Stiri despre poiana lacului

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un tânăr
politician a murit într-un accident rutier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tânăr politician a murit într-un accident rutier

  Un tânăr politician de doar 31 de ani s-a stins din viaţă sâmbătă noaptea în urma unui teribil accident produs în comuna argeşeană Poiana Lacului. O maşină ce mergea cu viteză mare a intrat pe contrasens şi a intrat în plin în automobilul în care se afla Liviu Păunoiu, membru al filialei Argeş al partidului Pro România şi fost vicepreşedinte TLDE Argeş.

 • A fost prins fugarul care a răsturnat o maşină a Poliţiei cu
 tot cu echipaj, după o urmărire ca-n filme. Odată cu el au fost reţinute şi persoanele 
care l-au ascuns
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost prins fugarul care a răsturnat o maşină a Poliţiei cu tot cu echipaj, după o urmărire ca-n filme. Odată cu el au fost reţinute şi persoanele care l-au ascuns

  Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Argeş l-au depistat, marţi, pe bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna argeşeană Uda, care, acum două săptămâni, a pus pe jar oamenii legii, după ce, în timp ce era urmărit, a provocat un accident rutier în care au fost răniţi doi poliţişti. Odată cu el au fost reţinute alte trei persoane bănuite că l-ar fi ajutat pe individ să se sustragă cercetărilor.

 • Tehnologica Radion respinge acuzaţiile Ministerului Energiei: Nu am primit bani de la stat, investiţiile au fost făcute din surse proprii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnologica Radion respinge acuzaţiile Ministerului Energiei: Nu am primit bani de la stat, investiţiile au fost făcute din surse proprii

  La două săptămâni de la publicarea pe site-ul Ministerului Energiei a raportului Corpului de control, în care se arată că nu ar fi efectuat investiţiile asumate prin câteva contracte privind concesionarea serviciilor publice de distribuţie a gazelor naturale, societatea Tehnologica Radiona precizează că un a primit niciun ban de la fostul Minister al Economiei, şi că toate lucrările le-a făcut din surse proprii.

 • FOTO Dispute între localnicii din Poiana Lacului şi angajaţii unei firme de prospecţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Dispute între localnicii din Poiana Lacului şi angajaţii unei firme de prospecţiuni

  O firmă de prospecţini din Bucureşti efectuează de căteva zile măsurători seismice pentru identificarea zăcămintelor de petrol în comuna Poiana Lacului.Localnicii susţin că angajaţii fac aceste lucrări fără acordul propietarilor şi vor să fie despăgubiţi pentru daunele produse.La poliţie a fost înregistrată şi o plângere în acest sens.

 • Apă cu porţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apă cu porţia

  Peste 11.000 de oameni care locuiesc în 31 de sate primesc apă raţionalizat, pe principiul „mai puţin, să ajungă la toată lumea“. Locuitorii comunelor Poiana Lacului, Cocu şi Băbana beneficiază, teoretic, de alimentare curentă cu apă potabilă. Totuşi, unii primesc apă în zilele impare, alţii în cele pare sau cel mult o oră-două pe zi.

 • Trei comune la mila SC Apă Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei comune la mila SC Apă Argeş

  11.000 de oameni din trei comune sunt condamnaţi să rabde de e sete dacă nu-şi fac din timp provizii de apă. În  comuna Poiana Lacului, apa vine la unii în zilele pare, la alţii, în cele impare. La Cuca , robonetele curg o oră - două pe zi iar la Băbana oamenii  primesc apă pe rând.

 • Piteşti: Un bărbat a fost găsit înfipt într-un par
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Un bărbat a fost găsit înfipt într-un par

  Moarte accidentală sau crimă fără remuşcări? La această întrebare vor găsi răspunsul oamenii legii! În această dimineaţă,  trupul lui Ion Oprea, în vârstă de 60 de ani, din comuna Poiana Lacului atârna într-un par de pe marginea drumului.

 • Tinerii se sinucid pentru fleacuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii se sinucid pentru fleacuri

  Un adolescent de 16 ani din comuna Poiana Lacului a vrut să-şi pună capăt zilelor pentru că prietenii au râs de pozele lui de pe hi5. I-au spus că e prea slab. Specialiştii spun că, în adolescenţă, tinerii nu au o identitate clară, ci sunt în căutare de modele. În această perioadă ei au nevoie de sprijin emoţional din partea părinţilor.

Modifică Setările