Stiri despre piele

  402 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 sfaturi pentru îngrijirea pielii în perioada menopauzei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 sfaturi pentru îngrijirea pielii în perioada menopauzei

  Eşti îngrijorată despre efectele negative pe care le poate avea menopauza asupra pielii tale? Urmează aceste recomandări în rutina ta zilnică de frumuseţe şi poţi reduce multe din shimbările nedorite care apar în perioada menopauzei.

 • Cum ne protejăm vara de cancerul de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne protejăm vara de cancerul de piele

  Vara este anotimpul în care pielea este cea mai expusă soarelui, fie la iarbă verde sau în parc, fie în vacanţă la munte sau la mare. Specialiştii atenţionează că în această perioadă a anului supraexpunerea la radiaţiile UV provocate de soare creşte semnificativ riscul de a dezvolta cel mai frecvent tip de cancer de piele – melanomul.

 • De ce e important să îţi protejezi pielea vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e important să îţi protejezi pielea vara

  În sezonul cald, pielea este mult mai sensibilă, aşa că are nevoie de o îngrijire mai specială. Radiaţiile solare dăunează grav pielii, ducând la apariţia pistruilor şi a ridurilor, iar în cel mai rău caz la cancer de piele. Aşa că protejarea pielii pe timpul verii nu trebuie neglijată.

 • Măşti împotriva punctelor negre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti împotriva punctelor negre

  În timp ce curăţarea zilnică este necesară pentru menţinerea tenului sănătos şi frumos, pentru a elimina punctele negre, putem apela la nişte măşti preparate din ingrediente naturale care vor rezolva problema.

 • Cel mai bun remediu împotriva coşurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun remediu împotriva coşurilor

  Cel mai bun remediu împotriva coşurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjantă problemă este apariţia coşurilor. Dacă medicamentele şi tratamentul dermatologic este mult prea scump şi nici nu pare a fi cea mai bună soluţie, încearcă remdiile pe bază de ingrediente naturale. Combinaţia ideală este cea de miere şi lămâie!

 • Măşti cu papaia, pentru toate tipurile de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu papaia, pentru toate tipurile de ten

  Pielea are nevoie în sezonul cald de mai multă îngrijire, iar principalul mod prin care îţi poţi menţine tenul sănătos şi radiant este aplicând măşti naturale. Sunt foarte multe ingrediente care pot fi folosite în rutina de înfrumuseţare, pe care le ai acasă şi care sunt foarte eficiente.

 • Apa, bronzul şi clorul, o combinaţie periculoasă 
care duce la îmbătrânirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa, bronzul şi clorul, o combinaţie periculoasă care duce la îmbătrânirea pielii

  Specialiştii avertizează cu privire la pericolele la care ne supunem pielea atunci când mergem la plajă. Atunci când pielea este supusă acţiunii clorului pentru perioade foarte lungi de timp, este posibilă o îmbătrânire precoce a pielii. Clorul, de fapt, grăbeşte uscarea epidermei care, pe termen lung, duce la degradeare şi formarea de riduri.

 • Băutura fără de care frumuseţea este afectată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura fără de care frumuseţea este afectată

  Apa este esenţială pentru îndeplinirea tuturor funcţiilor din organism, inclusiv ale pielii şi ale părului. Probabil că familia şi prietenele tale ţi-au spus de multe ori să bei apă când aspectul pielii şi părului nu arăta sănătos, ci lipsit de vitalitate. La început cu siguranţă nu ai crezut în puterea pe care o are această băutură, însă rezultatele îţi arată adevărul.

 • Ce produse naturale îţi distrug pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce produse naturale îţi distrug pielea

  Femeile apelează la diferite tehnici şi metode pentru a combate problemele legate de piele. În ultima perioadă sunt incluse în rutina de înfrumuseţare produsele naturale, care oferă rezultate mai bune şi pe o durată mai mare. Dar acest lucru nu înseamnă că ele trebuie folosite în exces.

 • DiAmanti - genţi şi serviete din piele naturală made in Italy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DiAmanti - genţi şi serviete din piele naturală made in Italy

  Ca bărbat modern, probabil că te afli mai mereu în mişcare. La job sau în vacanţă, o geantă de bărbaţi a devenit pentru tine o necesitate care te ajută să fii mereu pregătit. Fie că ai nevoie pentru laptop sau agendă, acest accesoriu a devenit parte din viaţa ta.

 • Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină meniurile tale ca să ai pielea sănătoasă

  Cum începe să ardă soarele, pielea are nevoie de mai multă atenţie. Dacă ai multe aluniţe, pete pe piele sau riduri, foloseşte cremele de protecţie solară zi de zi, în oraş şi ai grijă să incluzi în dietă alimentele care menţin sănătatea pielii.