Stiri despre politicianism

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România educată este tot mai pierdută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România educată este tot mai pierdută

  În toată această controversă s-a făcut mult zgomot pentru nimic, iar pentru ceea ce este cu adevărat foarte important, vital pentru viitorul nostru, despre care se vorbeşte continuu, se fac proiecte şi programe pe bandă rulantă-Educaţia reală-nu s-a făcut nimic. De fapt, educaţia a fost pierdută chiar de către ”influencerii” interesaţi de orice altceva, nu de educaţia şcolară, cu toate aspectele ei complexe.

 • Urât calcul, mizerabilă complicitate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urât calcul, mizerabilă complicitate!

  Mă uit de câteva zile cu imensă milă la zbaterile mediatice din ce în ce mai necontrolate şi tot mai penibile ale fostului ministru al Educaţiei, doamna Ecaterina Andronescu. Reactivată în calitatea de vector de imagine al PSD, adică de „vorbete”, după ceva vreme în care a stat pe margine şi a avut parte doar de înfrângeri şi de tot atâtea decepţii.

 • Demisia ministrului Educaţiei şi negustoria politică
practicată de Liviu Nicolae Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demisia ministrului Educaţiei şi negustoria politică practicată de Liviu Nicolae Dragnea

  Nimeni, cred că nici măcar cei mai bine de 40 de rectori care, la începutul lunii ianuarie, din oportunism, laşitate sau prostie, şi-au pus nedemna semnătură pe pronunciamentul ce-i susţinea candidatura la postul de ministru al Educaţiei, nu are nici cel mai mic motiv ca să regrete demisia forţată a d-lui prof.univ.dr. ing. Valentin Popa dintr-o poziţie în vederea ocupării căreia nu-l îndreptăţea nimic.

 • Caragiale,
contemporanul nostru? Da VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caragiale, contemporanul nostru? Da VIDEO

  Un spectacol mai vechi al Teatrului Naţional din Timişoara, „O scrisoare pierdută“, care se reia joi, 30 noiembrie, interoghează felul în care ne mai raportăm, în deceniul 2 al secolului 21, la actualitatea eternului clasic. Regizoarea Ada Lupu are inspiraţia să mute accentul pe figura, deseori ignorată, a Cetăţeanului Turmentat, care devine astfel, pe lângă motor al acţiunii, un fel de Fantomă a tatălui lui Hamlet, ceea ce nu s-a mai făcut.

 • Totul e politică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul e politică?

  Dacă în Germania jurnalele de ştiri încep cu Ebola sau cu războaiele din Siria, Israel sau Ucraina, cele din România se întrec în spectacolul politic, dominat de arestări, condamnări, cancanuri sau ce a spus Băsescu ori Ponta.

 • „Dacă aş putea,
aş scrie mare pe ziduri – români, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi
iubesc ţara!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Dacă aş putea, aş scrie mare pe ziduri – români, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara!“

  Ziua Naţională a României ar trebui să fie mai mult decât un prilej de sărbătoare şi de voie bună. În cazul nostru, al românilor, Ziua Naţională are semnificaţia întregirii ţării şi a unităţii românilor. O Unire obţinută cu sânge şi sacrificii imense, pe care acum o parte a societăţii româneşti o vrea refăcută la un nivel mai mic.

 • Roşia Montană. Noi pericole
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşia Montană. Noi pericole

  Două pericole pândesc protestul: dizolvarea mesajului în cianura politicianismului şi iscarea disputelor între grupuri pe diferenţele lor ideologice. Dacă până acum în Piaţă au încăput ecologiştii, anarhiştii, comunişti nostalgici şi libertarienii fără să-şi atace diferenţele ideologice, ar trebui ca şi în continuare aceştia să se concentreze pe tema ce i-a adus în acolo, fără ca cineva să-şi aroge monopolul „onestităţii”.

Modifică Setările