Stiri despre politia mehedinti

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adolescentă de 15 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adolescentă de 15 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă

  O minoră de 15 ani din comuna mehedinţeană Tâmna a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel naţional.

 • Tânăra dispărută a fost găsită într-o pădure cu
ajutorul câinilor de urmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăra dispărută a fost găsită într-o pădure cu ajutorul câinilor de urmă

  Tânăra de 27 ani, din comuna mehedinţeană Şişeşti, plecată voluntar de la domiciliu noaptea trecută, a fost găsită de forţele angrenate la căutarea acesteia. Femeia a fost identificată într-o pădure din apropierea localităţii de domiciliu/ Deşi, noaptea trecută i-a auzit pe salvatori în timp ce o căutau, a refuzat să le răspundă acestora.

 • Razie de amploare în Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Razie de amploare în Mehedinţi

  Peste 700 de persoane legitimate, 13 percheziţii domiciliare efectuate şi aproximativ 16.500 de ţigarete confiscate, în urma unei razii organizate în judeţul Mehedinţi. Zece persoane au fost conduse la sediul unităţilor de poliţie pentru audieri, una dintre acestea fiind reţinută.

 • Primarul din Jiana, ameninţat de un scandalagiu din comună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul din Jiana, ameninţat de un scandalagiu din comună

  La data de 14 mai a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinţi, a sesizat prin plângere scrisă poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare despre faptul că în seara zilei de 13 mai a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat de 40 ani,  din aceeaşi localitate, aflat în stare de ebrietate, i-a distrus porţile de acces în locuinţă cu un topor şi a pătruns fără drept în curtea imobilului, ameninţându-l.

 • Poliţiştii din Mehedinţi au luat la pas Clisura Dunării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Mehedinţi au luat la pas Clisura Dunării

  Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu Poliţia municipiului Orşova şi Compartimentul Relaţii Publice au desfăşurat astăzi, 24 aprilie a.c., o acţiune preventivă pe raza localităţilor Eşelnita şi Dubova, unde există cele mai multe unităţi de cazare din Clisura Dunării.

 • O săptămână de control TISPOL, „pe centura de siguranţă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O săptămână de control TISPOL, „pe centura de siguranţă”

  Poliţiştii mehedinţeni sunt angrenaţi în această săptămână, în acţiuni de verificare şi impunere a folosirii centurii de siguranţă, dar şi a dispozitivelor de retenţie omologate. Activităţile se desfăşoară în contextul controalelor TISPOL-SEATBELT, fiind angrenate toate Poliţiile Europene.

 • Un contrabandist de ţigări, reţinut 24 de ore de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un contrabandist de ţigări, reţinut 24 de ore de poliţişti

  Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut joi, 31 ianuarie, pe baza unei ordonanţe de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 38 ani din  Mehedinţi, bănuit de comiterea de infracţiuni economice.

 • Furau din case aflate în construcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furau din case aflate în construcţii

  Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au pus în executare în data de 12 decembrie a.c. un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţele a doi tineri, de 30 şi respectiv 35 de ani, ambii din comuna Obreja, judeţul Caraş Severin, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.