Stiri despre pitesti

  10369 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şi-a înjunghiat soţul sub ochii copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a înjunghiat soţul sub ochii copilului

  Un copil în vârstă de 11 ani a fost martorul unor clipe de coşmar, care-l vor marca pe viaţă. A văzut cum mama i-a înfipt cuţitul în gât tatălui său.

 • Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori

  Maşina produsă în anul 1981 rulează de nouă ani pe străzile Piteştiului, unde a făcut deja 571.900 de kilometriChiar dacă este cel mai vechi autovehicol din parcul Publitrans 2000 SA, „se ţine“ mai bine decât altele. Reprezentanţii societăţii spun că va părăsi cel târziu în primăvară rutele 2B, Prundu-Trivale, şi 3 B, Prundu-Războieni, pe care circulă.

 • Gelozia şi povara datoriilor l-au omorât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gelozia şi povara datoriilor l-au omorât

  Rămas singur, după ce soţia lui a plecat la muncă în străinătate în urmă cu două, un bărbat în vârstă de 46 de ani şi-a pus capăt zilelor, aseară. Nu a mai suportat gelozia care-l măcina şi nici povara datoriilor.

 • Loc de rugăciune special pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loc de rugăciune special pentru copii

  La Biserica Sfântul Stelian se ţin ore de pictură şi prelegeri de religie.Biserica Sfântul Stelian a fost înfiinţată pentru copii şi tineri şi aici nu se ţin numai slujbele obişnuite, ci şi ore de pictură şi ore de religie. Din nevoia de a-i ajuta pe oamenii care vin la biserică împreună cu cei mici, într-un dintre încăperile care ţin de Biserica Mavrodolu a fost amenajată o biserică a copiilor, care poartă hramul Sfântu

 • Festivalul Zavaidoc s-a transformat în festivalul tinereţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Zavaidoc s-a transformat în festivalul tinereţii

  La spectacol a fost przentă şi fiica li Zavaidoc, Constanţa Teodorescu-Zavaidoc. Piteştenii prezenţi aseară la Festivalul de Muzică Lăutărească Veche “Zavaidoc” s-au delectate cu muzică tradiţională de bună calitate.

 • Rămas pe tuşă, Jean Vlădoiu îşi vinde bolidul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rămas pe tuşă, Jean Vlădoiu îşi vinde bolidul

  Fostul antrenor secund al echipei Dinamo, Jean Vlădoiu, şi-a scos maşina la vânzare. Argeşeanul, stabilit în comuna Budeasa, renunţă la „apartamentul” pe patru roţi pentru a face rost de bani.

 • Accident în faţa mânăstirii Curtea de Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident în faţa mânăstirii Curtea de Argeş

  Un tânăr fără experienţă, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, a intrat în depăşirea unui autoturism şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate.  Accidentul s-a petrecut în faţa mânăstirii Curtea de Argeş.

 • Au sosit dozele de vaccin contra gripei porcine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au sosit dozele de vaccin contra gripei porcine

  Cele 22.400 de doze de vaccin contra gripei porcine au ajuns, ieri după-amiază, în Piteşti. Vaccinurile au fost depozitate la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

 • Renumit profesor de fizică accidentat grav pe trecerea de pietoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renumit profesor de fizică accidentat grav pe trecerea de pietoni

  Un fost profesor de fizică de la Liceul Sanitar Ion Cantacuzino din Piteşti şi soţia acestuia au fost accidentaţi grav pe trecerea de pietoni, ieri după-amiază. Oamenii se întorceau de la cumpărături când au fost loviţi ca pe popice de către un autoturism.

 • Mamă cercetată pentru că şi-a deshumat fiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mamă cercetată pentru că şi-a deshumat fiul

  În urmă cu doi ani fiul i-a decedat, iar ieri l-a deshumat!A scos sicriul din pământ şi l-a dus într-un alt cimitir, mult mai aproape de casa ei! Aşa a procedat o femeie din comuna Bârla.

 • Proiectul “Banca de Alimente” s-a extins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul “Banca de Alimente” s-a extins

  Având în vedere rezultatele încurajatoare ale proiectului în primele doua luni de implementare, dar mai ales numarul mare de solicitări venite din partea persoanelor aflate in suferinţă, Crucea Roşie Română a considerat necesară extinderea proiectului “Banca de Alimente”.  Piteştenii pot dona, de astăzi, produse şi la hipermaketul Real care se alătură, la Piteşti, complexului Carrefour în campania  Crucii Roşii Ro

 • La Spitalul de Pediatrie copiii dorm în acelaşi pat cu mămicile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Spitalul de Pediatrie copiii dorm în acelaşi pat cu mămicile

  Nu există decât 100 de paturi pentru însoţitori şi acestea sunt mai mereu ocupate. La Spitalul de Pediatrie din piteşti, mămicile sau rudele însoţitoare ale micuţilor pacineţi trebuie să doarmă în acelaşi pat cu copilul sau chiar pe scaun, lângă pătuţ.

 • A accidentat mortal şi a fugit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A accidentat mortal şi a fugit

  A omorât un om, după care a fugit! Mustrările de conştiinţă nu i-au dat pace şi s-a predat. Aşa a procedat aseară un tânăr din comuna Călineşti, după ce a lovit un maşina un trecător.

 • Covrigul a devenit alimentul de criză al piteştenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Covrigul a devenit alimentul de criză al piteştenilor

  Simigeriile sunt cele care au de câştigat de pe urma crizei. Pentru că sunt foarte ieftini şi ţin de foame, oamenii dau o fugă pe la simigerie îşi iau câţiva covrigi, o cafea şi îşi potolesc foamea.

 • Întreţinerea unui animal de companie a devenit un lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreţinerea unui animal de companie a devenit un lux

  Pentru animalele de companie, piteştenii cheltuie sume impresionante. Plăcerea de a avea un animal de companie costă foarte mult. Serviciile medicale, hrana, cosmetizarea, vaccinurile, toate acestea scot di buzunarul prorpietarului respectivului animlal de companie mii de lei.

 • Daniela Dumitru, prima Ursitoare profesionistă din Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniela Dumitru, prima Ursitoare profesionistă din Piteşti

  Daniela Dumitru are o meserie neobişnuită şi foarte plăcută: este ursitoare la botezuri. Desigur că trebuie să ai talent, dăruire, putere de a improviza şi mult spirit de glumă pentru a face faţă unei asemena îndatoriri.

 • Un Logan s-a făcut scrum în Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Logan s-a făcut scrum în Piteşti

  Pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism marca Dacia Logan pe strada Lăbuşeşti din Piteşti. Din autoturism nu a mai rămas decât structura metalică, restul făcându-se scrum.

 • Haine de piele la preţuri de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haine de piele la preţuri de criză

  Au redus considerabil preţurile dar tot nu reuşesc să-şi vîndă marfa.  Mai mulţi comercianţi din Mureş stau de o săptămână  cu  mii de haine de blană şi de piele întinse în faţa hotelului Muntenia şi se uită la ele pentru că, de vândut, nu prea au cui să le vândă.  Piteştenii se opresc doar din curiozitate la tarabe, întreabă de preţuri, unii chiar probează dar nu cumpără.

Modifică Setările