Stiri despre picior

  90 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alina Naghi, a fost externată de la clinica Dobling, dar rămâne la Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Naghi, a fost externată de la clinica Dobling, dar rămâne la Viena

  Alina Naghi a fost rănită în accidentul petrecut în data de 7 august 2011, în care patronul Aldis, George Naghi şi-a pierdut viaţa. Potrivit Mediafax , Alina Naghi a fost externată de la clinica Privatklinik Doblink din Viena, urmând  să fie operată la picior peste două săptămâni.

 • Vrei să scapi de varice? Aşa o poţi face!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să scapi de varice? Aşa o poţi face!

  Dincolo de motivele de ordin estetic, varicele reprezintă o problemă care nu trebuie ignorată, deoarece, în timp, ele pot pune sănătatea în pericol. Iată ce metode de tratament există.

 • Satu Mare: Tânăr rănit de cupa unui excavator în timp ce aduna fier vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Tânăr rănit de cupa unui excavator în timp ce aduna fier vechi

  Un tânăr de 18 ani din satul Valea Morii, Tpşnad, a fost accidentat, ieri, în picior de cupa unui excavator manevrat de Vasile G. de 44 ani din satul Stâna, Socond, angajat al unei societăți comerciale din Satu Mare. Tânărul aduna fier vechi din zonă. El a fost internat la spitalul judeţean Satu Mare.

 • Cum ne afectează ciuperca piciorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne afectează ciuperca piciorului

  Cunoscută şi sub numele de „picior de atlet“, micoza produce iritaţii şi fisuri la nivelul pielii tălpilor crescând riscul de suprainfecţii. Ciuperca piciorului este cea mai frecventă formă de micoză şi afectează mai ales adulţii care poartă încălţăminte închisă ce păstreză umiditatea.

 • Tulcea: A ajuns în spital după ce a căzut din căruţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: A ajuns în spital după ce a căzut din căruţă

  Aseară, un tânăr de 26 de ani din Sabangia a căzut din căruţă şi s-a rănit foarte tare la gamba stângă. Băiatul a fost preluat de Ambulanţă şi adus de Urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

 • Brăila: Boschetar salvat în ultimul moment din capcană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Boschetar salvat în ultimul moment din capcană

  La ora 7.00 două echipaje de descarcerare s-au deplasat în cartierul Radu Negru la o canalizare. Cornel Morariu, de 59 de ani om al străzii care şi-a găsit adăpost în canalizarea situată în vecinătatea punctului termic de pe strada Nicolae Iorga, a rămas cu piciorul blocat între două ţevi prin care trecea abur încins.

 • Vîntu a fost externat cu piciorul în ghips
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vîntu a fost externat cu piciorul în ghips

  Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat aseară din Spitalul de Urgenţă "Floreasca", cu piciorul în ghips.Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Opriţa, a spus că medicul curant al lui Vîntu a decis externarea omului de afaceri.

 • Zsa Zsa Gabor, salvată prin amputarea piciorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zsa Zsa Gabor, salvată prin amputarea piciorului

  Actriţei Zsa Zsa Gabor (foto) i-a fost amputată partea de sub genunchi a piciorului drept, vineri, la Ronald Reagan UCLA Medical Center, iar aceasta intervenţie chirurgicală i-a salvat viaţa, potrivit revistei „People“.

 • Procedura „Cenuşăreasa“, o nouă modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procedura „Cenuşăreasa“, o nouă modă

  Un picior mai mic poate fi un standard de frumuseţe la care multe femei aspiră. De aceea, chirurgii americani au lansat o nouă procedură de microchirurgie a piciorului, prin care fac posibilă purtarea unor încălţări cu cel puţin un număr mai mici decât înainte.

 • FOTOGALERIE/O femeie a rămas infirmă după ce a călcat-o tramvaiul pe picior
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE/O femeie a rămas infirmă după ce a călcat-o tramvaiul pe picior

  Vineri la ora 12.45 în staţia de tramvai de la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Şcolilor s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea gravă a unei femei. Stela Neacşu de 69 de ani era împreună cu soţul şi aştepta tramvaiul. La un moment dat, femeia s-a întors pentru a vedea la ce distanţă de staţie este tramvaiul şi a alunecat pe acostamentul refugiului, exact în momentul în care mijlocul de trans

 • VIDEO Cum poţi încărca telefonul din talpa pantofului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum poţi încărca telefonul din talpa pantofului

  Adrian Brudaru şi Cezar Ursan au inventat un dispozitiv prin care posesorii de celulare îşi pot încărca acumulatorul în timp ce merg. Aparatul de „resuscitat“ bateria este realizat din cuarţ de brichetă şi dintr-un suport de plastic de la o pereche de căşti.

 • Târgu-Mureş: Tălpile a peste 10.000 de elevi vor fi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Tălpile a peste 10.000 de elevi vor fi "amprentate"

  Două societăţi realizează în premieră naţională o campanie de prevenire a bolilor legate de deformarea tălpii piciorului. Peste 10.000 de elevi mureşeni, între 6-12 ani vor fi „amprentaţi” plantar, iar cei ce doresc pot comanda susţinători sau branţuri medicale individuale.

 • Constanţa: Şi-a pierdut un picior în accident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Şi-a pierdut un picior în accident

  Din cauza neatenţiei la volan şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, o tânără de 17 ani, din localitatea Moviliţa, pasageră pe scaunul din dreapta, a rămas azi-noapte, la ora 1.15, fără piciorul drept.

 • Iarnă grea: 20 de argeşeni ajung zilnic în ghips
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarnă grea: 20 de argeşeni ajung zilnic în ghips

  Oamenii ajung ca pe bandă rulantă la urgenţa spitalului Judeţean din Piteşti cu picioarele luxate sau rupte. Gheţuşusile formate pe trotuare, străzi şi uliţe le dau mari bătăi de cap.

Modifică Setările