Stiri despre piscine plaja olt

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului
Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii

  Noua faţă a  Plajei Olt din cadrul Clubului Nautic Slatina, amenajată la intrarea în municipiu dinspre Craiova, a fost oficial dezvăluită publicului conform programului stabilit de autorităţile locale, adică sâmbătă – 28 iunie, după ora 10.00. Plaja Olt, acum modern reamenajată, face parte dintr-un amplu proiect ce vizează transformarea întregii zone menţionate într-unul dintre cele mai moderne locuri de agrement din ţară.

 • VIDEO  Inaugurarea
celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru
sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Inaugurarea celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru sâmbătă

  Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primăriei municipiului Slatina, care au mutat pentru sâmbătă – 28 iunie, momentul mult-aşteptat al inaugurării celor două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea oraşului. Iniţial, evenimentul fusese anunţat pentru vineri – 27 iunie. Intrarea va fi liberă în această zi, după ora 10.00.

 • FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile
până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina

  Deschiderea accesului către public la cele două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina a fost fixată pentru vineri – 27 iunie. Data a fost anunţată luni – 23 iunie, de către edilul Minel Prina, chiar de pe nisipul Plajei de pe râul Olt unde sunt amenajate piscinele menţionate. Inaugurarea acestora nu va fi singurul eveniment al zilei de vineri, ci va fi însoţită de mai multe concursuri dotate cu premii.

 • VIDEO  Piscinele celui mai
modern club nautic din ţară, la un pas de
inaugurare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Piscinele celui mai modern club nautic din ţară, la un pas de inaugurare

  Diriguitorii Primăriei Slatina se pregătesc să deschidă accesul pentru populaţie la piscinele din cadrul Clubului Nautic din oraş, cel mai modern complex de sporturi pe apă din ţară. Investiţia de 340 miliarde lei vechi va fi dată în folosinţă în două etape, prima fază urmând să se încheie luna aceasta prin “inaugurarea” a două piscine. Restul proiectului va fi terminat vara viitoare. Lucrările au demarat vara trecută, după doi ani de licitaţii.