Stiri despre piste biciclisti

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Firea anunţă un nou
proiect: 70 km de piste pentru biciclişti în patru luni. Care va fi traseul
şi cât vor scoate bucureştenii din buzunare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firea anunţă un nou proiect: 70 km de piste pentru biciclişti în patru luni. Care va fi traseul şi cât vor scoate bucureştenii din buzunare

  Primarul General Gabriela Firea a anunţat luni, printr-o postare pe Facebook, un nou proiect al Primăriei Municipiului Bucureşti, potrivit căruia în Capitală ar urma să se construiască 70 km de piste pentru biciclişti în patru luni. Traseul prevăzut în planul PMB va cuprinde zona centrală, printre principalele bulevarde numărându-se şi Aviatorilor şi Kiseleff, acolo unde există deja piste. Costurile proiectului se ridică la 1,3 milioane de euro.

 • Piste de biciclete
trasate parcă pentru beţivi: „Au făcut-o ca să o facă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piste de biciclete trasate parcă pentru beţivi: „Au făcut-o ca să o facă“

  Dacă vechile marcaje dădeau prin stâlpi, noile marcaje prin care se încearcă evitarea stâlpilor arată de parcă ar fi destinate bicicliştilor sub influenţa alcoolului. În municipiul Suceava urmează să fie marcaţi 12.762 metri liniari de piste pentru biciclete. Lăţimea pistelor este de un metru şi sunt amenajate pe trotuarele din oraş, fiind semnalizate din 500 în 500 de metri.

 • FOTO 2014, anul în care Bucureştiul a fost sufocat
de zeci de şantiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO 2014, anul în care Bucureştiul a fost sufocat de zeci de şantiere

  Anul trecut, străzile din Capitală au semănăta cu nişte şantiere autentice, iar bucureştenii au devenit exasperaţi de faptul că lucrările începute de Primăria Capitalei fie au avut întârzieri notabile, fie au „paralizat“ traficul rutier. „Adevărul“ vă prezintă care au fost şantierele de anul trecut care au sufocat Bucureştiul şi în ce stadiu se află în acest moment lucrările.

 • VIDEO Proiectul pistelor pentru biciclişti, modificat. Primăria Capitalei: Nu vor fi piste pe marile bulevarde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Proiectul pistelor pentru biciclişti, modificat. Primăria Capitalei: Nu vor fi piste pe marile bulevarde

  După nenumărate proteste ale bicicliştilor şi zeci de scrisori deschise, Primăria Capitalei a anunţat că urmează să realizeze în jur de 100 de kilometri de piste pentru biciclişti pe străzile din Bucureşti. Iniţial proiectul prevedea amenajarea pistelor şi pe marile bulevarde ale oraşului, dar acum proiectul s-a modificat din nou, iar biciliştii vor putea să circule doar pe străzile din spatele marilor bulevarde.

 • FOTO Bulevardul Mamaia - Năvodari va avea patru benzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Bulevardul Mamaia - Năvodari va avea patru benzi

  Drumul care leagă staţiunea Mamaia de oraşul Năvodari va fi lărgit. În ultimii ani, şoseaua a fost foarte solicitată, mai ales vara. În nordul staţiunii Mamaia, dar şi la intrarea în oraşul vecin, s-au înmulţit cluburile şi terasele, iar numărul locuinţelor de vacanţă a explodat.

 • Străzi modernizate cu fonduri europene, în oraşul Chitila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străzi modernizate cu fonduri europene, în oraşul Chitila

  În oraşul Chitila din judeţul Ilfov a fost finalizat în această săptămână contractul de finanţare aferent proiectului „Modernizarea  infrastructurii rutiere în oraşul Chitila, Jud.  Ilfov – etapa I”, ce vizează modernizarea unui număr de 16 străzi.

 • Poliţiştii rutieri au mai închis o pistă de biciclete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii rutieri au mai închis o pistă de biciclete

  Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au mai închis o pistă de biciclete. Este vorba despre pista de biciclete de pe Bulevardul Kogalniceanu, care pornea de la intersecţia acestuia cu strada Bulevardul Măgureanu şi până în faţa Facultăţii de Drept.

 • Piste pentru biciclişti făcute în bătaie de joc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piste pentru biciclişti făcute în bătaie de joc

  Una dintre dovezile cele mai elocvente este porţiunea  de pe strada Basarabiei, din zona „intersecţiei fără rost”. Bicicliştii nu pot folosi pista, pentru că acesta este extrem de îngustă, se confundă cu trotuarul şi există riscul unor accidente foarte grave.

 • Ajungem în Europa pe bicicletă, printr-un proiect româno-maghiar de peste şase milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajungem în Europa pe bicicletă, printr-un proiect româno-maghiar de peste şase milioane de euro

  Administraţiile locale din România şi Ungaria au renunţat să mai aştepte finalizarea lucrărilor la autostradă şi vor începe construcţia unei piste pentru biciclişti, lungă de 35 de kilometri. Punctul zero al pistei va fi Podul Ferdinand din Oradea, de unde, în cel mult o oră şi jumătate, bicicliştii pot să ajungă în localitatea Berettyoujfalu.

 • Reţea de circulaţie modernă pentru bicicliştii albaiulieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţea de circulaţie modernă pentru bicicliştii albaiulieni

  Peste 50 de kilometri de pistă pentru biciclişti vor fi amenajaţi în Alba Iulia şi în zonele limitrofe oraşului. Iubitorii mersului pe două roţi vor avea un traseu în şanţurile Cetăţii Carolina, dar şi pe rutele ce duc spre Ciugud, Digul Mureşului, Miceşti şi Pâclişa. Valoarea totală a proiectului este de peste 830.000 euro.

Modifică Setările