Stiri despre politia locala slatina

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slătineni amendaţi
pentru aruncarea pe jos a cojilor de seminţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slătineni amendaţi pentru aruncarea pe jos a cojilor de seminţe

  Gesturile vulgare în public încep să fie sancţionate tot mai vârstos şi la Slatina. Poliţia Locală autohtonă a sancţionat în acest an, până în prezent, diverşi locuitori ai municipiului care au fost surprinşi în timp ce consumau seminţe şi scuipau cojile pe jos. Dacă unii au fost sancţionaţi direct cu amendă, alţii au scăpat doar cu un avertisment.

 • Parcul auto al Poliţiei
Locale Slatina se înnoieşte încet, dar sigur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcul auto al Poliţiei Locale Slatina se înnoieşte încet, dar sigur

  Flota de autovehicule de intervenţie a Poliţiei Locale este, de câteva zile, mai bogată cu doi noi autoturisme. Astfel, două autoturisme fabricate de producătorul român Dacia la Colibaşi vor putea fi văzute chiar de săptămâna aceasta pe străzile urbei.

 • S-a
schimbat roata: activitatea Poliţiei Locale Slatina, “sub lupa” cetăţenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a schimbat roata: activitatea Poliţiei Locale Slatina, “sub lupa” cetăţenilor

  Activitatea Poliţiei Locale Slatina, precum şi conducerea acestei instituţii, se află, în aceste zile, la cheremul locuitorilor urbei după ce primarul urbei i-a îndemnat să-şi spună sincer părerea în acest sens. Ideea primarului a fost făcută publică direct pe contul său de Facebook, acesta cerând slătinenilor să intre pe site-ul Primăriei pentru a-şi exprima opinia despre activitatea poliţiştilor autohtoni aflaţi în simbria municipalităţii.

 • Inconştienţă
şi tupeu la Slatina: poliţist local, accidentat de patroana unei farmacii ce
urma să fie amendată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inconştienţă şi tupeu la Slatina: poliţist local, accidentat de patroana unei farmacii ce urma să fie amendată

  Un incident cum mai mult în filme poate fi văzut s-a petrecut în Slatina, marţi seară, 12 august. Un poliţist local a fost accidentat în centrul oraşului de către o şoferiţă ce urma să fie amendată pentru staţionare neregulamentară. Sub pretextul că urma să îi prezinte documentele, şoferiţa cu pricina a demarat în trombă cu maşina personală, nu înainte de a-l „agăţa” pe poliţistul local care încerca să o oprească.

 • Poliţişti
din Slatina, atacaţi cu tupeu de rromi “înarmaţi” cu pietre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţişti din Slatina, atacaţi cu tupeu de rromi “înarmaţi” cu pietre

  O situaţie bizară a avut loc miercuri seară, pe raza municipiului Slatina. O patrulă de poliţişti ce încerca să oprească două căruţe încărcate cu lemn furat dintr-o pădure de la marginea urbei a fost atacată cu pietre pe o străduţă de mai mulţi necunoscuţi. Poliţiştii nu au fost răniţi, dar o maşină oficială s-a ales cu luneta distrusă. O căruţă recuperată de aceştia a trebuit împinsă pe jos până la sediu, fapt ce i-a amuzat pe trecători.

 • VIDEO: Tâlhărie în plină zi filmată la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Tâlhărie în plină zi filmată la Slatina

  O femeie din municipiul Slatina a fost tâlhărită în plină stradă zilele trecute, incidentul fiind înregistrat de una dintre camerele sistemului de supraveghere din oraş. Hoţul s-a bucurat de prada sa - un lănţişor din aur - doar pentru câteva minute deoarece a fost dat imediat în urmărire şi prins la scurtă vreme pe raza urbei.