Stiri despre politie

  16564 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Drogurile l-au băgat în mormânt pe un bărbat de 31 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drogurile l-au băgat în mormânt pe un bărbat de 31 de ani

  Sava Nicolae, în vârstă de 31 ani, din Galaţi, a fost găsit decedat, astăzi dimineaţă, în locuinţa sa. Cumplit este faptul că l-a găsit aşa chiar mama lui, care este şocată. Bărbatul zăcea mort, întins pe pat, după ce toată noaptea a vomat. Rudele acestuia spun că „sufla în pungă", încă de la vârsta, de la 14 ani, drogându-se cu bronz şi Prenandez.

 • Constanţa: Reţinut după ce a tâlhărit două femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Reţinut după ce a tâlhărit două femei

  Un bărbat din Constanţa este cercetat în stare de reţinere după ce a tâlhărit două femei. Ciprian Petrică Luchian (25 de ani) din Liţeni va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

 • Giurgiu: La un pas de moarte, din lipsa banilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Giurgiu: La un pas de moarte, din lipsa banilor

  Un bucureştean a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să se sinucidă din lipsa banilor, intrând intenţionat cu autoturismul proprietate personală într-un autotren cu semiremorcă pe un drum aflat pe raza judeţului Giurgiu.

 • Grecia: Oraşele noastre nu sunt lipsite de apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia: Oraşele noastre nu sunt lipsite de apărare

  Atena şi alte oraşe de-a lungul Greciei nu sunt lipsite de apărare, a declarat luni purtătorul de cuvânt al guvernului, George Petalotis, în timp ce poliţia elenă era copleşită de numărul de anarhişti cu ocazia marcării unui an de la împuşcarea fatală a unui adolescent de 15 ani de către un poliţist, scrie Agerpres.

 • Bucureşti: Creşte numărul poliţiştilor în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Creşte numărul poliţiştilor în Capitală

  60 de ofiţeri şi 200 de agenţi, proaspeţi absolvenţi ai Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' din Bucureşti şi ai şcolilor de profil din Câmpina şi Cluj, s-au prezentat vineri la sediul Poliţiei Capitalei şi la Casa de Cultură a Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a fi repartizaţi, în Capitală, în diversele sectoare de activitate specifice muncii de poliţist, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ca

 • Sfântu Gheorghe: Şase persoane au fost arestate pentru trafic de influenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfântu Gheorghe: Şase persoane au fost arestate pentru trafic de influenţă

  Doi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, unul al Primăriei Sfântu Gheorghe şi alte trei persoane au fost trimişi în judecată pentru fals intelectual, trafic de influenţă, abuz în serviciu şi aderare la grup infracţional, în dosarul înmatriculărilor auto frauduloase din Covasna.

 • VIDEO Noi proteste în Grecia în memoria adolescentului ucis de poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Noi proteste în Grecia în memoria adolescentului ucis de poliţie

  Studenţii şi liceenii greci au reluat protestele în memoria adolescentului ucis de un poliţist în urmă cu un an. La o zi după ciocnirile de duminică cu poliţia, soldate cu 30 de răniţi astăzi, sunt prevăzute manifestaţii în mai toate marile oraşe din Grecia, informează AFP.

 • Grecia: Adevărate lupte de stradă la Atena şi la Salonic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia: Adevărate lupte de stradă la Atena şi la Salonic

  Confruntări violente au avut loc duminică la Atena şi Salonic între miile de tineri manifestanţi care au comemorat moartea unui adolescent ucis de un poliţist în urmă cu un an şi forţele de ordine, care au arestat peste 100 de persoane, potrivit poliţiei şi presei locale, relatează AFP.