Stiri despre piata rosia

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un nou traseu turistic pe teritoriul Kremlinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou traseu turistic pe teritoriul Kremlinului

  Un nou traseu turistic ar putea fi deschis chiar pe teritoriul citadelei ruseşti Kremlinul, care este un complex fortificat în Piaţa Roşie din capitala Rusiei. Noul traseu turistic nu va include vizitarea muzeelor din complexul Kremlin din Piaţa Roşie din Moscova, care serveşte drept reşedinţă oficială al preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

 • Măsuri de securitate sporite în Europa şi SUA, pentru Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măsuri de securitate sporite în Europa şi SUA, pentru Revelion

  Autorităţile din Statele Unite şi Europa au sporit măsurile de securitate pentru acest sfârşit de an, mai ales acolo unde se vor organiza petreceri de Revelion în aer liber. Decizia vine pe fondul avertismentului cu privire la riscul unor atentate teroriste ce s-ar putea produce în mai multe capitale europene între Crăciun şi Anul Nou.

 • 1 mai pe glob: violenţe, proteste şi greve
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1 mai pe glob: violenţe, proteste şi greve

  Sute de mii de oameni din mai multe ţări ale lumii au profitat de sărbătoarea 1 mai, Ziua Muncii, pentru a cere condiţii mai bune de muncă şi salarii mai mari. Ruşii şi britanicii au organizat marşuri, în timp ce filipinezii, chinezii şi indonezienii au protestat faţă de condiţiile în care sunt nevoiţi să muncească.

Modifică Setările