentru alţii ciumă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concedierile poliţiştilor comunitari, pentru unii mumă, pentru alţii ciumă

  În timp ce agenţii comunitari se pregătesc deja pentru şomaj sau îşi caută un alt loc de muncă, firmele de pază se gândesc la noi contracte. Decizia luată de către Guvern de a concedia foarte mulţi poliţişti comunitari a căzut ca un trăznet asupra agenţilor care asigurau ordinea şi liniştea în oraş. Chiar dacă Primăria se gândeşte deja la soluţii, poliţiştii nu au primit nicio ofertă concretă.

Modifică Setările