Stiri despre pietre

  93 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pietrele cântătoare de la Tarna Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pietrele cântătoare de la Tarna Mare

  La ieşirea din comuna Tarna Mare, spre băi, într-o zonă păduroasă, se ridică dealul Corn, iar sub vegetaţia stufoasă de pe acesta se află nişte pietre, despre care sătenii spun că ar fi cântătoare. Potrivit legendei spuse de localnici, pietrele au fost puse la gura unei peşteri de soldaţi, care au vrut să îi închidă acolo pe haiduci.

 • Remedii contra pietrelor la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii contra pietrelor la rinichi

  Măceşul, mesteacănul şi mătasea de porumb se numără printre plantele care favorizează eliminarea calculilor renali şi previn formarea altora noi. Persoanele care se confruntă cu litiază renală pot folosi, ca adjuvant la tratamentul clasic, remedii naturale cu efect diuretic şi antiinflamator.

 • Brăila: A aruncat cu pietre în iubit dar a nimerit maşinile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: A aruncat cu pietre în iubit dar a nimerit maşinile

  Poliţiştii de la Biroul Ordine Publică, aflaţi în patrulare la ora 4.00 dimineaţa, pe Bulevardul Dorobanţilor au devenit martorii unui scandal izbucnit între o femeie de 27 de ani şi concubinul acesteia de 49 de ani.

 • 7 pietre care-ţi poartă noroc în dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 pietre care-ţi poartă noroc în dragoste

  Purtate ca accesorii, pietrele semipreţioase îţi dau un plus de siguranţă şi de noroc în dragoste. Află în cele ce urmează care sunt cele mai cunoscute astfel de pietre pentru beneficiile pe care le aduc în iubire.

 • Beneficiile terapiei cu pietre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile terapiei cu pietre

  Mineralele, pietrele vulcanice şi cele semipreţioase sunt folosite în medicina alternativă pentru masaj, reflexoterapie şi presopunctură. În egală măsură, culoarea pietrelor are efect terapeutic, fiindcă relaxează şi ajută la refacerea tonusului psihic. Litoterapia este o metodă eficientă de înlăturare a stresului, a anxietăţii şi a insomniilor.

 • Infecţiile urinare netratate creează complicaţii grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infecţiile urinare netratate creează complicaţii grave

  Fără un tratament administrat corect şi la timp, o simplă cistită poate favoriza pietrele la vezica urinară şi poate afecta rinichii. Pentru a preveni complicaţiile, trebuie să facem o urocultură şi o antibiogramă înainte de a lua antibiotice. Numai în acest fel vom trata eficient o infecţie urinară.