Stiri despre pitoresc

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România pitorească…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România pitorească…

  ● Nu există Rai fără Iad. Vizavi de casa în care locuiesc s-a deschis, de ceva timp, un fel de magazin („Florens“), care pare florărie, dar e mult mai mult decît atît: propune clienţilor nu doar „aranjamente florale“, ci şi organizări de evenimente „corporate“, nunţi „ca-n poveşti“, botezuri „desprinse din basme cu zîne“, petreceri amicale, totul din dorinţa de a ajuta oamenii „să uite de probleme“, să capete, pe chip, amprenta fericirii.

 • Cele mai frumoase locuri din judeţul Bihor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase locuri din judeţul Bihor

  Cele mai frumoase locuri din judeţul Bihor. Bihorul este un judeţ pitoresc ce îşi surprinde turiştii, în mod plăcut, aproape la fiecare pas. Munţii Apuseni îl fac să adăpostească locuri unice, de o frumuseţe rară, cu peşteri ale căror formaţiuni îţi rămân întipărite în memorie. Multă linişte şi o îmbinare armonioasă între plaiuri şi abrupturi, ape cu puteri curative, oameni primitori, muzică, joc şi multă voie bună întâmpină turiştii.

 • Cadaques, golful boem de la capătul lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadaques, golful boem de la capătul lumii

  În cel mai estic punct continental al Peninsulei Iberice este ascuns un faimos sat pescăresc, rod al Mediteranei şi al Pirienilor. Aici a trăit, a creat şi a iubit celebrul pictor Salvador Dali.

 • Fotoreportaj din Hunedoara pitorească, unde ridicolul se confundă cu normalitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotoreportaj din Hunedoara pitorească, unde ridicolul se confundă cu normalitatea

  Străzile Hunedoarei oferă uneori adevărate spectacole ale ridicolului. Efortul de a face o scurtă plimbare prin oraș le este suficient trecătorilor pentru a se acomoda cu ciudățeniile întâlnite la tot pasul. Iată câteva din scenele "pitorești" surprinse de reporterii hunedoara.adevarul.ro. 

 • Ţara Vrancei e minunată, păcat că nu e vizitată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara Vrancei e minunată, păcat că nu e vizitată

  Doar 25.500 de turişti români şi străini au înnoptat în pensiunile din judeţ de la începutul anului, spre deosebire de anul trecut, când numărul de turişti a fost de 35.000.