Stiri despre plimbarea pentru libertate

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Săptămâna manipulării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna manipulării

  Încheiem o săptămână în care evenimentele s-au aglomerat, s-au suprapus, s-au amestecat, ignorând canicula, înfruntând şi contrazicând prejudecata în conformitate cu care vara ar fi un sezon mort, iar august luna concediilor şi a liniştii absolute. O lună în care îndeobşte nu se întâmplă nimic notabil şi pentru care definitorie ar fi doar monotonia.

 • „Antena 3 e aici?” Da, oarecum!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Antena 3 e aici?” Da, oarecum!

  Scandalul aproape naţional iscat în jurul postului de televiziune Antenei 3 a început să cuprindă şi teritorii până acum neinfestate din spaţiul cultural românesc. Unele personalităţi artistice din România, cu vădite antipatii băsiste, printre care Draga Olteanu-Matei, Mircea Diaconu, Florina Cercel, Nicu Alifantis, dar şi alţii, şi-au exprimat un punct de vedere.

 • Moartea nu ştie carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea nu ştie carte

  Mult aşteptata condamnare a unui afacerist, politician şi patron media a scos – a câta oară? – la iveală marile hibe democratice şi logice ale societăţii româneşti. Vuietul, urletele, insinuările, zvonurile s-au bătut cap în cap zile de-a rândul, iar perele s-au războit cu merele într-un magiun gros, astfel încât publicul să trăiască într-o confuzie totală.

 • Aceştia nu sunt bunicii noştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aceştia nu sunt bunicii noştri

  Sau poate sunt. Sunt ei, torţionari, securişti, oameni cu chipuri blânde care le cumpără ciocolată nepoţilor din pensia de 350 de lei, sunt bătrânii pe lângă care trecem în fiecare zi, de cele mai multe ori, cu indiferenţă. Cei mai mulţi sunt săraci, uitaţi, abandonaţi, neglijaţi, înfometaţi, frustraţi, înfuriaţi, degradaţi, înrăiţi.

 • Normalitatea Justiţiei şi anormalitatea „plimbării pentru libertate”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Normalitatea Justiţiei şi anormalitatea „plimbării pentru libertate”

  În  societatea românească actuală, unde anormalitatea în care ne aflăm şi trăim dă semne că cedează din când în când normalului, firescului lucrurilor, legile din ultimele săptămâni ale lunii august ne-au adus, pe lângă temperaturile incandescente, şi o fierbinţeală insuportabilă a minţilor unor concetăţeni.

 • O Românie, două realităţi, trei „antene”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Românie, două realităţi, trei „antene”

  Ştiu, pare incredibil ca duminică după-amiază, pe la ora 5, când afară sunt 40 de grade şi soarele face gaură în asfalt şi-n pălăriile pensionarilor, o cohortă de oameni dispuşi să fie îmbrobodiţi cu minciuni şi sentimentalisme ieftine să poată fi pusă în mişcare pentru a-şi face plimbarea  de voie, cu tot cu siesta inclusă în ea.

 • VIDEO Unde duce războiul Antenelor cu Kövesi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Unde duce războiul Antenelor cu Kövesi?

  Jurnaliştii Dan Marinescu (redactor-şef Adevărul) şi Grigore Cartianu au comentat într-o emisiune moderată de Liviu Iolu războiul dintre realizatorii Antena 3 şi procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

 • Bale de varan. Ce
lasă Dan Voiculescu în urma lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bale de varan. Ce lasă Dan Voiculescu în urma lui

  Cristian Tudor Popescu nici nu bănuia ce forţă de premoniţie avea atunci când a lipit pe fruntea lui Dan Voiculescu eticheta de varan. L-o fi inspirat, atunci, ticul mogulului de a scoate mereu vârful limbii printre buze. Însă ce s-a întâmplat după întemniţarea sa arată că porecla e perfect congruentă cu realitatea.

 • O sminteală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sminteală

  Aşa după cum era de aşteptat, îndată după ce justiţia şi-a spus cuvântul şi a pronunţat verdictul în dosarul ICA, trustul „Intact” al cărui fondator este Dan Voiculescu, posturile Antenele 1 şi 3 reunite, simulând atmosfera unei false revoluţii necesare, ducând în derizoriu drapelul României, au declanşat o vastă acţiune cu vădit caracter manipulator.

 • Cu melancolie despre libertatea presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu melancolie despre libertatea presei

  Să nu ne facem iluzii. Dacă „libertate” înseamnă „independenţă“, aşa-zisa libertate a presei e o utopie. Există cel puţin două piedici decisive în calea unui organ de presă „independent“: patronul (adică finanţatorul) şi caracterul versatil (sau absent) al fiecărui gazetar în parte.

 • Când ciomăgarii din presă pozează în victime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când ciomăgarii din presă pozează în victime

  La data de  8 a VIII-a 2014 o instanţă din România, în speţă Curtea de Apel Bucureşti, a dat o sentinţă judecătorească  aspră: l-a condamnat definitiv la 10 ani de puşcărie pe cetăţeanul român Dan Voiculescu pentru o faptă de corupţie foarte gravă: spălare de bani.

 • UPDATE Bărbatul care la mitingul pentru Antene a agresat o jurnalistă de la B1TV, urmărit penal. Ponta: „Este un lucru bun ca oamenii să îşi spună părerea”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Bărbatul care la mitingul pentru Antene a agresat o jurnalistă de la B1TV, urmărit penal. Ponta: „Este un lucru bun ca oamenii să îşi spună părerea”

  Bărbatul care a agresat o jurnalistă în timp ce participa la mitingul organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni a fost identificat. Acesta a fost dus la Secţia 22 Poliţie pentru a fi audiat, iar împotriva lui s-a început urmărirea penală pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a cerut rapoarte cu activitatea Poliţiei şi a Jandarmeriei în timpul protestului.

 • FOTO VIDEO Peste 2.000 de persoane au ieşit la „plimbare” la Cotroceni. Participanţii au scandat împotriva lui Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Peste 2.000 de persoane au ieşit la „plimbare” la Cotroceni. Participanţii au scandat împotriva lui Băsescu

  Circa 2.000 de persoane, majoritatea pensionari, au participat duminică, preţ de câteva ore, la o „plimbare” în jurul Palatului Cotroceni. Concret, aceasta a fost o manifestaţie pro-Antena 3, după ce jurnaliştii postului de televiziune au anunţat public că „ies la plimbare” în acea zonă şi oricine este bine venit. Printre participanţi s-au numărat Mircea Badea, Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Dana Grecu. Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 20.00.

 • „Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul

  Mircea Badea, Mihai Gâdea şi alţi angajaţi şi susţinători ai lui Dan Voiculescu au anunţat un protest mascat în faţa Palatului Cotroceni după condamnarea şefului lor. Dacă vedetele Antena 3 au făcut tot posibilul să sugereze o banală plimbare, la care au invitat şi telespectatorii, colegul lor Radu Tudor i-a dat de gol. „Antena 3 organizează un protest la Palatul Cotroceni“.