Stiri despre plahotniuc

  195 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un grup apropiat lui Plahotniuc cumpără o companie românească. Finanţarea, făcută de banca lui Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un grup apropiat lui Plahotniuc cumpără o companie românească. Finanţarea, făcută de banca lui Putin

  Banca Internaţională de Investiţii, fosta bancă a CAER, unde Teodorovici este unul dintre guvernatori, va acorda Moldovei un împrumut pentru achiziţia unei fabrici din Ţăndărei. Trans-Oil este o companie ai cărei membrii din conducere sunt apropiaţi ai preşedintelui Partidului Democrat din Republica Moldova, controversatul oligarh Vlad Plahotniuc.

 • Menghina lui Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menghina lui Putin

  Congresul UDMR şi alegerile din Republica Moldova ne-au revelat menghina în care Rusia prinde România. Separatismul maghiar devine tot mai agresiv şi făţiş, iar la est continuă ofensiva pentru readucerea hotarului imperial pe Prut. Două obiective urmărite consecvent de Moscova şi Budapesta, într-o alianţă ce reprezintă principalul pericol pentru România.

 • Lovituri dure, de ultimă oră, la Chişinău: Rusia se implică abrupt în alegerile generale din Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lovituri dure, de ultimă oră, la Chişinău: Rusia se implică abrupt în alegerile generale din Republica Moldova

  În orice campanie electorală, loviturile tari vin în ultima săptămână. Dacă se poate în ultimele zile, înainte de a se închide campania pentru perioada de reflecţie, suficient de devreme pentru a putea fi lovitura cu răsunet şi a ajunge la populaţia vizată de loviturile din campanie şi suficient de târziu pentru a nu exista vreo reacţie.

 • Dragi fraţi moldoveni, mergeţi la vot acasă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragi fraţi moldoveni, mergeţi la vot acasă!

  Alegerile parlamentare din 24 februarie vor constitui un punct de răscruce pentru Moldova şi orbita de care se va lipi în zona istorică şi geografică periculoasă pe care i-a hărăzit-o destinul. În momentul bifării unui partid şi a unui candidat duminică, moldovenii ar trebui să ia în considerare câteva adevăruri despre realitatea politică şi socială în care trăiesc.

 • Cine-i răul cel mai mic, Dodon sau Plahotniuc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine-i răul cel mai mic, Dodon sau Plahotniuc?

  Pe data de 24 februarie 2019, în Moldova au loc alegeri parlamentare. Regimul autoritar electoral de la Chişinău are nevoie de alegeri pentru a se legitima.

 • Mâna Moscovei în alegerile din R. Moldova? Scenarii electorale şi post-electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâna Moscovei în alegerile din R. Moldova? Scenarii electorale şi post-electorale

  La data de 24 februarie 2019, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare, concomitent cu referendumul republican consultativ (Care va avea două întrebări privind reducerea numărului de deputaţi, de la 101 la 61, şi posibilitatea revocării acestora în cazul neîndeplinirii obligaţiilor).

 • Republica Moldova şi cei „4 călăreţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica Moldova şi cei „4 călăreţi“

  Toate alegerile parlamentare de la Chişinău, începând din 1990 şi până în prezent, s-au desfăşurat sub logica „pe marginea prăpastiei“. La ora actuală, Republica Moldova riscă să devină „Venezuela Europei“ şi nu „Noua Elveţie“. Unica sansa reala la un viitor cert si sigur este Unirea cu România!

 • Dăncilă îl finanţează pe Plahotniuc, dar George Simion are în continuare interdicţie. Cine apără drepturile cetăţenilor români?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dăncilă îl finanţează pe Plahotniuc, dar George Simion are în continuare interdicţie. Cine apără drepturile cetăţenilor români?

  Guvernul României condus la acest moment de Viorica Dăncilă a finanţat substanţial guvernarea politică coruptă de la Chişinău fără a pune absolut nici o condiţie, în timp ce drepturile cetăţeanului român George Simion au fost încălcate fără ca nici o autoritate a statului român să impună condiţii. După cum ştiţi George Simion a fost expulzat din Republica Moldova şi nu mai are dreptul de a trece Prutul.

 • Războiul hibrid din interiorul României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul hibrid din interiorul României

  Nu doar despre legile Justiţiei şi protestele din 10 august va trebui să dea guvernul Dăncilă explicaţii miercuri la Bruxelles! O bombă cu ceas stă să dinamiteze relaţiile noastre cu partenerii externi. Mult mai dăunătoare decât închisorile CIA în România pentru interesele strategice ale României sunt firmele ruseşti care reuşesc să introducă bani în România şi în Uniunea Europeană deşi figurează pe lista interzisă după ocuparea Crimeei.

 • Lupta Binomului Plahotniuc-Dodon cu „terorismul“ didactic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta Binomului Plahotniuc-Dodon cu „terorismul“ didactic

  Republica Moldova s-a săturat să mimeze intenţiile unui viitor european, revenind, cu „ajutorul“ binomului Plahotniuc-Dodon, în zona suprarealismului geopolitic unde se afla acum 10 ani, în timpul guvernării comuniste.

 • „Prin toate modalităţile posibile“, Republica Moldova spre dictatură?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prin toate modalităţile posibile“, Republica Moldova spre dictatură?

  Se pregăteşte oare România? O ştire din Republica Moldova care tocmai a ajuns la mine m-a uimit până la stupoare: Igor Dodon, preşedintele socialist, pro-rus, a declarat, nici mai mult, nici mai puţin, că în cazul în care vor pierde alegerile parlamentare din februarie 2019, va scoate oamenii în stradă şi va încerca „prin toate modalităţile“ să facă în aşa fel încât să schimbe situaţia.

 • Adevărul despre Republica Moldova. Adevărul meu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul despre Republica Moldova. Adevărul meu

  La câteva săptămâni după ce m-am întors din Republica Moldova, unde am fost să dau o mână de ajutor în lupta moldovenilor pentru libertate şi democraţie, am primit de la cineva de acolo un mesaj întristător.

 • Moldova lui Plahotniuc: o dictatură construită pe absurditate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldova lui Plahotniuc: o dictatură construită pe absurditate

  Guvernarea de la Chişinău se răzbună pe UE, alimentează sentimentul antieuropean în Moldova şi încearcă să amortizeze propagandistic lovitura de imagine pe care a primit-o din partea UE după retragerea încrederii.

 • Modelul basarabean: fură, judecă, striveşte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelul basarabean: fură, judecă, striveşte!

  Suntem în camera groazei, după eşecul moţiunii de cenzură – previzibil, fiind opera unor inşi care păcălesc politica, aşa cum unii jucători păcălesc fotbalul. Ce ne aşteaptă? Să uităm de Ungaria şi Polonia, al căror grad de evoluţie se traduce prin grija pentru dezvoltare economică şi preocupări ideologice. Modelul nostru, fatalmente, este la est, unde se fură un miliard de dolari, iar grija justiţiei este anularea alegerilor democratice.