Stiri despre pickup

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Obiect de cult sau utilitară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiect de cult sau utilitară?

  Au americanii un talent incredibil de a crea obiecte de cult, legende: zippo, Mustang... si deja putem bifa pe lista si Raptor. La ei F150 Raptor, la noi Ranger Raptor. Am zburat până în Maroc pentru a ne întâlni cu noul Ford Ranger Raptor... o ţară în care cămila are prioritate în giratoriu, iar alcoolul la volan înseamnă închisoare.

 • Test Drive Fiat
Fullback  2.4 LX 4WD - Un profesionist bun la toate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Fiat Fullback  2.4 LX 4WD - Un profesionist bun la toate

  Fiat şi-a îmbogăţit ”vocabularul” cu Fullback. Mai precis, înainte ca Mitsubishi să devină parte a alianţei Renault-Nissan, italienii i-au convins pe niponi că au şi ei nevoie de un pick-up, prin urmare avem în gama Fiat Professional, pe lângă Ducato, Doblo, Talento şi Fiorino... şi Fullback.

 • FOTO Duster Oroch, în teste pe drumurile naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Duster Oroch, în teste pe drumurile naţionale

  Odată cu lansarea celei de a doua generaţii Dacia Duster, s-ar putea să asistăm şi la o diversificare a gamei Duster. Un pas firesc, iar următoarea declinare Duster s-ar putea să fie un pickup.

 • Prim contact cu Mercedes-Benz
X 250 d 4MATIC Power
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prim contact cu Mercedes-Benz X 250 d 4MATIC Power

  Sunt rare momentele în care asişti la debutul unei noi clase în gama unui constructor, iar acest lucru este mai rar în zona premium... aşadar Clasa X este mai mult decât un model, este un eveniment.

 • VW Amarok câştigă „International
Pick-up Award 2018”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VW Amarok câştigă „International Pick-up Award 2018”

  Volkswagen Amarok a câştigat „International Pick-up Award 2018“ (IPUA 2018). Ca şi predecesorul  său, în 2010, noul Amarok  a reuşit să convingă juriul format din jurnalişti specializaţi în domeniul transporturilor.

 • FOTO Istoria mijloacelor de înregistrare şi redare audio: de la fonograful lui Edison la iPod-ul lui Steve Jobs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Istoria mijloacelor de înregistrare şi redare audio: de la fonograful lui Edison la iPod-ul lui Steve Jobs

  Înregistrarea audio este definită ca fiind modalitatea de a procesa un semnal sonor astfel încât să se pemită păstrarea şi redarea lui la un moment ulterior. Primele înregistrări datează din a doua jumătate a secolului al XIX-lea. De atunci, oamenii de ştiinţă au tot inventat dispozitive de stocare şi de redare, îmbunătăţind calitatea sunetului şi durata de folosire a materialului pe care este păstrat.

 • Pickup cu valenţe lifestyle: Mercedes-Benz Clasa X
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pickup cu valenţe lifestyle: Mercedes-Benz Clasa X

  Gata, s-a mai reparat o nedreptate... Mercedes-Benz are oficial un pick-up în ofertă. Conceptul Clasa X s-a transformat într-un model de serie, prin urmare de acum vorbim de încă o clasă de modele în oferta constructorului german.

 • Mitsubishi L200 -modernizarea utilităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitsubishi L200 -modernizarea utilităţii

  Mitsubishi trece printr-un proces de înnoire a gamei, de acesta a fost afectată şi una dintre cele mai robuste maşini ale gamei sale, pickupul L200. Modelul este acum la o nouă generaţie pe care o testăm acum.

 • Pickup-ul de un milion
de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pickup-ul de un milion de dolari

  Pieţele emergente devin rampă de lansare pentru tot felul de ciudăţenii auto, de la maşini low-cost şi până la modele de ultra-lux. Un astfel de model este şi acest pickup de un milion de dolari, plin de aur şi diamante denumit Black Snake.