Stiri despre politie

  16583 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Jiu: Şoferii, sfătuiţi de poliţişti să circule cu prudenţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Şoferii, sfătuiţi de poliţişti să circule cu prudenţă!

  Temperaturile scăzute, care provoacă polei, zăpada care se aşterne pe carosabil, dar şi aglomeraţia provocată de apropierea sărbătorilor, reprezintă pericol de accidente de circulaţie. Tocmai din aceste cauze, poliţiştii Serviciului Rutier vor intensifica verificările în trafic, pentru evitarea incidentelor.

 • Bucureşti: Taximetrist mort după o altercaţie în trafic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Taximetrist mort după o altercaţie în trafic

  Un taximetrist din Bucureşti a murit la jumătate de oră după ce un coleg l-a dus la spital. Omul, în vârstă de 41 de ani, a apucat să spună că a fost atacat de patru indivizi în zona Pieţei Crângaşi.

 • Berlusconi, atacat la Milano - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi, atacat la Milano - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre incidentul de la Milano în centru cărui s-a aflat premierul italian, Silvio Berlusconi. În cursul unui miting, premierul a criticat formaţiunile de stânga, acuzându-le că seamănă "ura şi invidie", atacând guvernul prin canale media. După discurs, premierul a fost lovit în faţă.

 • Poliţiştii recesiunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii recesiunii

  După două amânări şi şase luni de suferinţă, absolvenţii şcolilor de ofiţeri şi subofiţeri de poliţie, promoţia mai 2009, au primit, în sfârşit, posturi. Încadrările noilor poliţişti au început la 1 decembrie, dar angajarea a debutat cu liberele fără plată. Ultimul contingent are 1.000 de poliţişti şi 150 de poliţişti de frontieră.

 • „Anunţ că de mâine mă apuc de furat mâncare!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Anunţ că de mâine mă apuc de furat mâncare!“

  Disperat că nu şi-a primit şomajul de patru luni, Ştefan Stoican avertizează poliţia şi primarul. Mulţi muncitori români trec prin perioade dificile din cauza crizei economice. Unii dintre ei stau acasă de luni întregi fără să primească şomajul tehnic care li se cuvine.

 • Copii dispăruţi în arhivele Poliţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copii dispăruţi în arhivele Poliţiei

  Doar cazurile a nouă minori daţi dispăruţi sunt şi acum în atenţia poliţiştilor, deşi formal sunt rezolvate. Dacă în cazul a două dintre fete se ştie că sunt fugite de acasă, alţi doi minori dispăruţi au plecat cu trenul şi nimeni nu mai ştie nimic de ei. Ceilalţi sunt dispăruţi în apele Dunării.

 • Poliţia din Alba a demarat operaţiunea „petarda“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia din Alba a demarat operaţiunea „petarda“

  În preajma sărbătorilor de iarnă, pieţele devin locul ideal pentru comercializarea acestor produse. Încălcarea legislaţiei atrage amenzi usturătoare şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 luni. Poliţiştii au găsit deja un tânăr care deţinea ilegal astfel de produse.

 • Constanța: Doi minori au vrut să cumpere țigări cu o bancnotă falsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Doi minori au vrut să cumpere țigări cu o bancnotă falsă

  Copiii intraseră într-un local din centrul Constanței și au încercat să pună în circulație o bancnotă falsă de 100 de lei după ce au vrut să cumpere un pachet de țigări. Ei au fost prinși de un polițist care se afla în afara programului de lucru.

 • Poliţiştii, felicitaţi de omologii germani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii, felicitaţi de omologii germani

  Cele mai frecvente cazuri rezolvate sunt acelea de trafic de persoane. Pentru că au colaborat bine cu ofiţerii şi subofiţerii judiciarişti de la noi, au soluţionat cauze dintre cele mai dificile, poliţiştii germani au venit la Brăila şi i-au premiat.