Stiri despre podium

  102 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slobozia: Crina Daniela Nicolae – Miss Primăvara 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Crina Daniela Nicolae – Miss Primăvara 2010

  Dansul a ajutat-o pe Crina să obţină titlul de „Miss Primăvara“ 2010. Totodată, a reuşit să obţină primul loc pe podium şi în cadrul Festivalului de Dans, organizat la Amara, la începutul acestei veri.

 • Unirea Slobozia a prins podiumul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unirea Slobozia a prins podiumul

  Rezultatul de egalitate realizat de Unirea Slobozia, în ultima etapă de campionat a Ligii a III-a, menţine formaţia pregătită de Constantin Prepeliţă pe treapta a treia a podiumului.

 • La şase ani face primii paşi în lumea modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La şase ani face primii paşi în lumea modei

  Briana Năstase, o fetiţă din Bistriţa, a fost selectată să prezinte ţinute vestimentare adresate copiilor.Organizatorii prezentărilor de modă sfătuiesc părinţii să-i lase pe copii să hotărască dacă vor să facă sau nu modelling

 • Ionuţ Vlaicu este specialist în proba de 110 metri garduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ionuţ Vlaicu este specialist în proba de 110 metri garduri

  A început să joace handbal în clasele primare, dar pentru că unii dintre coechipieri nu se purtau ca într-o echipă, a ales să practice un sport individual. Are deja un palmares impresionant.Şi în lipsa unei piste de atletism se poate face performanţă. Acest lucru ni l-a dovedit Ionuţ, un tânăr de 22 de ani care este multiplu campion naţional şi vicecampion balcanic.

 • Gimnaştii, fără podium după zece ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gimnaştii, fără podium după zece ani

  Oboseala unui drum de aproape trei zile până la Birmingham, lipsa pionului principal al echipei, Marian Drăgulescu, au făcut ca echipa de gimnastică masculină a României să ocupe doar locul 7 (254,675 puncte) la Campionatele Europene din Marea Britanie.

 • Dansatorii buzoieni au urcat din nou pe podium
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansatorii buzoieni au urcat din nou pe podium

  Clubul de dans sportiv Alegretto a reuşit din nou să ocupe primele locuri în competiţiile la care au participat. După zeci de medalii de aur, argint şi bronz câştigate, dansatorii au urcat din nou pe podium.

 • „Micul Paris“, pe podiumul parizian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Micul Paris“, pe podiumul parizian

  Odată cu designerul român Ingrid Vlasov, moda românească a mai bifat o reuşită pe harta internaţională a modei. Ingrid şi-a prezentat, ieri, colecţia „Prima iarnă" pentru sezonul următor în cadrul Săptămânei Modei din Paris.

 • VIDEO Dacia, pe podium
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia, pe podium

  Alain Prost şi Dacia au încheiat pe locul doi la general. Am participat la ultima etapă a trofeului, desfăşurată la Clermont Superbesse, unde am intrat în contact cu teamul Dacia şi am stat de vorbă cu Alain Prost.

Modifică Setările